KompleksasVanja8 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:21Ima li sef pravo banovanja...??svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:46Oske cestitam
Al mislim da si forumas godine jer si se sprdao i sa Zeljom
Al eto ja ti cestitam
Sad ces imat moc banovanja
Bas me interesuje kako ces reagovat kad pocnu pljuvat Ivicu
I njega su forumasi izabrali...![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
E stvarno nije u redu...svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:29KompleksasVanja8 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 14:21Ima li sef pravo banovanja...??svrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:46Oske cestitam
Al eto ja ti cestitam
I njega su forumasi izabrali...![]()
![]()
Covjek Forumas godine, a nije sef i ima pravo banovati...
Sef Kanta godine,a nema pravo bana jos njega ubace u autobus prema Tuzli sa obaveznim navracanjem u Banovice...
Stvarno, svi rade protiv vas...
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa on je osim. znaci za cener ce reagovati kako mu kazemosvrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 13:46Oske cestitam
Al eto ja ti cestitam
- mohikanac12
- Kontakt:
Za karijeru 46-godišnjeg Vinka Marinovića rođenog u Beču veže se jedan detalj koji se komotno može zavesti u Ginisovu knjigu rekorda. Marinović je početkom 90-ih bio fudbaler banjalučkog Borca, za koji je nastupao od 1991. do 1995. godine, i za taj klub je odigrao 105 zvaničnih utakmica. Interesantno je što nijednu od njih Marinović nije odigrao na Gradskom stadionu u Banjaluci, koji je decenijama dom jednog od naših najvećih fudbalskih klubova.
Razlog leži u činjenici što je Borac od 1992. do 1995. godine svoje domaće utakmice u ligama Savezne Republike Jugoslavije igrao u Srbiji, tačnije u Valjevu, i za to vrijeme je odigrao 116 utakmica. U sezoni prije nego što je Borac privremeno napustio Banjaluku (1991/92.), Marinović je odigrao dvije utakmice ali obje na strani i to nakon što je odslužio vojni rok.

Kako ide ona pjesmica?
On voli 5araj'vo, pravi je hordaš, pa u nastavku nesto "Zvezda", "Četnik".
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Da, i?? U cemu je problem? Sto nije partizanov cetnik, ili sta?mohikanac12 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 19:49
Za karijeru 46-godišnjeg Vinka Marinovića rođenog u Beču veže se jedan detalj koji se komotno može zavesti u Ginisovu knjigu rekorda. Marinović je početkom 90-ih bio fudbaler banjalučkog Borca, za koji je nastupao od 1991. do 1995. godine, i za taj klub je odigrao 105 zvaničnih utakmica. Interesantno je što nijednu od njih Marinović nije odigrao na Gradskom stadionu u Banjaluci, koji je decenijama dom jednog od naših najvećih fudbalskih klubova.
Razlog leži u činjenici što je Borac od 1992. do 1995. godine svoje domaće utakmice u ligama Savezne Republike Jugoslavije igrao u Srbiji, tačnije u Valjevu, i za to vrijeme je odigrao 116 utakmica. U sezoni prije nego što je Borac privremeno napustio Banjaluku (1991/92.), Marinović je odigrao dvije utakmice ali obje na strani i to nakon što je odslužio vojni rok.
Kako ide ona pjesmica?
On voli 5araj'vo, pravi je hordaš, pa u nastavku nesto "Zvezda", "Četnik".
![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
Ko kaze da je problem sto je tamo nekakav Vinko sa pedesetak utakmica u seniorskom fudbalu napredak u odnosu na mrskog "Zvezdinog četnika". Iskorak i to evropski. Jos je manje bitno jer je cijeli rat igrao za BoracBl, tu i tamo pokoju humanitarnu utakmicu za pomoc hrabrim vojnicima rs_a.
Povedi "hin" Vinkec.
Povedi "hin" Vinkec.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Cestitam na zasluzenoj kanti 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
HASETOV TURNIR
VETERANI
SARAJEVO-ZELJEZNICAR 2:5
VETERANI
SARAJEVO-ZELJEZNICAR 2:5
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Jel to ova Pocahontas dobila zvanicno kantu??? Zali Boze sto ne postoji za vise njih nagrada, da ih podijelimo ovim budalama sa Grbavice, taman da pravda bude zadovoljena. Ovako samo jedna kanta a njih 5 nije posteno.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Jos ako proda koju utakmicu, proglasicemo ga najvecom legendommohikanac12 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:32Ko kaze da je problem sto je tamo nekakav Vinko sa pedesetak utakmica u seniorskom fudbalu napredak u odnosu na mrskog "Zvezdinog četnika". Iskorak i to evropski. Jos je manje bitno jer je cijeli rat igrao za BoracBl, tu i tamo pokoju humanitarnu utakmicu za pomoc hrabrim vojnicima rs_a.
