FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 31 dec 2019, 08:55

Baš me zanima, hoce li na današnjem pressu od 11:00, neko od novinara pitati Marinovića za pojačanja ? Zadnjih godina, na našim pressovima u Titovoj, kao da je pitanje o pojačanjima, nepoželjno i zabranjeno.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 dec 2019, 09:02

Historicar je napisao/la:
31 dec 2019, 08:55
Baš me zanima, hoce li na današnjem pressu od 11:00, neko od novinara pitati Marinovića za pojačanja ? Zadnjih godina, na našim pressovima u Titovoj, kao da je pitanje o pojačanjima, nepoželjno i zabranjeno.
Dobro jutro.
To je zato sto novinari i nisu novinari, nego naka priučena skupina koja sama sebi stampa diplome. Nikad nece postaviti prava pitanja zbog;
a) ne znaju
b) nepismeni su
c) ne smiju se zamjerati
d) imaju pripremljena pitanja
e) sve od navedenog

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 31 dec 2019, 09:08

Nece, jer u rezimu Sjeverne Koreje ako upitas za pojacanja ili neko "skakljivo" pitanje, neces moci vise pristupiti konferenciji, neces jesti i piti dzaba u VIP salonu, neces putovati u Antaliju/Vijetnam o trosku kluba i sl. Osim toga, kao sto kolega iznad rece, mnogi su priuceni i nepismeni.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 dec 2019, 09:10

I ako budu pitali bit ce odgovar imamo u planu pojacanja al kad bude zvanicno bit ce te obavjesteni. To su standardni odgovori slabo ko prica o tome dok se sve ne zavrsi.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 31 dec 2019, 09:15

Napapijri je napisao/la:
31 dec 2019, 09:08
Nece, jer u rezimu Sjeverne Koreje ako upitas za pojacanja ili neko "skakljivo" pitanje, neces moci vise pristupiti konferenciji, neces jesti i piti dzaba u VIP salonu, neces putovati u Antaliju/Vijetnam o trosku kluba i sl. Osim toga, kao sto kolega iznad rece, mnogi su priuceni i nepismeni.
...Ili ce trener poceti da se dere na novinara
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 dec 2019, 09:27

:kralj: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 dec 2019, 09:31

Ako se danas ne bude orilo ispred prostorija kluba "Uprava napolje", nzm kad ce...
Sad je trenutak za promjene...
**** li v vinko sve.. Ne moze on vise voljet sarajevo od husrefa.. A ni o kvaliteti da ne govorim. Trofeji govore samk
Jedan od komentara na fb :tokralju:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 dec 2019, 10:28

Kao da se takmice ko ce ostaviti debilniji komentar :facepalm:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 dec 2019, 10:36

Hoćel' bit live prenos pressa?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 dec 2019, 10:37

Stadion ce pokazati sta navijaci Sarajeva misle o upravi FKS. Fb i forum nisu bas mjerilo evo tamo na fb 80% je protiv uprave ovdje na forumu vise ljudi daje podrsku upravi. Ma da igra i rezultati ce biti kljuc ako to bude dobro bit ce mira u i oko kluba.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 31 dec 2019, 10:44

bordobijeli je napisao/la:
31 dec 2019, 09:10
I ako budu pitali bit ce odgovar imamo u planu pojacanja al kad bude zvanicno bit ce te obavjesteni. To su standardni odgovori slabo ko prica o tome dok se sve ne zavrsi.
Treba na Konferenciji za štampu dati imena, igraca sa kojima se pregovara(ili je to u planu), pa da im se Facebook "navijaci" natovare na telefon i sve elektronske profile.
:urnebes:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 dec 2019, 10:52

bordobijeli je napisao/la:
31 dec 2019, 10:37
Stadion ce pokazati sta navijaci Sarajeva misle o upravi FKS. Fb i forum nisu bas mjerilo evo tamo na fb 80% je protiv uprave ovdje na forumu vise ljudi daje podrsku upravi. Ma da igra i rezultati ce biti kljuc ako to bude dobro bit ce mira u i oko kluba.
Ma zna se i šta stadion misli. Moje mišljenje je da je velika većina nezadovoljna radom uprave, pola od te većine će skandirati uprava napolje a ostala polovina će to raditi odnosno neće u zavisnosti od rezultata. Blaže nezadovoljatvo je ovo trenutno skandiranje i to će trajati dok je ovo mjesto na tabeli, ukoliko obezbjede pojačanja i sve ostalo što ide i ako rezultati budu zadovoljavajući, odnosno bude titula, oni ostaju i sve manje će se skandirat protiv uprave, i trebaju ostati ako bude titula. Ukoliko ne bude titula ili ako rezultati krenu loše, i brže nego što misle će završiti svoju karijeru u sportu za svagda.
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 dec 2019, 11:04

Mogli su vala upalit telefon i uživo snimati press.
FK Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 dec 2019, 11:09

rejdiosarajevo live presa.. na fb

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 dec 2019, 11:15

Čuj 9.1. pripreme, na Dan republike...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 dec 2019, 11:22

Promjene u igračkom kadru?

