Dosadan siVLADA129 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:51VLADA129 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:04Viber grupa koju sam postavljo ovdje trazi 3 admina, uslovi i sve ostalo su napisani na grupi
Ukoliko zelite biti admin najbrze rastuće grupe prijavite se u privatnu poruku..
Molim admine da ne brisu link kojeg cu postaviti da raja zna koja je grupa u pitanju. Hvala unaprijed.
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa vidis da momak koji je to napisao ni sam nije siguran da li je pojacanje ili prinova, a datum i momenat potencijalno ukazuju da bi ti mogao biti jos jedan u nizu "uhljebara" tipa Guzina. Daj Boze da se varam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 04:37Kakve veze ima datum i momenat dovođenja igrača sa tim da li je on pojačanje ili prinova? Uostalom Marinoviću i ne trebaju pojačanja ni uvid u ne/kvalitet jer je mag iza sebe ostavio savršenstvo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Datum može pokazati da bi mogao biti i Darko Lazić.Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2019, 07:49Pa vidis da momak koji je to napisao ni sam nije siguran da li je pojacanje ili prinova, a datum i momenat potencijalno ukazuju da bi ti mogao biti jos jedan u nizu "uhljebara" tipa Guzina. Daj Boze da se varam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 04:37Kakve veze ima datum i momenat dovođenja igrača sa tim da li je on pojačanje ili prinova? Uostalom Marinoviću i ne trebaju pojačanja ni uvid u ne/kvalitet jer je mag iza sebe ostavio savršenstvo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naša liga nije previše zahtjevna, problem nastane kada dovodiš igrače iz bosanskih ekipa koje su ispale ili koje su trenutno posljednjeplasirane pa makar to bili i najbolji igrači.. ne kažem da je svaki igrač takav ali ovo u posljednje vrijeme je bilo odron.Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2019, 07:49Pa vidis da momak koji je to napisao ni sam nije siguran da li je pojacanje ili prinova, a datum i momenat potencijalno ukazuju da bi ti mogao biti jos jedan u nizu "uhljebara" tipa Guzina. Daj Boze da se varam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 04:37Kakve veze ima datum i momenat dovođenja igrača sa tim da li je on pojačanje ili prinova? Uostalom Marinoviću i ne trebaju pojačanja ni uvid u ne/kvalitet jer je mag iza sebe ostavio savršenstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj Boze da igraca kao Lazic mozes dovesti ovako rano. Nadam se da ces ti biti u pravu, ali poucen posljednjim transfer rokom, bojim se istog epiloga.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 07:51Datum može pokazati da bi mogao biti i Darko Lazić.Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2019, 07:49Pa vidis da momak koji je to napisao ni sam nije siguran da li je pojacanje ili prinova, a datum i momenat potencijalno ukazuju da bi ti mogao biti jos jedan u nizu "uhljebara" tipa Guzina. Daj Boze da se varam.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 04:37
Kakve veze ima datum i momenat dovođenja igrača sa tim da li je on pojačanje ili prinova? Uostalom Marinoviću i ne trebaju pojačanja ni uvid u ne/kvalitet jer je mag iza sebe ostavio savršenstvo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zadnji transfer rok nista ne pokazuje. Igraci su bili toliko nespremni da im svo znanje svijeta nije moglo pomoci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fizicka sprema nema veze sa nesposobnoscu Guzine i Letica. Isto se spremao i Serbecic, pa je dokazao da je pojacanje i odlican igrac. Stavka fizicke spreme se moze nekako upotrijebiti u slucaju Gavrica, iako je on realtivno spor igrac, ali eto racunam da se to nekako moze nadomjestiti boljom spremom i pravovremenijim reakcijama u pojedinim momentima. Milanovic mi je jos uvijek nedefinisan da bih ga mogao svrstati u bilo koju kategoriju.