Vidim druze,ako ce me ovo otjerati sa tribina i ako cu zbog ovog prestat davat podrsku klubu onda bi se ja dobro trebao zapitati sta nije uredu u mojoj glavi..nek misli covjek sta god hoce
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
za ove što su se pitali zašto nije klub se oglasio dosad i ozvaničio ranije
Međutim, zvanične potvrde iz FK Sarajevo o njegovom imenovanju za Musemićevog nasljednika još nema. Musemić je 12. decembra priznao da još nije dobio rješenje o smjeni, niti se sa njim razgovaralo o uvjetima raskida ugovora, pa je on praktično tada još bio zvanično trener.
Sada su se stvari promijenile, a iskusni strateg je potvrdio kako je razgovarao sa čelnicima Sarajeva i da je dogovor o raskidu saradnje, koji “koči” Marinovićevo imenovanje, blizu.
“Razgovarali smo i pri kraju smo da to riješimo. Sve će biti po ugovoru. Na dobrom smo putu da se dogovorimo i neće biti nikakvih problema. Možda će se sve riješiti u ovih dan-dva, odnosno do kraja godine”, kazao je Musemić za Faktor.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma neeeee to nije istina, ne bi on...Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:42za ove što su se pitali zašto nije klub se oglasio dosad i ozvaničio ranije
Međutim, zvanične potvrde iz FK Sarajevo o njegovom imenovanju za Musemićevog nasljednika još nema. Musemić je 12. decembra priznao da još nije dobio rješenje o smjeni, niti se sa njim razgovaralo o uvjetima raskida ugovora, pa je on praktično tada još bio zvanično trener.
Sada su se stvari promijenile, a iskusni strateg je potvrdio kako je razgovarao sa čelnicima Sarajeva i da je dogovor o raskidu saradnje, koji “koči” Marinovićevo imenovanje, blizu.
“Razgovarali smo i pri kraju smo da to riješimo. Sve će biti po ugovoru. Na dobrom smo putu da se dogovorimo i neće biti nikakvih problema. Možda će se sve riješiti u ovih dan-dva, odnosno do kraja godine”, kazao je Musemić za Faktor.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SedrenikHz
- Kontakt:
Cijedi Husrefe boli te ...Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:42za ove što su se pitali zašto nije klub se oglasio dosad i ozvaničio ranije
Nek shvate ovi "komentar" navijaci sto se razduzilo s Vinkom
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kešoljub Klauzulović jedan je od nas!!!SedrenikHz je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:46Cijedi Husrefe boli te ...Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:42za ove što su se pitali zašto nije klub se oglasio dosad i ozvaničio ranije
Nek shvate ovi "komentar" navijaci sto se razduzilo s Vinkom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadam se da ce se do 15.januara dovesti svi igracii koji su se planirali..jer je bitno da prodju pipreme sa nama,pogotovo ako nisu trenirali 6 mjeseci,da ih doktor Jela dovede u red 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma jel' moguce da je to razlog? Ma nema teoretske sanse !!! Uprava na odmoru, pa ga zato ne predstavljaju... Uaaaa !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jela i onako mora sve dovesti u redGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:56Nadam se da ce se do 15.januara dovesti svi igracii koji su se planirali..jer je bitno da prodju pipreme sa nama,pogotovo ako nisu trenirali 6 mjeseci,da ih doktor Jela dovede u red![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako si ti drug moj isfrustriran, nerealno šta bi od onakvog forumaša, lafo pokušavaš mene ismijavati nešto. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
IstinaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:57Jela i onako mora sve dovesti u redGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:56Nadam se da ce se do 15.januara dovesti svi igracii koji su se planirali..jer je bitno da prodju pipreme sa nama,pogotovo ako nisu trenirali 6 mjeseci,da ih doktor Jela dovede u red![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zelim Vinku svu mogucu srecu na klupi najdrazeg tima.
A opet, ne mogu da se ne sjetim, kako ga je Hurtic pobijedio na Koševu (2:0). Dat ce bog i sreca junačka, pa ce derat na klupi Sarajeva.
Sretno!!
A opet, ne mogu da se ne sjetim, kako ga je Hurtic pobijedio na Koševu (2:0). Dat ce bog i sreca junačka, pa ce derat na klupi Sarajeva.
Sretno!!
Šta poručujem Vinku Marinoviću? Vinko je čovjek dokazan u svojoj struci i želim mu puno sreće u radu. Preuzima ekipu na prvom mjestu, tako da će sigurno imati obavezu tu da i ostane. Dokazao se kao trener u Zrinjskom i mladoj reprezentaciji BiH i ima iskustva i znanja. Nije došao da preuzme ekipu na desetom mjestu i s te strane ima obavezu da ostane tu gdje jeste. To je neka vrsta pritiska koju može imati - kaže Husref Musemić u razgovoru za "Avaz".
Iskusni strateg još jednom se osvrnuo na način na koji je smijenjen.
- Bitno je da smo mi našli rješenje i da nema nikakvih problema. Znate šta sam rekao do sada bezbroj puta, oni su imali pravo da me smijene, ali način na koji je to urađeno bio je problem. Oni imaju pravo da mene smijene i da osvojim Ligu prvaka. To je završen slučaj i izvršena je naredba - jasan je bio Musemić.
Smatra da igračke legende trebaju više biti zastupljene u Sarajevu.
- Gledajući velike klubove u Evropi i svijetu, sigurno da su igrači koji su ostavili neki trag prisutni u klubovima. To bi vam mogli reći ljudi koji vode klub. U ovom trenutku nisam razmišljao o nekoj poziciji u Sarajevu, mislim da sam još relativno mlad i da se mogu baviti još trenerskim poslom, koji najviše volim - kazao je Musemić.
- Bitno je da smo mi našli rješenje i da nema nikakvih problema. Znate šta sam rekao do sada bezbroj puta, oni su imali pravo da me smijene, ali način na koji je to urađeno bio je problem. Oni imaju pravo da mene smijene i da osvojim Ligu prvaka. To je završen slučaj i izvršena je naredba - jasan je bio Musemić.
- Gledajući velike klubove u Evropi i svijetu, sigurno da su igrači koji su ostavili neki trag prisutni u klubovima. To bi vam mogli reći ljudi koji vode klub. U ovom trenutku nisam razmišljao o nekoj poziciji u Sarajevu, mislim da sam još relativno mlad i da se mogu baviti još trenerskim poslom, koji najviše volim - kazao je Musemić.
takođeVenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 dec 2019, 17:59Zelim Vinku svu mogucu srecu na klupi najdrazeg tima.
Sretno!!

