Samo ovaj zakrivljeni dio kad bi bio plav na sjeveru i istoku 10 puta bi ljepse izgledaloKonzerva je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:39ovaj krov se mora proslaviti titulom, nema ne moze, nema ne ide, mora se.....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

Nije trava ispod, Sedade
Bit ce zguljenih koljena
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U Viber grupi ubjedljivo vodi gol Semira protiv Slobode.
Bas je tesko odluciti se za jedan.
Bas je tesko odluciti se za jedan.
Ma jok, nije to on, pravi Ermin lijeci puknuti misic u Sibeniku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovi Bosnian Kingdom Clothing rade prejeben posao svaka im cast
Brko iz druge galaksije!
Mmmmmmmm rado bi je odveo kući da ponovimo lektiru
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kvesicu i Tomicu ostaniteeee u ovom gradu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Eto to je prva grupa odlicnih igraca i pravih zeljovaca koja je otjerana nogama i rukama. Nepravda... izuzev turkovica 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nije ni čudno,svejednog je Babuka doveo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 23:43Eto to je prva grupa odlicnih igraca i pravih zeljovaca koja je otjerana nogama i rukama. Nepravda... izuzev turkovica![]()
Čist dokaz je ova slika,kako tim izgleda,karakter ispred kvaliteta,i nije sve u parama!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....

kada se krov završi bilo bi idealno ga ofarbati da izgleda sve kao jedna cjelina. Također onaj dio na vrhovima tribine između krova i zida kada bi se nečim mogli zatvoriti kako bi se smanjilo udar vjetrova u hladnim danima, a i nanosi od kiše i snijega.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Hvala Kana.Pisati rjedje ne mogu,jednom u tri godine.Salim se.Nadam se da ce nam Zeljo dati razlog da svi budemo pozitivni sad a i u buduucnosti.KANA je napisao/la: ↑28 dec 2019, 17:42Braca,dobro dosao i pisi cesce moramo ovaj forum pojacati i daj da na ovom bude pozitiva i lijepa pricaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 dec 2019, 16:33Pozdrav istomišljenicima i neistomišljenicima.Ovdje sam se registrovao 2016 god i evo prvi put pišem.![]()
![]()
Ma mene ovi stubovi što drže krov pravo nerviraju. Sranje pravo. Stub baš ispred mene gdje sam do sada sjedio. Pravo mi je drago bilo da mogu sa viših sjedišta gledat a sad se moram opet spuštat i ići još više prema golu. Bolje bi bilo da smo čekali još dvije godine pa stavili krov bez stubova al gotovo je sad.
stvar je u tome da su te dvije godine mogle lako biti 10 ili više ... a znaš kako je kod nas, daj šta daš.bojamora je napisao/la: ↑29 dec 2019, 01:34Ma mene ovi stubovi što drže krov pravo nerviraju. Sranje pravo. Stub baš ispred mene gdje sam do sada sjedio. Pravo mi je drago bilo da mogu sa viših sjedišta gledat a sad se moram opet spuštat i ići još više prema golu. Bolje bi bilo da smo čekali još dvije godine pa stavili krov bez stubova al gotovo je sad.
Gledam ove slike sa podjele paketića, novi naraštaji, mlade mame, mlade tate, novi klinci, novi Željovci i Manijaci na tribini, srce ko Trebević

MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.