Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Gdje smo bolan mi Hajrovicu bili prva opcija ?
Mi smo na kraju bili jedina opcija, zato i igra za nas.
Mi smo na kraju bili jedina opcija, zato i igra za nas.
Pjanicu je Francuska bila realna opcija. Kolasinac bi mogao igrati za Njemacku, kad je igrao za Schalke, isto tako dok je bio dobar u Arsenalu. Tad mu je konkurencija bio Hector, on igrao 2. Bundesliga za 1 FC Keln. Slucaj Begovica hoces da zakljucis sa samo da bi isao u tvoju korist. A realnije je da nekim igracima je BiH broj jedan, neki bi i za jednu i drugu, dok treci nece da cuju za BiH uopste. Ima veliki broj ljudi koji su rodjeni u BiH i kao djeca napustili zbog rata, ili su rodjeni vani a roditelji su im rodom iz BiH, kojima je BiH na prvom mjesto. Tesko je opisati taj patriotizam.Rimes87 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:15Hajrovicu i Begovicu smo mi bome bili druga opcija. Da je iole Kanda bolja repka, Begovic bi tamo branio. Hajrovic je cekao da izgubi sve sanse sa Svicarskom pa da onda tek dodje igrati. Pjanica smo privolili jer je Luksemburg kita, a Kolasinac je bio svjestan da Njemackom Elfu ne moze ni prismrditi. Realno, mi smo svima druga opcija, a bome i treca opcija, osim onima koji imaju samo nase drzavljanstvo.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 29 dec 2019, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da je arslanagiceva mama belgijanka i ne, ne zna naš , al tesko moze biti gori od Salihovica i kolasinca kad su tek dosli
Nista ja tebe ne kontam druzeHarise je napisao/la: ↑29 dec 2019, 16:53
Eto ti znas da Dino Arslanagic ne poznaje nas jezik. Ti nemas uopste pojma sta ovdje pises. Kako ces ti znati da ne prica nas jezik? Njegovi roditelji su obadvoje iz BiH. Pazio se za Tino-Sven Susica i sam je pricao za Safet Susica o poziva a tada je bio vezan za Belgiju. Ko kaze da ja guram Muslimani? 70-80% od ne Muslimani ne zeli uopste igrati za BiH osim zbog karieri. Katic ima vise zelju da igra za Hrvatsku nego za BiH. Ti ovdje smatras BiH kao druga opcija pored Srbije i Hrvatske. Hajrovic, Kolasinac, Begovic i Pjanic su se odlucili za BiH kao prva opcija tako i moramo ganjati Hadzikadunica, Omeragica, Arslanagica, Ahmedhodzica kao prvu opciju
tz tz tz tz tz tz
Onda vi nemate pojma ako mislite da je Hajrovic uzo BiH kao drugu opciju. Hajrovic je bio medju najbolji igraci u svicarskoj ja to dobro znadem jer sam ga tada dobro pratio. Igro je dvje prijatelske utakmice za svicarskoj ionda se odlucio Sead Hajrovic za BiH da igra i cjela familija je bila ponosna na njega. Izet se poslje toga zbog brata odlucio isto za BiH i skoro cjela svicarska bila ljuta na njega jer je bio medju najvecim talenatima tada! Grasshopper ga na silom tjerao na klupi zvog tog proteza sto se odlucio za BiH, tako da je prvu ponudu koji je dobio prihavtio da ode!