Povedi "hin" Vinkec.![]()
Jest malo jedna, a njih puno, al sta ces. Ionako su sve sa njihove teme bili u uzem izboru. Kuronjalutvin ovaj, pisac goatnekoIzMostara je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:39Jel to ova Pocahontas dobila zvanicno kantu??? Zali Boze sto ne postoji za vise njih nagrada, da ih podijelimo ovim budalama sa Grbavice, taman da pravda bude zadovoljena. Ovako samo jedna kanta a njih 5 nije posteno.![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma ne isplati se to...redbull93 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:48Jest malo jedna, a njih puno, al sta ces. Ionako su sve sa njihove teme bili u uzem izboru. Kuronjalutvin ovaj, pisac goatnekoIzMostara je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:39Jel to ova Pocahontas dobila zvanicno kantu??? Zali Boze sto ne postoji za vise njih nagrada, da ih podijelimo ovim budalama sa Grbavice, taman da pravda bude zadovoljena. Ovako samo jedna kanta a njih 5 nije posteno.![]()
, onaj mali bosnaboston i mentor im crnogorac virto.
Dje toliko kanti nakupovati da im se podijeli...
- mohikanac12
- Kontakt:
ZgemboHZ je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:46Jos ako proda koju utakmicu, proglasicemo ga najvecom legendommohikanac12 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:32Ko kaze da je problem sto je tamo nekakav Vinko sa pedesetak utakmica u seniorskom fudbalu napredak u odnosu na mrskog "Zvezdinog četnika". Iskorak i to evropski. Jos je manje bitno jer je cijeli rat igrao za BoracBl, tu i tamo pokoju humanitarnu utakmicu za pomoc hrabrim vojnicima rs_a.
![]()
![]()
Nema potrebe, ovo je sasvim dovoljno. Pet kola max.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
I ja mislim ,pet kola ce mu biti dovoljno da obezbjedi titulu...mohikanac12 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:57ZgemboHZ je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:46Jos ako proda koju utakmicu, proglasicemo ga najvecom legendommohikanac12 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 20:32Ko kaze da je problem sto je tamo nekakav Vinko sa pedesetak utakmica u seniorskom fudbalu napredak u odnosu na mrskog "Zvezdinog četnika". Iskorak i to evropski. Jos je manje bitno jer je cijeli rat igrao za BoracBl, tu i tamo pokoju humanitarnu utakmicu za pomoc hrabrim vojnicima rs_a.
![]()
![]()
Nema potrebe, ovo je sasvim dovoljno. Pet kola max.![]()
Realan si i ti kad hoces...
Ovo neki novi avatari za zelju? 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- mohikanac12
- Kontakt:
Realno, forumski botovi koliko toliko uspijevaju kreirati blagostanje i okrenuti vodu na mlin uprave. Ali zato vas na drustvenim mrezama gaze da valja, stotine poruka "uprava napolje" i to od raje koja bas redovno, godinama, prati klub.
Bice veselo.
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 29 dec 2019, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- samoposteno
- Kontakt:
Ma ono je vec sada veselo...mohikanac12 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 21:29
Realno, forumski botovi koliko toliko uspijevaju kreirati blagostanje i okrenuti vodu na mlin uprave. Ali zato na drustvenim mrezama vas gaze da valja, stotine poruka "uprava napolje" i to od raje koja bas redovno, godinama, prati klub.
Bice veselo.![]()
Posebno kad skontas da morate sve prodati da bi opstali koliko toliko...
Ali eto,Mahir Karic ce valjda potpisati pa sigurno s njim ulazite mnogo jaci u proljetnu sezonu...
I da, zaboravljas jedno...
Mi imamo vlasnika koga boli ona stvar sta pojedinci kace, jer mi nismo klub idolopoklonika niti je nas trener Gospodar Porodice, jos manje NAJDRAŽI...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.