Kanto opet nisi odgovorio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sta si ti mislio da ce ti odgovoriti? Eto nek kaze jel kupio dres limitirane serije selimovica, kad je se kurcio ovdje i govorio da ce kupiti.
Sad ce ti odgovoriti i reci da te niko ne yebe 2 posto a on je kao bitna karika forumaredbull93 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 13:04Sta si ti mislio da ce ti odgovoriti? Eto nek kaze jel kupio dres limitirane serije selimovica, kad je se kurcio ovdje i govorio da ce kupiti.
To ti rade pickasti ljudi, koje obicno zavrse kao kanta.
F.K. Željezničar:ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:31Kanta i ostali, odgovorite momku, niko da odgovori a svi se pravite pametni
Kad gazda odluci na odmor da ne mora daleko jel
Kako najtrofejniji? Zar vi priznajete onaj Adžemov kup? Zar niste rekli da vas to ne zanima?Goodman je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:16F.K. Željezničar:ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:31Kanta i ostali, odgovorite momku, niko da odgovori a svi se pravite pametni
-Najtrofejniji
-Najviše navijača
-Najposjećeniji
-Najveći uspjeh u euro takmičenjima
-Dvije duple
-Vlastite nekretnine
-Najviše igrača u reprezentaciji
Ovo cu da skrinam, pa da se popisam po tebi kad dode vakatmohikanac12 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 15:40To su moji fanovi, prate me gdje god da krenem.![]()
Evo im malo materijala. U narednoj godini spektal, spremite se za dominaciju.![]()
I bez tog KUP-a trofejniji od vasSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 16:51Kako najtrofejniji? Zar vi priznajete onaj Adžemov kup? Zar niste rekli da vas to ne zanima?Goodman je napisao/la: ↑30 dec 2019, 14:16F.K. Željezničar:ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 dec 2019, 12:31Kanta i ostali, odgovorite momku, niko da odgovori a svi se pravite pametni
-Najtrofejniji
-Najviše navijača
-Najposjećeniji
-Najveći uspjeh u euro takmičenjima
-Dvije duple
-Vlastite nekretnine
-Najviše igrača u reprezentaciji
Ako mislis da ces biti prvi koji ga je zapisao, varas senekoIzMostara je napisao/la: ↑30 dec 2019, 16:58Ovo cu da skrinam, pa da se popisam po tebi kad dode vakatmohikanac12 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 15:40To su moji fanovi, prate me gdje god da krenem.![]()
Evo im malo materijala. U narednoj godini spektal, spremite se za dominaciju.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.