Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mario Vrančić
Vrancic je kroz karijeru i trenutno klasa za nizerazrednog Cimirota kojem je igranje u L5 naucna fantastika. Pjanic, Krunic, Gojak, Jajalo, Vrancic pet najboljih veznjaka koje BiH ima i koji trebaju igrati.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Pa je l' ono Klopp njega trenirao nekada u Njemačkoj?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sakrio se od lopte u živom zidu. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakav bolan decembar-januar....momak bio standardan u finisu sezone, april-maj, zabio po gol u zadnja dva meca championshipa.hurem je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:32Nije razvalio proljece nego decembar 2018.i januar 2019., nakon toga povreda i nestao faktički sve do veceras...zato sam i naveo komplet 2019.babino je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:19u kojem smislu daleko?
da si rekao ove jeseni pa hajd..ne zaboravi da je mario proljece razvalio...
a i sada je bio povrijedjen na pocetku sezone,ispao iz ritma i ekipe...
na kraju krajeva,necemo o tome gdje je lakse biti u prvih 11, u belgiji ili u najjacoj ligi svijeta.
Redovnih 90 minuta za jedan Standard u Europa ligi i belgijskoj ligi su mjerodavnije od neigranja.
Meni smeta kada se osporava jedan Cimirot bez ikakvih argumenata a neki drugi se guraju bez ikakvih argumenata...vjerujem da nema niko medju navijacima koji ne zele Vrancica ili Prcica u reprezentaciji kad su zdravi i upisuju kakve takve minute...
Ali nazalost ima bolesnika koji ne zele Cimirota, Civica i mnoge druge igrace...smatram da su obojica zasluzeno medju 23 igraca reprezentacije.
"Mario Vrancic was my player. He was my Mario Gotze at Mainz, 17 and in the squad. I have known him for ages and he is a good friend of my son's.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
@babino, ne moze biti standardan u finisu sezone kad je samo zadnje dvije utakmice startao a prije toga upisivao po par minuta.
Ali nebitno, i ja ga zelim medju 23 kao i ti, pa i medju 11 ako se nametne.
Ne bih ni gledao utakmicu Norwicha da ne igra, kao sto ne gledam ni Arsenal ako Seo nije u timu, Juve, Romu itd.
Poenta je sto ja cijenim i doprinos Cimirota i Civica, a ne ponizavam ih da bih uzdigao Kolasinca ili Vrancica, Prcica...kao neki.
Ali nebitno, i ja ga zelim medju 23 kao i ti, pa i medju 11 ako se nametne.
Ne bih ni gledao utakmicu Norwicha da ne igra, kao sto ne gledam ni Arsenal ako Seo nije u timu, Juve, Romu itd.
Poenta je sto ja cijenim i doprinos Cimirota i Civica, a ne ponizavam ih da bih uzdigao Kolasinca ili Vrancica, Prcica...kao neki.
-
- Kontakt:
Fudbalske analfabete
ostavite se fudbala
kakav Doktor! Nema mjesta za igraca koji igra u najboljoj ligi svijeta, koji je prekuco championship, ima za kriminalce elvu, cimeta, muslimana tetoviranog bešu, koji ima 15 minuta fudbala u zadnje 2 godine . To je Bosna balijska propala,zaostala, zato je svi udaraju redom i finci i armenci i grci jadni . Nema ko nije doso na red. U zadnje dvije godine ni jedna minuta u balijskoj za amatera Vrancica
to nekom ispricat u fudbalskom svijetu ljudi bi umirali od smijeha kad nam vidis raspalu menadzersku ekipu. Poseban pozdrav za analfabetu mokesa, i njegovo jadno drustvo
kakve neznalice, za momka Vranu sam piso vec prije 6-7 godina kad je bio najbolji igrac 2.bundeslige, izabran od renominarog Kickera ! Vrana samo udaraj, menadzerskoj ne prilazi ! 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vrancic je ko Rifet Kapic, i on igra BL 

Očekivao sam više od kurcatika, malo sam kao i razočaran... 

-
- Kontakt:
Evo ga bundy je.ben tip iz tuzle...digni roletne kod kuce slobodno sta si se ukakio
imbecila pisaju hiljadu puta ali analfabeta ostaje uporan. Maskota foruma kao vucko 84-te na olimpijskim igrama . I to neko treba bit.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
bhfanatic14 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 22:35Evo ga bundy je.ben tip iz tuzle...digni roletne kod kuce slobodno sta si se ukakioimbecila pisaju hiljadu puta ali analfabeta ostaje uporan. Maskota foruma kao vucko 84-te na olimpijskim igrama . I to neko treba bit.
Ovaj pokemon jos pisa u gace

-
- Kontakt:
Svaka cast jos jedno si se popisao po bh. livadicima i simpatizerima najgore lige u univerzumu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 21:19Fudbalske analfabeteostavite se fudbala
kakav Doktor! Nema mjesta za igraca koji igra u najboljoj ligi svijeta, koji je prekuco championship, ima za kriminalce elvu, cimeta, muslimana tetoviranog bešu, koji ima 15 minuta fudbala u zadnje 2 godine . To je Bosna balijska propala,zaostala, zato je svi udaraju redom i finci i armenci i grci jadni . Nema ko nije doso na red. U zadnje dvije godine ni jedna minuta u balijskoj za amatera Vrancica
to nekom ispricat u fudbalskom svijetu ljudi bi umirali od smijeha kad nam vidis raspalu menadzersku ekipu. Poseban pozdrav za analfabetu mokesa, i njegovo jadno drustvo
kakve neznalice, za momka Vranu sam piso vec prije 6-7 godina kad je bio najbolji igrac 2.bundeslige, izabran od renominarog Kickera ! Vrana samo udaraj, menadzerskoj ne prilazi !
![]()
MES QUE UN CLUB!
Odlicno je odigrao Vrancic.
Nizerazredni igrac koji ne zasluzuje ni pogled.
Odigra godisnje jednu utakmicu, pokretan kao autobus, godine ga stigle.
Odigra godisnje jednu utakmicu, pokretan kao autobus, godine ga stigle.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Okretan ko doner
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Medunjanin je za njega Bolt. 
Sta kazu ljubimac Kloppov...da, sve dok ga nije vidio kako trci.

Sta kazu ljubimac Kloppov...da, sve dok ga nije vidio kako trci.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Confiance, Elddar, galia95, Hafiz00, Hansestadt, Iceplayer, invincible1921, JackW, Ledara, napapijri1987, Pensioner26, Zglavkar i 90 gostiju.