Brate džaba sve to kad je narod i dalje površan i ne vidi ozmeđu redove stvari koje si ti naveo.Virtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:02Mislim da SDA nikad više neće prebaciti 25% na izborima, upravo zbog nadolazećih generacija. Kolaps SDP-a im je omogućio da se vrate nakon što su 2010. godine potučeni kao nikada ranije, a ni kasnije.
Ova godina je bila mnogo korisna jer se dosta toga iskristalisalo i sad je narodu mnogo jasnije ko su uljezi koji žele vlast pod svaku cijenu. Vjerujem da je DF završila svoju priču, da će i SBB doći na marginu, i vidjećemo gdje će se preliti njihovi glasovi.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"We need to suffer. And we need to fight."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma NS i NiP samo mogu u Sarajevu nesto uraditi u ostalim mjestima oni nemaju nikakav kadar za nesto ozbiljno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a da nijesi možda karo Ritu Oru il Duu Lipu a Hellere?
Poslije Due Lipe više život ne bi imao smisla, sam bi u tabut lego
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesmo Ritu zajedno legenda i ja, tzv. Ajfelov toranj bacilijolicnikola je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:15a da nijesi možda karo Ritu Oru il Duu Lipu a Hellere?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
imal kakvih dobrih suđuka da su jeftine, a da nisu krmeceHeller je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:16Jesmo Ritu zajedno legenda i ja, tzv. Ajfelov toranj bacilijolicnikola je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:15a da nijesi možda karo Ritu Oru il Duu Lipu a Hellere?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uzmem u Menprom mesnici 12 km kg nije loša.legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:18imal kakvih dobrih suđuka da su jeftine, a da nisu krmeceHeller je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:16Jesmo Ritu zajedno legenda i ja, tzv. Ajfelov toranj bacilijolicnikola je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:15a da nijesi možda karo Ritu Oru il Duu Lipu a Hellere?![]()
Nullius in verba
-
jolicnikola
- Kontakt:
a jel su to crnogorski?legenda reala je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:18imal kakvih dobrih suđuka da su jeftine, a da nisu krmeceHeller je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:16Jesmo Ritu zajedno legenda i ja, tzv. Ajfelov toranj bacilijolicnikola je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:15a da nijesi možda karo Ritu Oru il Duu Lipu a Hellere?![]()
Kako je ovo moćna stvar, postaje mi se viking
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- legenda reala
- Kontakt:
eto Cartmana da prevede
- legenda reala
- Kontakt:
steta sto nema vise ovih klipova sa komentatorima sa HRT i Nove u vrijeme njene dominacije i fale klipovi iz Salt Lake Citya 2002 Janica i Aman su obiljezili olimpijadu
Kakvo je to bilo zanimljivo vrijeme zimskih sportova pocetkom 2000 tih.. ja koji nisam snjeska bijelica u zivotu napravio zbog antipatije prema bijelom gov.netu, sam iz vikenda u vikend pratio skokove i skijanje.
Show me your donuts 0 0
- legenda reala
- Kontakt:
strasna konkurencija je bila u obje konkurencije i kod muskih i zenskih nije bilo razlike Janica,Person,Nef,Dorfmaister,Gecel,Poutiainen itd
Herminator,Eberharter,Raich,Walhofer,Amot,Lase Kjus,Roca,Palander,Ivica
Ja ovo alpsko i sad pratim nije konkurencija ko prije al je zadrzalo kvalitet poprilicno, al ovi skokovi su smece samo NT gledam zbog tradicije inace ne bi ni to
Ski skokovi su bili religija, novogodisnja turneja se nije propustala. Cini mi se vrhunac je bio nekad kad je Hanavald sve cetiri uzeo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.