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zadovoljstvo transfer rokom za 99% navijača ovisi od ličnih očekivanja. Ja smatram da će naš prelazni rok biti uvjetovan prije svega odlascima i željom da se neki ugovori produže ili ne produže. S ovim igračkim kadrom, kad hipotetički niko ne bi otišao, uz dobre pripreme i da se igrači fino slože po prirodnim pozicijama, mi možemo uzeti titulu hladno i neka se povješaju kolektivno ako je ovakav Željo uzme. A mislim da će oni završiti iza Zrinjskog. Znači samo vraćanje ovog kadra na nivo od prošle sezone je dovoljno po meni uz par igrača da se roster popuni. Ali to neće biti tako i mislim da nam treba prelazni rok kad ode 5 igrača, a dođe 8 jer se svega nakupilo u ekipi.Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2019, 08:26Fizicka sprema nema veze sa nesposobnoscu Guzine i Letica. Isto se spremao i Serbecic, pa je dokazao da je pojacanje i odlican igrac. Stavka fizicke spreme se moze nekako upotrijebiti u slucaju Gavrica, iako je on realtivno spor igrac, ali eto racunam da se to nekako moze nadomjestiti boljom spremom i pravovremenijim reakcijama u pojedinim momentima. Milanovic mi je jos uvijek nedefinisan da bih ga mogao svrstati u bilo koju kategoriju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ja nebi bas toliko podcjenjivao zeljeznicar. Imaju sasvim solidan i iskusan sastav za ovu ligu. Štilić, Zec, Alispahic su prekaljeni igraci i kvalitet iznad BiH lige i jesenji dio su igrali najbolji fudbal, vodjeni dobro s klupe . Ne kazem da su real al mislim da ih previse podcjenjujemo posebno sto smo dobili po nosu zadnja dva derbyaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 08:32Zadovoljstvo transfer rokom za 99% navijača ovisi od ličnih očekivanja. Ja smatram da će naš prelazni rok biti uvjetovan prije svega odlascima i željom da se neki ugovori produže ili ne produže. S ovim igračkim kadrom, kad hipotetički niko ne bi otišao, uz dobre pripreme i da se igrači fino slože po prirodnim pozicijama, mi možemo uzeti titulu hladno i neka se povješaju kolektivno ako je ovakav Željo uzme. A mislim da će oni završiti iza Zrinjskog. Znači samo vraćanje ovog kadra na nivo od prošle sezone je dovoljno po meni uz par igrača da se roster popuni. Ali to neće biti tako i mislim da nam treba prelazni rok kad ode 5 igrača, a dođe 8 jer se svega nakupilo u ekipi.Napapijri je napisao/la: ↑30 dec 2019, 08:26Fizicka sprema nema veze sa nesposobnoscu Guzine i Letica. Isto se spremao i Serbecic, pa je dokazao da je pojacanje i odlican igrac. Stavka fizicke spreme se moze nekako upotrijebiti u slucaju Gavrica, iako je on realtivno spor igrac, ali eto racunam da se to nekako moze nadomjestiti boljom spremom i pravovremenijim reakcijama u pojedinim momentima. Milanovic mi je jos uvijek nedefinisan da bih ga mogao svrstati u bilo koju kategoriju.
Stilic koji ide, Zec koji je ponovno se ozlijedio i Alispaha koji igra po sistemu 1 dobro 3 ne postoji? Ekipa bez stopera, golmana, bekova,spica i krila....???
Tresem se u Osimovim cizmicama evo...
Tresem se u Osimovim cizmicama evo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Kolika je dnevnica drugLecler je napisao/la: ↑30 dec 2019, 05:34Dosadan siVLADA129 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:51VLADA129 je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:04Viber grupa koju sam postavljo ovdje trazi 3 admina, uslovi i sve ostalo su napisani na grupi
Ukoliko zelite biti admin najbrze rastuće grupe prijavite se u privatnu poruku..
Molim admine da ne brisu link kojeg cu postaviti da raja zna koja je grupa u pitanju. Hvala unaprijed.
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisu oni nas je.ali u derbiju jer su kvalitetni,nego jednostavno Osim ih je dobro motivirao..A nas mag ih ne moze motivirati nimalo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sarajevski derbi smo oba puta odigrali bez igraca iz sarajeva....nek me isprave ali od startnih 11 niko nije bio iz grada, samo Tatar je rodjeni Sarajlija ali nije zivio tu vec u hrvatskoj....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:41Nisu oni nas je.ali u derbiju jer su kvalitetni,nego jednostavno Osim ih je dobro motivirao..A nas mag ih ne moze motivirati nimalo..
