Mene ubi ova sutnja i monotonija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja isto mislim,bitno im je samo da je neka negativa i neka rasprava,i ici ce u kontru svemu samo da bi malo ubili vrijeme i dosadu,nije bitno sta je u pitanju.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:57Ovi sto sad pljuju Husrefa i nazivaju ga pogrdnim imenima isto ce uraditi i Vinku. To je neka potreba za raspravom za negativom.
Sve po zaslugama. usro je zasluzio mnogo vise od obicnog pljuvanja.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:02I ja isto mislim,bitno im je samo da je neka negativa i neka rasprava,i ici ce u kontru svemu samo da bi malo ubili vrijeme i dosadu,nije bitno sta je u pitanju.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:57Ovi sto sad pljuju Husrefa i nazivaju ga pogrdnim imenima isto ce uraditi i Vinku. To je neka potreba za raspravom za negativom.
Nakon par mjeseci ide ona standardna bili smo za Vinka al gubi nase povjerenje i onda ide po malo pljuvanje, pa neko pogrdno ime, po neka izmisljotina, pa neka lošija partija i poraz rece eh jesmo rekli da nema pojma.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:02I ja isto mislim,bitno im je samo da je neka negativa i neka rasprava,i ici ce u kontru svemu samo da bi malo ubili vrijeme i dosadu,nije bitno sta je u pitanju.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:57Ovi sto sad pljuju Husrefa i nazivaju ga pogrdnim imenima isto ce uraditi i Vinku. To je neka potreba za raspravom za negativom.
Zato ne sumnjam da ćete vas dvojica apsolutno podržati Vinka u svakom momentu, npr. ako u idućem derbiju primi 5 komada da od vas podrška neće izostati, ako ne osvoji titulu opet vjerujem da ćete vi biti uz njega!bordobijeli je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:11:Nakon par mjeseci ide ona standardna bili smo za Vinka al gubi nase povjerenje i onda ide po malo pljuvanje, pa neko pogrdno ime, po neka izmisljotina, pa neka lošija partija i poraz rece eh jesmo rekli da nema pojma.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:02I ja isto mislim,bitno im je samo da je neka negativa i neka rasprava,i ici ce u kontru svemu samo da bi malo ubili vrijeme i dosadu,nije bitno sta je u pitanju.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:57Ovi sto sad pljuju Husrefa i nazivaju ga pogrdnim imenima isto ce uraditi i Vinku. To je neka potreba za raspravom za negativom.
Ne vjerujem da će Vinko zakuhati sa skoro cijelom svlačionicom, psovati igračima sve po spisku, otjerati kondicionog trenera na početku priprema, a siguran sam da će nekada preuzeti odgovornost za loš rezultat ili lošu igru.ZgemboHZ je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:08Sve po zaslugama. usro je zasluzio mnogo vise od obicnog pljuvanja.Sjeverjecudo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:02I ja isto mislim,bitno im je samo da je neka negativa i neka rasprava,i ici ce u kontru svemu samo da bi malo ubili vrijeme i dosadu,nije bitno sta je u pitanju.bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 23:57Ovi sto sad pljuju Husrefa i nazivaju ga pogrdnim imenima isto ce uraditi i Vinku. To je neka potreba za raspravom za negativom.
Nek ta tvoja viber grupa dodje i sjever punVLADA129 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 00:31Raja novom treneru treba dati podršku jel ovaj to zaslužuje dosta mlađih igraća će dobijat priliku tako da smo takvog i ocekivali.
Za mene kada neko kaze da Voli Sarajevo vise od zivota mora to dokazati.
potvrda leži u 200. I nesto hiljada km isplate akontacije, on voli samo pare i zvezdu.
I TREBAMO SE ZAPITATI STA JE SA SJEVEROM I POJEDINIM TRIBINAMA. PO 1500 2000 LJUDI na tekmama Sramotno.
Izvinjavam se što sam fulio koji dan.. Vinko je odlučio malo ranije krenuti ali je tačno sve ostalo što sam napisao.
Pusti suplju reko si 13-ti, znaci lazes
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, gh0stHZ, Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 94 gosta.