"Sve ovo je došlo veoma brzo i pred nama je težak i ogroman posao u kratkom vremenu. Gledao sam sve mečeve klubova u Premijer ligi zbog mladih igrača koje sam pratio. Što se tiče igračkog kadra Sarajevo je osvojilo duplu krunu i radi se o kvalitetnim igračima. Želim još da sagledam situaciju i vidim da li nam treba osvježenje na nekim mjestima. Malo je vremena, nije lako naći kvalitetne igrače u zimo roku, ali vidjet ćemo sve"

Ako si gledao sve mečeve vidio bi da treba svježe krvi, sa ovim trenutnim je veliki rizik bez obzira na popravku fizičke spreme..

Boldirano neću ni komentarisat :facepalm:
FK Sarajevo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 dec 2019, 11:24

Šta je s igračima kojima ističe ugovor na kraju sezone, da li će na tribine ako ne produže kao Adukor prethodne sezone?

"S šefom smo već pričali oko tih igrača. Adukor je prošle godine bio na tribini jer niko nije veći od kluba, a mi smo željeli da produžimo s njim saradnju. S ovima koji sada ističe saradnja smo pričali i vidjet ćemo šta će biti. Pregovaramo s onima koje želimo da ostanu, a ako neko odbije da pomogne klubu ili postupi kao Adukor onda će na tribine", dodao je Hadžić.

Ovo je mene interesovalo 👍🏻
FK Sarajevo

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 dec 2019, 11:26

BordoSarajevo je napisao/la:
31 dec 2019, 11:22

"Sve ovo je došlo veoma brzo i pred nama je težak i ogroman posao u kratkom vremenu. Gledao sam sve mečeve klubova u Premijer ligi zbog mladih igrača koje sam pratio. Što se tiče igračkog kadra Sarajevo je osvojilo duplu krunu i radi se o kvalitetnim igračima. Želim još da sagledam situaciju i vidim da li nam treba osvježenje na nekim mjestima. Malo je vremena, nije lako naći kvalitetne igrače u zimo roku, ali vidjet ćemo sve"

Ako si gledao sve mečeve vidio bi da treba svježe krvi, sa ovim trenutnim je veliki rizik bez obzira na popravku fizičke spreme..

Rekoh ja da se previse ne ocekuje, nastavljamo po starom. :clap:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 dec 2019, 11:28

fks74 je napisao/la:
31 dec 2019, 11:26
BordoSarajevo je napisao/la:
31 dec 2019, 11:22

Rekoh ja da se previse ne ocekuje, nastavljamo po starom. :clap:
Panika :rol:
Et bas ce javnosti reci koje igrace cemo uzeti i koga cemo dovesti... Jos trebaju da kazu i javnosti obrazloze taktiku protiv svakog kluba protiv kojeg cemo igrati...
Pa ima li ovde iko pri zdravoj pameti :facepalm:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 31 dec 2019, 11:28

Toliko o pojacanjima. Najveca floskula u nasem fudbalu jeste da je tesko pronaci dobrog igraca u zimskom prelaznom roku. Jeste tesko ako kupujes Neymara pa znas da ti ga PSG nece prodati koliko god da ponudis jer imaju neki cilj. Ali, za nasu ligu je kvalitetan igrac tipa Serbecic, koji ne moze igrati u Rosenborgu, a ovdje je Nemanja Vidic. I nemojte onda pricati kako je tesko naci igraca kada Serbecica ima na stotine i sigurno je da ima i Rosenborga na stotine kojima puca ku.rac da li ce prodati takvog igraca. Ne mazite oci, izvadite pare i dovedite igrace. Hoce li nas ubijediti sad i da Siroki, Radnik, Velez ili Sloboda nece prodati igraca za dobru svotu novca? Nece, ali u crtanim filmovima, prodat ce i pola imovine ako mu ponudis dobru svotu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], CAZIN, ErosViverosViv, guadalupe, Haksss, HariTz, hrn, Kyle88, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, PapakIzSa, Proximic, SamoDaKazeem, USB, Zagor i 114 gostiju.