ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
andy otkazao melbourne
Logicno, nije lud da rizikuje razgrijavanje kuka na australskim vrucinama.
Show me your donuts 0 0
Prvi igrač svijeta Rafael Nadal smatra da kada je na vrhuncu, igra bolje od Rodžera Federera.
“Ako se osjećam dobro i igram svoj najbolji tenis, bolji sam od njega. U suprotnom je to on. Mislim da je sasvim u redu da se kaže da nema velike razlike među nama. Ali, ko je bio najbolji? Da budem iskren, stvarno ne znam”, izjavio je Nadal.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo i ptice na grani znajuVirtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 22:37Prvi igrač svijeta Rafael Nadal smatra da kada je na vrhuncu, igra bolje od Rodžera Federera.
“Ako se osjećam dobro i igram svoj najbolji tenis, bolji sam od njega. U suprotnom je to on. Mislim da je sasvim u redu da se kaže da nema velike razlike među nama. Ali, ko je bio najbolji? Da budem iskren, stvarno ne znam”, izjavio je Nadal.![]()

Show me your donuts 0 0
Konačno Rafko skupio damu da izgovori javno ono što je već godinama poznata stvar. Dosta više patetike i lizanja.Virtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 22:37Prvi igrač svijeta Rafael Nadal smatra da kada je na vrhuncu, igra bolje od Rodžera Federera.
“Ako se osjećam dobro i igram svoj najbolji tenis, bolji sam od njega. U suprotnom je to on. Mislim da je sasvim u redu da se kaže da nema velike razlike među nama. Ali, ko je bio najbolji? Da budem iskren, stvarno ne znam”, izjavio je Nadal.![]()

Imao je na ovom DCu nedavno probleme neke, nije uspio sanirat dovoljno, šteta al mozda i bolje da preskoči BO5 format i fokusira se na ATP turnire... nek tempira formu i podredi sve Wimbledonu gdje ako bude na nekom ok nivou ima fine šanse za dobar run
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovo je tačno. Ali po meni najbolji Novak je bolji od najboljeg Rafe nažalost.Virtu4l je napisao/la: ↑29 dec 2019, 22:37Prvi igrač svijeta Rafael Nadal smatra da kada je na vrhuncu, igra bolje od Rodžera Federera.
"We need to suffer. And we need to fight."
najbolji Novak je najbolji teniser ikad to je i pticama na grani jasno
dokaz je sezona 2015 i onaj bodovni saldo koji je imao

dokaz je sezona 2015 i onaj bodovni saldo koji je imao

STEVIE GERRARD
najbolji Roger je najbolji teniser kojeg je dunjaluk vidio i kojeg ce vidjeti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ne nego je Roger najveci svih vremena,i t osvi znaju osim fanova Rafe i Novaka koji nas pokusavaju uvjeriti u neku imaginarnu istinu ....39 godina i jedan od najvecih favorita za osvajanje Australije ...ne moram vise reci...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Upravu si nemoj nista vise reci...jer si napisao gluposti, dovoljno za naredni mjesec.
Show me your donuts 0 0
odlicni argumenti ...bravo kolega...pisi cesce 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Show me your donuts 0 0
i riža otkazo AO
druze ti si ostao u 2012 godini

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prije bih to rekao za tebe, zaspao si haman nekad pocetkom 2000 tih kada je Federer mlatio Safina, Roddicka i drustvo, i sad si se probudio iz medvjedjeg zimskog sna, i ne znas sta se desava i sta se desavalo na Atp touru u medjuvremenu 

Show me your donuts 0 0
Ne znaš ni koliko godina ti najdraži igrač ima kamo li da znaš tko je najveći

pusti me bolanGalion je napisao/la: ↑30 dec 2019, 22:34Ne znaš ni koliko godina ti najdraži igrač ima kamo li da znaš tko je najveći![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Onda je Sten Wawrinka bogotac ove igre, taj kad se naloži ne mogu mu dame ni Novak ni Rafa (osim Rogera
), ako ćemo tom logikom.

Jarane, Rafa i Novak na najboljem nivou bi zube polomili najboljem Wawrinki. Tako da ta teorija pasa u vodu.

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.