FK Borac Banja LukaDevil je napisao/la:Koji klub uopste igra ovde(ustvari koji ce igrati)?

FK Borac Banja LukaDevil je napisao/la:Koji klub uopste igra ovde(ustvari koji ce igrati)?
badblueboylivno je napisao/la:FK Borac Banja LukaDevil je napisao/la:Koji klub uopste igra ovde(ustvari koji ce igrati)?
A sta se radi ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo nek se radi !
Kod nas se radi punom parom uskoro par slikica
Vidi orlic ima najbolju futsal ekipu u bih ali imaju ekipu i za fudbal spojili su se sa biserom ove sezone i sada nastupaju u drugoj ligi federacije 8 ili 9 mjesto bila je jucer tabela njihove lige na ovom portalu.. inace imaju predsjednika kazu da ima para i opstina ih podrzava svoje su tekme igrali u bojniku a sad kako su mi rekli ljudi iz kluba igrace ovdjeDevil je napisao/la:A cekaj taj Biser,to je stari Orlic,zar oni imaju ekipu za fudbal?znam da imaju za futsal i to veoma kvalitetnu za BIH uslove.
znam, samo se za*jeb*ajemFrutek je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:FK Borac Banja LukaDevil je napisao/la:Koji klub uopste igra ovde(ustvari koji ce igrati)?
Nije na to mislio na onoj novoj ce igrati Zvijezda Gradacac a za livadu ne znam
Pregovori o obnovi stadionaNerim je napisao/la:Elegant je napisao/la:Zna li neko ima li ista od onoga sto se pricalo za "Grbavicu" da ce "Mercedes" ulozit 80 miliona da se izgradi stadion i ostale stvari sto su nabrojali ?
Kakava bi to bila gradjevina s obzirom da svabe grade ... ali bojim se da je ovo sve jedna velika patka.
ceka se proljece... ako u martu ili aprilu ne pocne sredjivanje i priprema gradilista na grbavici.. znaci nista od ''mercedesa''
ali bi ce aBd
ovo mi oko stadiona sve više liči na onu priču o izgradnju mreže autoputeva u RSOmar500 je napisao/la:Biće valjda nešto od stadiona, vala i vrijeme je
Izgleda teško za devedesetu, ali za stotu godišnjicu sigurno. Vrijeme je i davno bilo, ali šta ćeš, biće bolje.Omar500 je napisao/la:Biće valjda nešto od stadiona, vala i vrijeme je
ma kakvi slovenci, malo sutra... i to je prica za malu dijecu! isto ko autoputi, aerodromi, rekonstrukcija koseva, skenderije, olimpisko skijaliste... a kamo li nove skole, univerziteti, industrije....avlami97 je napisao/la:Ima li iko ikakvih informacija o eventualnoj rekonstrukciji stadiona Grbavica? Sa Nijemcima je izgleda definitivno otpala mogućnost, ali dokle je došlo sa Slovencima?
Tusanj kad se izgradi bit ce prelijep stadion, samo me interesuje hoce li ova citava tribina biti za gostujuce navijace ili ce biti odvojeni sekotor ?Probisvjet je napisao/la:Evo lije kisa ali radovine staju! Iduce godine bi se trebao poceti raditi i ISTOK. Tako sam cuo!![]()
e u tome i jeste stvar treba sačekati da se makar ona izgradi a za sad se samo nagađa i niko nije ni spreman da ozbiljno o tome razgovara i pregovara a ako bude išlo sve po planu dakle sve tribine najvjerovatnije će biti i tačno određeno mjesto za gostujuće navijače tj. njihov sektor e sad gdje, to zavisi od toga koju će tribinu odabrati Fukare, a ako sve ostane na ove 2 tribine i tada će sve zavisiti od nas i naše uprave ali izvjesnije je da bi u tom slučaju gostujući išli na D dio sadašnje tribine koji je i ograđen.tarik_sa je napisao/la:Tusanj kad se izgradi bit ce prelijep stadion, samo me interesuje hoce li ova citava tribina biti za gostujuce navijace ili ce biti odvojeni sekotor ?Probisvjet je napisao/la:Evo lije kisa ali radovine staju! Iduce godine bi se trebao poceti raditi i ISTOK. Tako sam cuo!![]()
Fukare su već odabrale i to je naravno bilo i očekivano. Sjever tj ovu novu tribinu su već zauzelibrazzo je napisao/la:e u tome i jeste stvar treba sačekati da se makar ona izgradi a za sad se samo nagađa i niko nije ni spreman da ozbiljno o tome razgovara i pregovara a ako bude išlo sve po planu dakle sve tribine najvjerovatnije će biti i tačno određeno mjesto za gostujuće navijače tj. njihov sektor e sad gdje, to zavisi od toga koju će tribinu odabrati Fukare, a ako sve ostane na ove 2 tribine i tada će sve zavisiti od nas i naše uprave ali izvjesnije je da bi u tom slučaju gostujući išli na D dio sadašnje tribine koji je i ograđen.tarik_sa je napisao/la:Tusanj kad se izgradi bit ce prelijep stadion, samo me interesuje hoce li ova citava tribina biti za gostujuce navijace ili ce biti odvojeni sekotor ?Probisvjet je napisao/la:Evo lije kisa ali radovine staju! Iduce godine bi se trebao poceti raditi i ISTOK. Tako sam cuo!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.