Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
Ma nek je poceo dobijati minute...to je najbitnije.
Zapeko 

Gledam sastav i prvo bacam oko na klupu, e reko **** te oblak ni na klupi ne mozeš biti, kad frajko u prvoj postavi protiv Citija 

Danas sam htio napisati da ce ga 99% ubaciti u prvih 11 i to na najtezem gostovanju, al' hajd rekoh provalit cu se. 

it's crveni time
Besic je u karijeri dobio haman 1 crveni karton (da ne provjeravam sada) i to u dresu reprezentacije zbog one zvake...nije mi jasno zasto se u kontekstu njega stalno spominju crveni kartoni...rekao bi covjek da redovno lomi kosti. 

Ma glup ovaj Varg, ne znam što uopšte diskutuješ s njim 

Pokazi nam Besha sto si nezamjenjiv u repci ... sad il' nikad ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sefild u ocajnickom pokusaju da neko treci preuzme njegovu platu....nakon sto je njih Everton preveslo
Ovaj gol Aguera se morao ponisti...cisto ometanje od strane sudije.
Ali dobro, da se desilo na drugoj strani vjerovatno bi ponistio.
Inace Besic sasvim ok.
Ali dobro, da se desilo na drugoj strani vjerovatno bi ponistio.
Inace Besic sasvim ok.
Dobar Mume
Meni Besic djeluje sporiji barem 3x u odnosu na period u Evertonu (ili utakmice pred SP i na SP-u), vjerovatno je i razlog sto se malo udebljao (barem meni tako djeluje). Prije je bukvalno trcao kao ludjak na svakog igraca i loptu, dok se sad jedva vuce po terenu.
Sheffield tesko ostecen.
Sudijin gol je totalno promijenio ritam i tok igre, Sheffield je natjeran da ganja rezultat u tekmi koju su relativno dobro kontrolisali.
Onda je pocelo da se igra kako MC-u odgovara i bilo je pitanje koliko ce dati.
@Federer17, Besic nije sporiji nego je disciplinovaniji.
Nema vise bezglavog i neproduktivnog sprintanja, nepotrebnih startova, soliranja...Besic ocigledno igra sta i kako mu je receno i to izgleda dobro.
Sudijin gol je totalno promijenio ritam i tok igre, Sheffield je natjeran da ganja rezultat u tekmi koju su relativno dobro kontrolisali.
Onda je pocelo da se igra kako MC-u odgovara i bilo je pitanje koliko ce dati.
@Federer17, Besic nije sporiji nego je disciplinovaniji.
Nema vise bezglavog i neproduktivnog sprintanja, nepotrebnih startova, soliranja...Besic ocigledno igra sta i kako mu je receno i to izgleda dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.