Cak ga je i Gerrard pohvalio nedavno u jednoj izjavi.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Katić standardan u Old Firmu, gdje je onaj debil sto je ismijavao momka
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH glupane.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:56Katić standardan u Old Firmu, gdje je onaj debil sto je ismijavao momka![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Sreca pa imaju golmana pa mora ove Katiceve gluposti ispravljatiRokoko87 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:04HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH glupane.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:56Katić standardan u Old Firmu, gdje je onaj debil sto je ismijavao momka![]()

Ma kita od stopera.Sheyi je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:07Sreca pa imaju golmana pa mora ove Katiceve gluposti ispravljatiRokoko87 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:04HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH glupane.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:56Katić standardan u Old Firmu, gdje je onaj debil sto je ismijavao momka![]()
Cak ga je i Gerrard pohvalio nedavno u jednoj izjavi.![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Odličan stoper.
Nemamo ni u blizu dobrog.
Nemamo ni u blizu dobrog.
tz tz tz tz tz tz
-
drakensang
- Kontakt:
Dobar je Katic nemojte zajebavat. Trenutno sigurno ima mjesta, cak bi meni igrali on i arslanagic dva stopers
Brz , skočan , pametan. Ovaj penal je skandalozan ako se uzme u obzir da je Old Firm u pitanju. Ovakvih povlacenja je 5-6 na svakom prekidu.
tz tz tz tz tz tz
Katic je 15 utakmica iza red nije igrao i sada kada je poceo igrati nakon duze vremena treba ga odma pozvati? Drazi mi bilo, Dino Arslanagica, Hadzikadunica i Ahmedhodzica u reprezentaciju pozvati njego Katica. Sam je rekao da mu je san da igra za Hrvatsku nek sanja dalje... Sta je za Ivan Sunjica iz Birmingham trenutno igra svaku utakmicu! Rodzeni Zenicanin.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Pravi primjer glupog Sarajlijice, ali ne cudi iz kakve okoline dolazi.Rokoko87 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:04HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH glupane.Wandelanoite je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:56Katić standardan u Old Firmu, gdje je onaj debil sto je ismijavao momka![]()
MES QUE UN CLUB!
Da nisi Sunjica pomenuo pomislio bih da je najveca mana Katica sto nije musliman.Harise je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:24Katic je 15 utakmica iza red nije igrao i sada kada je poceo igrati nakon duze vremena treba ga odma pozvati? Drazi mi bilo, Dino Arslanagica, Hadzikadunica i Ahmedhodzica u reprezentaciju pozvati njego Katica. Sam je rekao da mu je san da igra za Hrvatsku nek sanja dalje... Sta je za Ivan Sunjica iz Birmingham trenutno igra svaku utakmicu! Rodzeni Zenicanin.
Elem , Arslanagic Dino ne prica bosanski jezik.
Hadzikadunic i Ahmedhodzic su jako mladi/zeleni. I ježim se na svaki pomen njih dvojice na ovom forumu jer sam uvjeren da niko od vas ne prati niti Rusku niti skandinavske lige. Lapandate napamet.
Katic igra redovno za najtrofejniji klub najteze lige svijeta!
tz tz tz tz tz tz
-
Wandelanoite
- Kontakt:
U rupe klocine sarajevske u rupe.
MES QUE UN CLUB!
-
drakensang
- Kontakt:
Kakav gol ali kakav igrac je Barisic. Bravo Nikola
Boga mi, dobar skok. 
a realno sta ocekujete da ce rec hrvatskim medijima, da bi rado igrao za bosnu
naravno da mu je hrvatska broj 1, ali ne vjerujem da bi imao nesto protiv nas
naravno da mu je hrvatska broj 1, ali ne vjerujem da bi imao nesto protiv nas
Ono sto sam ljetos vidio kad je igrao za Hrvatsku u21 je bilo katastrofalno. Ali eto, ocigledno da nije samo do njega bilo, i vjerovatno je napredovao u medjuvremenu. Ako se gleda godine i neko iskustvo, forma, onda mu je trenutno Mihojevic najblize nekoj konkurenciji, koji isto igra dobro i standardno. Ni Hrvati nemaju puno opcija na tim stoperskim pozicijama, tako da ce ga vjerovatno oni pozvati na neku prijateljsku utakmicu, ako nasi nesto ne urade u medjuvremenu. Ahmedhodzica sam pratio, on je meni defintivno velik potencijal, sto mu i statistika govori, ali isto tako igra na nizem nivou ali je 2-3 godine mladji. Treba sacekati i viditi kako ce se razviti situacija, jer trenutno nije kvalitet za A reprezentaciju. Hadzikadunica nisam imao priliku da gledam, tako da ne mogu reci. Ovi vodeci timovi ko Celtic i Rangers, su kao vodeci timovi u Skandinaviji ili Svicarskoj. Tako bi ja nekako rekao sto se tice kvaliteta.
hadziahmetovic starter ponovo
vraca se u zivot
Eto ti znas da Dino Arslanagic ne poznaje nas jezik. Ti nemas uopste pojma sta ovdje pises. Kako ces ti znati da ne prica nas jezik? Njegovi roditelji su obadvoje iz BiH. Pazio se za Tino-Sven Susica i sam je pricao za Safet Susica o poziva a tada je bio vezan za Belgiju. Ko kaze da ja guram Muslimani? 70-80% od ne Muslimani ne zeli uopste igrati za BiH osim zbog karieri. Katic ima vise zelju da igra za Hrvatsku nego za BiH. Ti ovdje smatras BiH kao druga opcija pored Srbije i Hrvatske. Hajrovic, Kolasinac, Begovic i Pjanic su se odlucili za BiH kao prva opcija tako i moramo ganjati Hadzikadunica, Omeragica, Arslanagica, Ahmedhodzica kao prvu opciju!slusalica je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:42Da nisi Sunjica pomenuo pomislio bih da je najveca mana Katica sto nije musliman.Harise je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:24Katic je 15 utakmica iza red nije igrao i sada kada je poceo igrati nakon duze vremena treba ga odma pozvati? Drazi mi bilo, Dino Arslanagica, Hadzikadunica i Ahmedhodzica u reprezentaciju pozvati njego Katica. Sam je rekao da mu je san da igra za Hrvatsku nek sanja dalje... Sta je za Ivan Sunjica iz Birmingham trenutno igra svaku utakmicu! Rodzeni Zenicanin.
Elem , Arslanagic Dino ne prica bosanski jezik.
Hadzikadunic i Ahmedhodzic su jako mladi/zeleni. I ježim se na svaki pomen njih dvojice na ovom forumu jer sam uvjeren da niko od vas ne prati niti Rusku niti skandinavske lige. Lapandate napamet.
Katic igra redovno za najtrofejniji klub najteze lige svijeta!
Hajrovicu i Begovicu smo mi bome bili druga opcija. Da je iole Kanda bolja repka, Begovic bi tamo branio. Hajrovic je cekao da izgubi sve sanse sa Svicarskom pa da onda tek dodje igrati. Pjanica smo privolili jer je Luksemburg kita, a Kolasinac je bio svjestan da Njemackom Elfu ne moze ni prismrditi. Realno, mi smo svima druga opcija, a bome i treca opcija, osim onima koji imaju samo nase drzavljanstvo.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, hansbosna i 15 gostiju.