Zasto? Ako igra ekipa na turniru iz srbije logicno je sa bude i zastava iz te zemlje, mislim svugdje je to tako.Admir74 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 21:06Ovo nije moj grad.![]()
![]()
https://sportskevijesti.com/2019/12/28/ ... avu-srbije
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa jes. Igra zeljescarredbull93 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 21:14Zasto? Ako igra ekipa na turniru iz srbije logicno je sa bude i zastava iz te zemlje, mislim svugdje je to tako.Admir74 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 21:06Ovo nije moj grad.![]()
![]()
Pa o tome i pričam. Lošu sliku pitari poslaše u svijet...redbull93 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 21:14Zasto? Ako igra ekipa na turniru iz srbije logicno je sa bude i zastava iz te zemlje, mislim svugdje je to tako.Admir74 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 21:06Ovo nije moj grad.![]()
![]()
drakensang je napisao/la: ↑28 dec 2019, 18:51platili iznos i halalili 2 naknade za ovcinu i seida, za cocjeka koji je odigrao 12% minuta i upisao jednu asistenciju
i pisemo mi neke lazne informacije o zelji, kralju nije sramota reci skup igrac trenutno nemamo 300KE i gotovo, eno i klopp rece da nemaju za mbappea
ali ja to objasnjavam liku koji je pisao mailove upravi olimpika s prijedlozima kako da ogranice broj Velezovih navijaca na otoci, u drugoj ligi, dok njegov klub veze s tim nema
i onda kaze nas drmaju kompleksi![]()

Salis se ? Gdje ce tolika budala bit..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Ziva istina kralju, lik pisao kako da ogranice, pisao meni da ce nas docekat i horde i manijaci uzet nam transove ubit boga u nama i slicno 

-
- Kontakt:
Kmecimo zbog Mujezinovica kojega ste platili iako mu je ugovor isticao za 5 mjeseci otprilike jer ga nismo dali dzaba i koji vam skoro pa ne igra nikako? Plus vam nismo platili naknadu za treniranje za 2 igraca. Ti si veci komad budale nego sto sam mislio

Forzza Velez
drakensang je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:14Ziva istina kralju, lik pisao kako da ogranice, pisao meni da ce nas docekat i horde i manijaci uzet nam transove ubit boga u nama i slicno![]()

Dal je moguce da je tolika blentovina..

Kako se samo posvetio tom problemu.. Dobro nije zaprijetio vojnom akcijom i poslao vrhovnoj komandi prijedlog operacije na terenu.. malo mu je falilo..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ali fakat ne mogu da prepoznam na koje komplekse generalno misle...
Grade stadion... Ok, svakom normalnom navijacu je drago da bilo koji klub unaprijedjuje infrastrukturu koja je ionako rak rana naseg fudbala...
Ali stadion gradi i Fk Velež pa ne dižu ljudi toliku hampu oko toga , posebno kada se zna koliko je za razliku od ovih sa grbavice, Hasic svojih sredstava uložio...
Na koje jos komplekse misle...?
Sva pozitiva ove price se svodi na dizanje ovih stubova koje se vise nigdje ne koriste u modernim rekonstrukcijama...
Sta se to jos podrazumijeva pod "nabijenim kompleksima..."???
Da klub nema marke i da moraju prodavati najbolje igrace da bi nekako preživjeli do marta...???
Da je jedini klub iz BiH koji je izbacen u niži rang nekadasnje lige zbog namjestanja...???
Da je uz Travnik ,opet jedini klub sa aktuelnim trenerom koji je bio pod istragom FIFA-e...???
Da se evo djeca rodise u skolu krenuse, a najvjerovatnije ce i fakultete pozavrsavati dok se titula ukaže na S. Areni...???
Da se nude sve i svakom da udje kao investitor...???
Da ih je trener redovno tuži u potraživanju nekakvih para i kamata za koje je jedan od Predsjednika javno izjavljivao da ne postoji...???
...
...
...
Ako na ovu vrstu kompleksa misle,onda
...
Da, nabili ste nam komplekse...
Grade stadion... Ok, svakom normalnom navijacu je drago da bilo koji klub unaprijedjuje infrastrukturu koja je ionako rak rana naseg fudbala...
Ali stadion gradi i Fk Velež pa ne dižu ljudi toliku hampu oko toga , posebno kada se zna koliko je za razliku od ovih sa grbavice, Hasic svojih sredstava uložio...
Sva pozitiva ove price se svodi na dizanje ovih stubova koje se vise nigdje ne koriste u modernim rekonstrukcijama...
Da klub nema marke i da moraju prodavati najbolje igrace da bi nekako preživjeli do marta...???
Da je jedini klub iz BiH koji je izbacen u niži rang nekadasnje lige zbog namjestanja...???
Da je uz Travnik ,opet jedini klub sa aktuelnim trenerom koji je bio pod istragom FIFA-e...???
Da se evo djeca rodise u skolu krenuse, a najvjerovatnije ce i fakultete pozavrsavati dok se titula ukaže na S. Areni...???
Da ih je trener redovno tuži u potraživanju nekakvih para i kamata za koje je jedan od Predsjednika javno izjavljivao da ne postoji...???
...
...
...
Ako na ovu vrstu kompleksa misle,onda