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:00Šta poručujem Vinku Marinoviću? Vinko je čovjek dokazan u svojoj struci i želim mu puno sreće u radu. Preuzima ekipu na prvom mjestu, tako da će sigurno imati obavezu tu da i ostane. Dokazao se kao trener u Zrinjskom i mladoj reprezentaciji BiH i ima iskustva i znanja. Nije došao da preuzme ekipu na desetom mjestu i s te strane ima obavezu da ostane tu gdje jeste. To je neka vrsta pritiska koju može imati - kaže Husref Musemić u razgovoru za "Avaz".

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Izvini ako si se nasao uvrijedjenim(ako uopste mislis na mene). Ja vinka ne mogu ocima, zivio

NEMA NAZAD
"Zahvalan sam Borcu za cijeli život, u njemu sam stekao i igračku i trenersku afirmaciju, nosio dres kluba kada je to bilo najteže, u ratnom periodu, i takve se stvari ne zaboravljaju."
NEMA NAZAD
Ogi Vranješ u bordo dresu?
Da ili Ne?
A ti na razmisljanju poradi hitno... Poruka je za tebe, ti si je vidjeo..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 16:57Moraš malo poraditi na duhovitosti i kreativnosti kad je u pitanju vrijeđanje, da ti ne brišu postove.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], johntravolta123, Morpheus, SHZ82 i 69 gostiju.