FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dojučerašnji selektor mlade reprezentacije BiH je odmah po dolasku na mjesto šefa stručnog štaba zasukao rukave. Razmišlja Marinović o eventualnim pojačanjima, proljeću, a već je spremio i cjelokupni plan i program priprema.
Nakon što 8. i 9. januara budu odrađeni svi pregledi, fudbaleri Sarajeva će pripreme za drugi dio sezone otpočeti 10. januara i u glavnom gradu naše zemlje će trenirati sedmicu dana, nakon čega će uslijediti put u Ljubuški.
Planirano je da ekipa ostane u Hercegovini do 21. januara i u tom razdoblju odigra utakmicu protiv domaćina Ljubuškog. Po povratku u Sarajevo bi bila odigrana još jedna kontrolna utakmica, te još tri u Turskoj gdje bi pripreme trebale trajati od 29. januara do 10. februara. Nakon povratka u Sarajevo bit će, naravno, odigrana i 'generalka' pred start prvenstva.
Na kraju dodajmo da je Sarajevo na pauzu otišlo kao lider Premijer lige BiH sa bodom prednosti u odnosu na Željezničar i Borac.
Nakon što 8. i 9. januara budu odrađeni svi pregledi, fudbaleri Sarajeva će pripreme za drugi dio sezone otpočeti 10. januara i u glavnom gradu naše zemlje će trenirati sedmicu dana, nakon čega će uslijediti put u Ljubuški.
Planirano je da ekipa ostane u Hercegovini do 21. januara i u tom razdoblju odigra utakmicu protiv domaćina Ljubuškog. Po povratku u Sarajevo bi bila odigrana još jedna kontrolna utakmica, te još tri u Turskoj gdje bi pripreme trebale trajati od 29. januara do 10. februara. Nakon povratka u Sarajevo bit će, naravno, odigrana i 'generalka' pred start prvenstva.
Na kraju dodajmo da je Sarajevo na pauzu otišlo kao lider Premijer lige BiH sa bodom prednosti u odnosu na Željezničar i Borac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvinjavam se što sam fulio koji dan.. Vinko je odlučio malo ranije krenuti ali je tačno sve ostalo što sam napisao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@MortemHz
Kako bi super bilo da ima opcija filtriranja riječi pa kad neko napiše Husref ili Uprava dobije sedam dana hlađenja, popeli su mi se na k... više. Ja Husrefa odbolovao do onih protesta a uprava mi je na hlađenju do početka polusezone.. "ćerat' ćemo" se rumeni u februaru, nemam ti vremena sad
Kako bi super bilo da ima opcija filtriranja riječi pa kad neko napiše Husref ili Uprava dobije sedam dana hlađenja, popeli su mi se na k... više. Ja Husrefa odbolovao do onih protesta a uprava mi je na hlađenju do početka polusezone.. "ćerat' ćemo" se rumeni u februaru, nemam ti vremena sad
7 1 2 1 0
Pusti suplju reko si 13-ti, znaci lazes
Opste je poznato da se ljudi ne mogu predomisliti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Baš me zanima, hoce li na današnjem pressu od 11:00, neko od novinara pitati Marinovića za pojačanja ? Zadnjih godina, na našim pressovima u Titovoj, kao da je pitanje o pojačanjima, nepoželjno i zabranjeno.
Dobro jutro.Historicar je napisao/la: ↑31 dec 2019, 08:55Baš me zanima, hoce li na današnjem pressu od 11:00, neko od novinara pitati Marinovića za pojačanja ? Zadnjih godina, na našim pressovima u Titovoj, kao da je pitanje o pojačanjima, nepoželjno i zabranjeno.
To je zato sto novinari i nisu novinari, nego naka priučena skupina koja sama sebi stampa diplome. Nikad nece postaviti prava pitanja zbog;
a) ne znaju
b) nepismeni su
c) ne smiju se zamjerati
d) imaju pripremljena pitanja
e) sve od navedenog
Nece, jer u rezimu Sjeverne Koreje ako upitas za pojacanja ili neko "skakljivo" pitanje, neces moci vise pristupiti konferenciji, neces jesti i piti dzaba u VIP salonu, neces putovati u Antaliju/Vijetnam o trosku kluba i sl. Osim toga, kao sto kolega iznad rece, mnogi su priuceni i nepismeni.Historicar je napisao/la: ↑31 dec 2019, 08:55Baš me zanima, hoce li na današnjem pressu od 11:00, neko od novinara pitati Marinovića za pojačanja ? Zadnjih godina, na našim pressovima u Titovoj, kao da je pitanje o pojačanjima, nepoželjno i zabranjeno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
bordobijeli
- Kontakt:
I ako budu pitali bit ce odgovar imamo u planu pojacanja al kad bude zvanicno bit ce te obavjesteni. To su standardni odgovori slabo ko prica o tome dok se sve ne zavrsi.