ne seeri ba, ja cijenim sto dijaspora zna nas i trudi seslusalica je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:37Nista ja tebe ne kontam druzeHarise je napisao/la: ↑29 dec 2019, 16:53
Eto ti znas da Dino Arslanagic ne poznaje nas jezik. Ti nemas uopste pojma sta ovdje pises. Kako ces ti znati da ne prica nas jezik? Njegovi roditelji su obadvoje iz BiH. Pazio se za Tino-Sven Susica i sam je pricao za Safet Susica o poziva a tada je bio vezan za Belgiju. Ko kaze da ja guram Muslimani? 70-80% od ne Muslimani ne zeli uopste igrati za BiH osim zbog karieri. Katic ima vise zelju da igra za Hrvatsku nego za BiH. Ti ovdje smatras BiH kao druga opcija pored Srbije i Hrvatske. Hajrovic, Kolasinac, Begovic i Pjanic su se odlucili za BiH kao prva opcija tako i moramo ganjati Hadzikadunica, Omeragica, Arslanagica, Ahmedhodzica kao prvu opciju
samo naprijed harise
Ma ljudi ne mogu da razume da osoba kao Kolasinac, on je ostvaren, ima veca godisnja primanja nego budzet neke opcine u BiH. U tom momentu, njega samo moze ispuniti da igra za BiH reprezentaciju, jer to postaje neka stvar identiteta, a to se ne moze kupiti. Fakticki sto je covjek uspjesniji u svojoj karijeri, to znaci da je neovisan, i tako ce i lakse izabrati da igra za BiH, jer njemu nece puno pomoci to da igra za neku drugu reprezentaciju, jer ce svakako napraviti dobru karijeru. Paradoksalno moze se naci slucajeva u drugim sportovima da neko ko je rodjen u BiH igra za neki Qatar ili Tursku ili koje vec zemlje.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 29 dec 2019, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
hadziahmetovic standardan zadnje tri....proslu sam gledo i bio je dobar....jedino je steta pa nema dobrih rezultata
Ma nemas ti pojma. Lik nije imao sanse kod Svicaraca pa je dosao nama.Harise je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:37Onda vi nemate pojma ako mislite da je Hajrovic uzo BiH kao drugu opciju. Hajrovic je bio medju najbolji igraci u svicarskoj ja to dobro znadem jer sam ga tada dobro pratio. Igro je dvje prijatelske utakmice za svicarskoj ionda se odlucio Sead Hajrovic za BiH da igra i cjela familija je bila ponosna na njega. Izet se poslje toga zbog brata odlucio isto za BiH i skoro cjela svicarska bila ljuta na njega jer je bio medju najvecim talenatima tada! Grasshopper ga na silom tjerao na klupi zvog tog proteza sto se odlucio za BiH, tako da je prvu ponudu koji je dobio prihavtio da ode!
A ti si jos gorji!jasmin10 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 18:27Ma nemas ti pojma. Lik nije imao sanse kod Svicaraca pa je dosao nama.Harise je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:37Onda vi nemate pojma ako mislite da je Hajrovic uzo BiH kao drugu opciju. Hajrovic je bio medju najbolji igraci u svicarskoj ja to dobro znadem jer sam ga tada dobro pratio. Igro je dvje prijatelske utakmice za svicarskoj ionda se odlucio Sead Hajrovic za BiH da igra i cjela familija je bila ponosna na njega. Izet se poslje toga zbog brata odlucio isto za BiH i skoro cjela svicarska bila ljuta na njega jer je bio medju najvecim talenatima tada! Grasshopper ga na silom tjerao na klupi zvog tog proteza sto se odlucio za BiH, tako da je prvu ponudu koji je dobio prihavtio da ode!
Paradoksalno Kolašinac ima veze s Bosnom kao ti ili ja sa Makedonijom , pretpostavljajuci da si ti ovde negdje.Tristan10 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 18:17Ma ljudi ne mogu da razume da osoba kao Kolasinac, on je ostvaren, ima veca godisnja primanja nego budzet neke opcine u BiH. U tom momentu, njega samo moze ispuniti da igra za BiH reprezentaciju, jer to postaje neka stvar identiteta, a to se ne moze kupiti. Fakticki sto je covjek uspjesniji u svojoj karijeri, to znaci da je neovisan, i tako ce i lakse izabrati da igra za BiH, jer njemu nece puno pomoci to da igra za neku drugu reprezentaciju, jer ce svakako napraviti dobru karijeru. Paradoksalno moze se naci slucajeva u drugim sportovima da neko ko je rodjen u BiH igra za neki Qatar ili Tursku ili koje vec zemlje.
Samo kazem.
Porijeklom iz mjesta Kolašin , porodica živjela u Plavu a on rođen u Njemačkoj.
