Ma nikad manja euforija zbog nove godine nije bila.
Ja sam u dilemi da li otici u Sarajevo na otvoreno, ali cim izadjem vani vise dilema nemam. Prehladno je.
Moderator/ica: insider
Ma nikad manja euforija zbog nove godine nije bila.
Hahaha ziva istina, mislim da je Mostarsko vino, potegnes, vise pljunes, ali opet te one preostale kapi opucaju, kao da si pio absentRaonffa je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:16Ma joj bilo je tih što bi Oske rekao neidentifikovanih dvoguza, svaka bolja od bolje![]()
Jedno vrijeme dok sam srednja bio, izlasci vikendom i yebiga ono da ti se jeftino napiti prije odlaska u klub da tamo ne trošiš previše a i da ti bude špica odmah, u ovoj jednoj lokalnoj radnji bilo neko strašno crno vino litar dvije marke, matere mi moje bije ko žandarmerija, poslije moraš popiti dva litra pive da ispereš ukus tog čuda iz usta.
Eto vidiš, nekad si se mogao jeftino betonirati a sada ga prodaju pod Heinekenom![]()
ako brije noge zovi ga GENG ne bira
-2 samo ba
Mozda si ostario jbg, pa ti se cini.
Ti da si imao para veceras bi na Vlasicu vuko koks sa neke random Amele iz Kaknja. Sve sto je ostalo u smogu je sirotinja.
druže zašto karat neku nakoksanu Amelu kojoj nije do života, kad možeš Nikolinu iz Splita koja se fura na Sarajevo i đesba? naglasak
Znači još pameti nisi došao
kratkovidna ratna uprava grada nije imala iskustva sa ugostiteljstvom i potencijalom zarade na katoličkim praznicima, došli su pametituzlak1987 je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:36Fun fact: U Banja Luci je nova godina 1993. bila zabranjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.