Da, nabili ste nam komplekse...

Vanja8 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 09:25Ali fakat ne mogu da prepoznam na koje komplekse generalno misle...
...
...
...
Ako na ovu vrstu kompleksa misle,onda...
Da, nabili ste nam komplekse...![]()

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 09:25Ali fakat ne mogu da prepoznam na koje komplekse generalno misle...
...
...
...
Ako na ovu vrstu kompleksa misle,onda...
Da, nabili ste nam komplekse...![]()

Mostar u srcu, Velež do groba
- mohikanac12
- Kontakt:
Za karijeru 46-godišnjeg Vinka Marinovića rođenog u Beču veže se jedan detalj koji se komotno može zavesti u Ginisovu knjigu rekorda. Marinović je početkom 90-ih bio fudbaler banjalučkog Borca, za koji je nastupao od 1991. do 1995. godine, i za taj klub je odigrao 105 zvaničnih utakmica. Interesantno je što nijednu od njih Marinović nije odigrao na Gradskom stadionu u Banjaluci, koji je decenijama dom jednog od naših najvećih fudbalskih klubova.
Razlog leži u činjenici što je Borac od 1992. do 1995. godine svoje domaće utakmice u ligama Savezne Republike Jugoslavije igrao u Srbiji, tačnije u Valjevu, i za to vrijeme je odigrao 116 utakmica. U sezoni prije nego što je Borac privremeno napustio Banjaluku (1991/92.), Marinović je odigrao dvije utakmice ali obje na strani i to nakon što je odslužio vojni rok.

On voli 5araj'vo, pravi je hordaš.
P.S. Hvala za nagradu. Čast mi je.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- svrakino1921
- Kontakt:
Sefe mogu te proglasit za bilo sta
Al ti si nas sef
Al ti si nas sef
Ja se bio zabrinuo za tebe

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Oske cestitam
Al mislim da si forumas godine jer si se sprdao i sa Zeljom
Al eto ja ti cestitam
Sad ces imat moc banovanja
Bas me interesuje kako ces reagovat kad pocnu pljuvat Ivicu
Al eto ja ti cestitam
Zasto je to uopste bitno?Jel to ti uvazavas njihovo misljenje?svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:46Oske cestitam
Al eto ja ti cestitam
23
Dokurac hakovo svrakinom profil 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Meni je bitno ako bude imao moc banovanjaGOAT je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:06Zasto je to uopste bitno?Jel to ti uvazavas njihovo misljenje?svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:46Oske cestitam
Al eto ja ti cestitam
Jer su ga izmedu ostalog i oni i izabrali za forumasa godine
Kao sto su sefa izabrali za kantu
I u prvom i u drugom slucaju oni su izabrali o zato je bitno
Ima li sef pravo banovanja...??svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:46Oske cestitam
Al eto ja ti cestitam
I njega su forumasi izabrali...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.