Ma ne mozes Rustema stavit u te promasaje, nije on bas toliko los igrac...
Balic je kod ns bio drvosjeca i jako grub igrac ali i dalje mislim da je solidan stoper.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ne mozes Rustema stavit u te promasaje, nije on bas toliko los igrac...
Dje ovog pakasa truljevica nadeAlen1987 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 15:08------------------------BENKO
---------------------Ahmetovic
DULJEVIC-----STOJCEV-----HUSEJINOVIC
Velkoski--------Rahman-------Hebibovic
-----------JAJALO-------CIMIROT
------------Dzakmic-----Crepulja
PUZI-------VULE--------LAZIC---------LEDE
Pidro------Torlak-------Mihojevic---Arsenijevic
------------------------DELAC
-----------------------Kovacevic
U pravu si, sjecam se da nikad nije dosao Tatar, ni Kapic, a evo ni Jeleskovic se nije vratio.....BordoSarajevo je napisao/la: ↑29 dec 2019, 15:25Ja sam samo tebe zamolio lijepo jer šta god napišeš ne bude tako, čisto zbog uroka![]()
Realno dobra ideja, narednih 11 dana, biramo 11 idealnih.Napapijri je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:23Imam prijedlog za anketu, iako cemo vjerovatno uci u novu godinu, ali bit ce mjerodavna. Da svaki dan stavimo poziciju i nabrojimo one najbitnije u ovoj deceniji, pa da glasamo. Recimo pozicija lijevog beka: Puzigaca, Bekic, Pidro, Belosevic,... Tako bi iskristalisali najboljih 11 u nekom najrealnijem obliku.
Zato i postoji posebna tema da vi napišite svoje prijedloge pa da se to postavi jer je Mortem postavio već 100 anketa pa možda nema više inspiraciju?ThrillerHz je napisao/la: ↑29 dec 2019, 18:43Realno dobra ideja, narednih 11 dana, biramo 11 idealnih.Napapijri je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:23Imam prijedlog za anketu, iako cemo vjerovatno uci u novu godinu, ali bit ce mjerodavna. Da svaki dan stavimo poziciju i nabrojimo one najbitnije u ovoj deceniji, pa da glasamo. Recimo pozicija lijevog beka: Puzigaca, Bekic, Pidro, Belosevic,... Tako bi iskristalisali najboljih 11 u nekom najrealnijem obliku.
Al sta ces kad Mortem nije kreativan, pa baca ove ankete reda radi, tacno cekam jednog dana anketa da bude jeste li doruckovali danas![]()
2010.,2011.,2012.,2013.,2014.,2015.,2016.,2017.,2018.,2019., pa ti saberi
Mogao si vala napravit i temu najboljih 11, i da tu glasamo, mozda je bolje nego anketa na kojoj mogu i navijaci drugih timova glasatMortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2019, 19:41Zato i postoji posebna tema da vi napišite svoje prijedloge pa da se to postavi jer je Mortem postavio već 100 anketa pa možda nema više inspiraciju?ThrillerHz je napisao/la: ↑29 dec 2019, 18:43Realno dobra ideja, narednih 11 dana, biramo 11 idealnih.Napapijri je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:23Imam prijedlog za anketu, iako cemo vjerovatno uci u novu godinu, ali bit ce mjerodavna. Da svaki dan stavimo poziciju i nabrojimo one najbitnije u ovoj deceniji, pa da glasamo. Recimo pozicija lijevog beka: Puzigaca, Bekic, Pidro, Belosevic,... Tako bi iskristalisali najboljih 11 u nekom najrealnijem obliku.
Al sta ces kad Mortem nije kreativan, pa baca ove ankete reda radi, tacno cekam jednog dana anketa da bude jeste li doruckovali danas![]()
2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 to je 10 hebem mu haha
Velika je konkurencija
Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, NeSamSafetee i 50 gostiju.