...Ili ce trener poceti da se dere na novinaraNapapijri je napisao/la: ↑31 dec 2019, 09:08Nece, jer u rezimu Sjeverne Koreje ako upitas za pojacanja ili neko "skakljivo" pitanje, neces moci vise pristupiti konferenciji, neces jesti i piti dzaba u VIP salonu, neces putovati u Antaliju/Vijetnam o trosku kluba i sl. Osim toga, kao sto kolega iznad rece, mnogi su priuceni i nepismeni.Historicar je napisao/la: ↑31 dec 2019, 08:55Baš me zanima, hoce li na današnjem pressu od 11:00, neko od novinara pitati Marinovića za pojačanja ? Zadnjih godina, na našim pressovima u Titovoj, kao da je pitanje o pojačanjima, nepoželjno i zabranjeno.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako se danas ne bude orilo ispred prostorija kluba "Uprava napolje", nzm kad ce...
Sad je trenutak za promjene...

Sad je trenutak za promjene...
Jedan od komentara na fb**** li v vinko sve.. Ne moze on vise voljet sarajevo od husrefa.. A ni o kvaliteti da ne govorim. Trofeji govore samk
Kao da se takmice ko ce ostaviti debilniji komentar 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćel' bit live prenos pressa?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stadion ce pokazati sta navijaci Sarajeva misle o upravi FKS. Fb i forum nisu bas mjerilo evo tamo na fb 80% je protiv uprave ovdje na forumu vise ljudi daje podrsku upravi. Ma da igra i rezultati ce biti kljuc ako to bude dobro bit ce mira u i oko kluba.
Treba na Konferenciji za štampu dati imena, igraca sa kojima se pregovara(ili je to u planu), pa da im se Facebook "navijaci" natovare na telefon i sve elektronske profile.bordobijeli je napisao/la: ↑31 dec 2019, 09:10I ako budu pitali bit ce odgovar imamo u planu pojacanja al kad bude zvanicno bit ce te obavjesteni. To su standardni odgovori slabo ko prica o tome dok se sve ne zavrsi.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma zna se i šta stadion misli. Moje mišljenje je da je velika većina nezadovoljna radom uprave, pola od te većine će skandirati uprava napolje a ostala polovina će to raditi odnosno neće u zavisnosti od rezultata. Blaže nezadovoljatvo je ovo trenutno skandiranje i to će trajati dok je ovo mjesto na tabeli, ukoliko obezbjede pojačanja i sve ostalo što ide i ako rezultati budu zadovoljavajući, odnosno bude titula, oni ostaju i sve manje će se skandirat protiv uprave, i trebaju ostati ako bude titula. Ukoliko ne bude titula ili ako rezultati krenu loše, i brže nego što misle će završiti svoju karijeru u sportu za svagda.bordobijeli je napisao/la: ↑31 dec 2019, 10:37Stadion ce pokazati sta navijaci Sarajeva misle o upravi FKS. Fb i forum nisu bas mjerilo evo tamo na fb 80% je protiv uprave ovdje na forumu vise ljudi daje podrsku upravi. Ma da igra i rezultati ce biti kljuc ako to bude dobro bit ce mira u i oko kluba.
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mogli su vala upalit telefon i uživo snimati press.
FK Sarajevo
rejdiosarajevo live presa.. na fb
Čuj 9.1. pripreme, na Dan republike...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Promjene u igračkom kadru?
"Sve ovo je došlo veoma brzo i pred nama je težak i ogroman posao u kratkom vremenu. Gledao sam sve mečeve klubova u Premijer ligi zbog mladih igrača koje sam pratio. Što se tiče igračkog kadra Sarajevo je osvojilo duplu krunu i radi se o kvalitetnim igračima. Želim još da sagledam situaciju i vidim da li nam treba osvježenje na nekim mjestima. Malo je vremena, nije lako naći kvalitetne igrače u zimo roku, ali vidjet ćemo sve"
Ako si gledao sve mečeve vidio bi da treba svježe krvi, sa ovim trenutnim je veliki rizik bez obzira na popravku fizičke spreme..
Boldirano neću ni komentarisat
"Sve ovo je došlo veoma brzo i pred nama je težak i ogroman posao u kratkom vremenu. Gledao sam sve mečeve klubova u Premijer ligi zbog mladih igrača koje sam pratio. Što se tiče igračkog kadra Sarajevo je osvojilo duplu krunu i radi se o kvalitetnim igračima. Želim još da sagledam situaciju i vidim da li nam treba osvježenje na nekim mjestima. Malo je vremena, nije lako naći kvalitetne igrače u zimo roku, ali vidjet ćemo sve"
Ako si gledao sve mečeve vidio bi da treba svježe krvi, sa ovim trenutnim je veliki rizik bez obzira na popravku fizičke spreme..
Boldirano neću ni komentarisat
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, kosevodom i 11 gostiju.