Nije nije uticalo a pobjeda protiv Delfina samo sto nije bilo uslikano jer je bilo na papiru, preblagu ste vi kaznu dobili za varanje se ide u nizu ligu
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
- legenda reala
- Kontakt:
i ima obraza prijaviti se da igra opet ligu, nakon sto je unistio ugled lige i saveza, doveo do toga da niko vise nece da igra itdBlancos10 je napisao/la: Nije nije uticalo a pobjeda protiv Delfina samo sto nije bilo uslikano jer je bilo na papiru, preblagu ste vi kaznu dobili za varanje se ide u nizu ligu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hajde ne pravi se pametan.Krao si i to je dokazano Znaci lopov si i tacka.Obraz ko djon.A pamet ko cipela.Pokusaj se izviniti prije svega svojim saigracima pa onda svima ostalima.Mozda onda i razmotrim da te vratim u ligu.Il se prijavi sa nekoga trecega achonta jer Bog zna koliko ih imas.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mene saigraci vole, a drugi nek mi halale 

Samo da dopisem da je bez razmisljanja klub trebalo izbaciti u trecu ligu i oduzeti te titule, al nekako se u savezu prepali ove odluke pa se izlobiralo u drugom krugu najblaza moguca kazna, tako da nemojte momka sad handrit kad vas je posteno....
e na nama je da se to ne ponovi, a sto se mene tice moze komotno da igra ponovo, evo nek preuzme formulu ili neki klub koji se pati a ja cu mu napraviti ekstra grb fk Varage ili seoske Varage AC, bar ce klub imati istoriju a i malo cemo ligu zabiberiti
Ovo najozbiljnije
Sretna Nova
e na nama je da se to ne ponovi, a sto se mene tice moze komotno da igra ponovo, evo nek preuzme formulu ili neki klub koji se pati a ja cu mu napraviti ekstra grb fk Varage ili seoske Varage AC, bar ce klub imati istoriju a i malo cemo ligu zabiberiti
Ovo najozbiljnije
Sretna Nova
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Neko vara na ligi neko udara zene, pa vidi ko je vece gowno ybg

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moze Cheaters FCdeyo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:22Samo da dopisem da je bez razmisljanja klub trebalo izbaciti u trecu ligu i oduzeti te titule, al nekako se u savezu prepali ove odluke pa se izlobiralo u drugom krugu najblaza moguca kazna, tako da nemojte momka sad handrit kad vas je posteno....
Ovo najozbiljnije
Sretna Nova

@hardene fakti
Ja vjerujem da je samo sebi dodavao golove koji nisu uticali na rezultat. Ne vidim zanimljivost igranja ako si stimas pobjede. Imali ste dokaz samo za to jedno kolo.
Uradjeno je sve da se izbacimo. Oduzeti bodovi i igrali smo sa dvojicom do kraja. Samo niste uracunali to da sam ja previse dobar igrac.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Wes je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:40Moze Cheaters FCdeyo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:22Samo da dopisem da je bez razmisljanja klub trebalo izbaciti u trecu ligu i oduzeti te titule, al nekako se u savezu prepali ove odluke pa se izlobiralo u drugom krugu najblaza moguca kazna, tako da nemojte momka sad handrit kad vas je posteno....
Ovo najozbiljnije
Sretna Nova![]()
@hardene fakti

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Kako se popisa po meni ko suigracu, kao da nisam dao gol u barazu.Justin je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:01Ja vjerujem da je samo sebi dodavao golove koji nisu uticali na rezultat. Ne vidim zanimljivost igranja ako si stimas pobjede. Imali ste dokaz samo za to jedno kolo.
Uradjeno je sve da se izbacimo. Oduzeti bodovi i igrali smo sa dvojicom do kraja. Samo niste uracunali to da sam ja previse dobar igrac.![]()

TRAZIM EKIPU LFT LFT LFT
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Moze, samo nek me komesar pusti skupit cu ekipu.deyo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:07Wes je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:40Moze Cheaters FCdeyo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:22Samo da dopisem da je bez razmisljanja klub trebalo izbaciti u trecu ligu i oduzeti te titule, al nekako se u savezu prepali ove odluke pa se izlobiralo u drugom krugu najblaza moguca kazna, tako da nemojte momka sad handrit kad vas je posteno....
Ovo najozbiljnije
Sretna Nova![]()
@hardene faktiPošteno, au CFC, vec imam u glavi
Znas i sam da bi nas oni cigani izbacili da ja nisam pratio.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ne sviđa mi se CFC, FC Cheaters vec mozedeyo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 16:07Wes je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:40Moze Cheaters FCdeyo je napisao/la: ↑31 dec 2019, 15:22Samo da dopisem da je bez razmisljanja klub trebalo izbaciti u trecu ligu i oduzeti te titule, al nekako se u savezu prepali ove odluke pa se izlobiralo u drugom krugu najblaza moguca kazna, tako da nemojte momka sad handrit kad vas je posteno....
Ovo najozbiljnije
Sretna Nova![]()
@hardene faktiPošteno, au CFC, vec imam u glavi

da da to ja skraceno.islo bi puno ime samo ja pravi logo i boje
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
nista sponzor i dresovi to vise ne pravim, i ove cu ukinuti, samo banner, pink ?
ima bilder pink boju al probat cemo

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.