tz tz tz tz tz tz
- ASD
- Kontakt:
Ukoliko si zaigrao za neku mladu repku i želiš zaigrati za a reprezentaciju zemlje s kojom veze nemaš. Moraš provesti 5 godina obrazovanja u njoj prije nego što napuniš 18.Tristan10 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:31Pjanicu je Francuska bila realna opcija. Kolasinac bi mogao igrati za Njemacku, kad je igrao za Schalke, isto tako dok je bio dobar u Arsenalu. Tad mu je konkurencija bio Hector, on igrao 2. Bundesliga za 1 FC Keln. Slucaj Begovica hoces da zakljucis sa samo da bi isao u tvoju korist. A realnije je da nekim igracima je BiH broj jedan, neki bi i za jednu i drugu, dok treci nece da cuju za BiH uopste. Ima veliki broj ljudi koji su rodjeni u BiH i kao djeca napustili zbog rata, ili su rodjeni vani a roditelji su im rodom iz BiH, kojima je BiH na prvom mjesto. Tesko je opisati taj patriotizam.Rimes87 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 17:15Hajrovicu i Begovicu smo mi bome bili druga opcija. Da je iole Kanda bolja repka, Begovic bi tamo branio. Hajrovic je cekao da izgubi sve sanse sa Svicarskom pa da onda tek dodje igrati. Pjanica smo privolili jer je Luksemburg kita, a Kolasinac je bio svjestan da Njemackom Elfu ne moze ni prismrditi. Realno, mi smo svima druga opcija, a bome i treca opcija, osim onima koji imaju samo nase drzavljanstvo.
Mislim da Pjanić ne bi zadovoljio taj kriterij.
Englezi su htjeli naturalizirati nekoliko igrača i to im pravilo nije dalo.
Novopečeni švicarski reprezentativac Izet Hajrović oštro je uzvratio našem reprezentativcu Edinu Džeki, koji je putem Twittera Izetu Hajroviću i Harisu Seferoviću poručio da se drže podalje od svetinje BiH, nakon što su odlučili zaigrati za švicarski nacionalni tim umjesto za Zmajeve.
"Džekina reakcija je potpuno nepotrebna. Haris i ja smo odabrali Švicarsku i to treba prihvatiti", rekao je Hajrović, prenose švicarski mediji.
On je dodao kako ga je Džeko tri puta zvao telefonom kako bi ga privolio da igra za našu reprezentaciju. Ipak, Hajrović je odabrao Švicarsku, kao i Seferović.
Međutim, Hajrovića su naljutile Džekine riječi te je žestoko uzvratio.
"Šteta je što je Zlatan Ibrahimović odabrao Švedsku umjesto BiH. Tada bi Ibra igrao za BiH, a Džeke nigdje ne bi bilo. Ibra je za klasu bolji od njega", poručio je Izet Hajrović.
"Šteta je što je Zlatan Ibrahimović odabrao Švedsku umjesto BiH. Tada bi Ibra igrao za BiH, a Džeke nigdje ne bi bilo. Ibra je za klasu bolji od njega", poručio je Izet Hajrović.
- Kontakt:
Kolasinac je porijeklom ix opcine capljina tacnije selo čučkovina ja mislim
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Cuj Arslanagic ne zna jezik, a Hadzikadunic i Ahmedhodzic zeleni
Sva trojica su cetiri klase iznad Kovacevica, Mihojevica i ostalih propalica koje guraju jos vece propalice bh. menadzeri bez cvonjka u dzepu.
Sva trojica su cetiri klase iznad Kovacevica, Mihojevica i ostalih propalica koje guraju jos vece propalice bh. menadzeri bez cvonjka u dzepu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zar mu nije majka iz Čapljine? On nije koliko znam.drakensang je napisao/la: ↑29 dec 2019, 18:58Kolasinac je porijeklom ix opcine capljina tacnije selo čučkovina ja mislim
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma nemamo mi pojma. Izet je pravi patriota. Ispred Svicarske je izabrao Bosnu.mire96 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 18:56Novopečeni švicarski reprezentativac Izet Hajrović oštro je uzvratio našem reprezentativcu Edinu Džeki, koji je putem Twittera Izetu Hajroviću i Harisu Seferoviću poručio da se drže podalje od svetinje BiH, nakon što su odlučili zaigrati za švicarski nacionalni tim umjesto za Zmajeve.
"Džekina reakcija je potpuno nepotrebna. Haris i ja smo odabrali Švicarsku i to treba prihvatiti", rekao je Hajrović, prenose švicarski mediji.
On je dodao kako ga je Džeko tri puta zvao telefonom kako bi ga privolio da igra za našu reprezentaciju. Ipak, Hajrović je odabrao Švicarsku, kao i Seferović.
Da smo osudjeni na domaci proizvod, reprezentaciju bi gledali samo navijaci klubova iz kojih dolaze BHPL megatalenti.
Da smo osudjeni na domaci proizvod, reprezentaciju bi gledali samo navijaci klubova iz kojih dolaze BHPL megatalenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.