Dakle te igrace sa strane TREBA motivisati....kad vec sef nije dobar takticar pa ne zna dobiti tekmu na to.....
Kodro je znao takticki zatvoriti tekmu od pocetka i prelomiti je uvodjenjem igraca(Duljevicem) s klupe u drugoj polovini.....i tu ti treba fokus i hladna glava....ali jbg....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Igrali su na Grbavici Handzic i Sabanovic.Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:52Sarajevski derbi smo oba puta odigrali bez igraca iz sarajeva....nek me isprave ali od startnih 11 niko nije bio iz grada, samo Tatar je rodjeni Sarajlija ali nije zivio tu vec u hrvatskoj....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:41Nisu oni nas je.ali u derbiju jer su kvalitetni,nego jednostavno Osim ih je dobro motivirao..A nas mag ih ne moze motivirati nimalo..
Dakle te igrace sa strane TREBA motivisati....kad vec sef nije dobar takticar pa ne zna dobiti tekmu na to.....
Kodro je znao takticki zatvoriti tekmu od pocetka i prelomiti je uvodjenjem igraca(Duljevicem) s klupe u drugoj polovini.....i tu ti treba fokus i hladna glava....ali jbg....
- kupus army
- Kontakt:
Kome od igraca treba da ga neko za derbi motovira, automatski mu treba obje noge amputirati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:41Nisu oni nas je.ali u derbiju jer su kvalitetni,nego jednostavno Osim ih je dobro motivirao..A nas mag ih ne moze motivirati nimalo..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kao sto je i Denchi rekao,jednostavno moras ih motivirati jer nisu kao djeca isli na sarajevski derbi itd.Npr.Lazicu ne treba motivacija jer je covjek igrao beogradski derbi ..kupus army je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:52Kome od igraca treba da ga neko za derbi motovira, automatski mu treba obje noge amputirati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:41Nisu oni nas je.ali u derbiju jer su kvalitetni,nego jednostavno Osim ih je dobro motivirao..A nas mag ih ne moze motivirati nimalo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ja ih nebi podcjenjivao al postujem i tvoje razmišljanje da su oni slabi. Po meni su jesenji dio najbolje igrali najvise su i golova zabili. Navijacki ih mrzim al realno kad gledam bili su bolji od nas ovu jesen.
-
- Kontakt:

Derby u posljednje vrijeme dobije ko ima loše rezultate pred derby. Valjda ta negativa natjera igrace da budu pravi za derby. Poslje izgubljenog kupa u sirokom mi ih dobijemo na kosevu Bekic, prosle sezone oba derbya na grbavici smo usli s lošim rezultatima a odigrali 2-2, 0-3. Tako i oni nas kad smo mislili da cemo ih lagano dobiti uglavnom smo gubili kao onda kad nam je onaj Tiago zabio, pa i ovaj 5-2 i 1-3 pred derby kiksali a nas dobiju. Jednom je Osim to rekao da je Sarajevo dobilo derby u sirokom, zato sto smo se gore isfulali onda nam se na derbyu otvorilo kad smo ih dobili na grbavici 2-1 Jahic i skoro.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:59Kao sto je i Denchi rekao,jednostavno moras ih motivirati jer nisu kao djeca isli na sarajevski derbi itd.Npr.Lazicu ne treba motivacija jer je covjek igrao beogradski derbi ..kupus army je napisao/la: ↑30 dec 2019, 11:52Kome od igraca treba da ga neko za derbi motovira, automatski mu treba obje noge amputirati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 10:41Nisu oni nas je.ali u derbiju jer su kvalitetni,nego jednostavno Osim ih je dobro motivirao..A nas mag ih ne moze motivirati nimalo..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo te tvoj Denis Kramar i Deni Simeunović.belosevic28 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 00:03Osim igraca koje dovodis iz 3. HNL i pokusas uhljebiti u FKSAlfredNobel je napisao/la: ↑29 dec 2019, 23:50Svi igrači su prinove dok ne pokažu i dokažu da su pojačanja.![]()
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 30 dec 2019, 13:23, ukupno mijenjano 4 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pa kad su mislili predstaviti Marinovića, napraviti press....Šta sad jedu **** ovi iz uprave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.