SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Ne sjećam se napomeni me, nisam nikad radio sa Sarmelom on nije nikad bio moj čojek u savezu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema potebe da ti kvarim ugled ovdje al znamo i ti i ja sta si mu pisaolegenda reala je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:51Ne sjećam se napomeni me, nisam nikad radio sa Sarmelom on nije nikad bio moj čojek u savezu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
neam više oblasti, imate dokaz za 1 gol, priznato sve, ja sam čist. u interesu lige je da bude aktivnija jer ja sa sobom donosim to i popularnost.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja se ne sjećam, baš bi volio da me napomeneš koju utakmicu mi je namjestio Sarmelharden je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:52Nema potebe da ti kvarim ugled ovdje al znamo i ti i ja sta si mu pisaolegenda reala je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:51Ne sjećam se napomeni me, nisam nikad radio sa Sarmelom on nije nikad bio moj čojek u savezu![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije namjestio, kazem samo da si mu pisao u vezi togalegenda reala je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:58Ja se ne sjećam, baš bi volio da me napomeneš koju utakmicu mi je namjestio Sarmelharden je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:52Nema potebe da ti kvarim ugled ovdje al znamo i ti i ja sta si mu pisaolegenda reala je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:51Ne sjećam se napomeni me, nisam nikad radio sa Sarmelom on nije nikad bio moj čojek u savezu![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Steta sto sekretar nije ZA da se pomiluje varalica, treba mu dati da igra, kada su vec nagradjeni za kriminal blagom kaznom, neka uzme tim i neka igra, taman ce liga biti zanimljivija. A i legendi da srce bude na mjestu.
Mozda je i bolja opcija da se vrati u stari tim, skocila bi gledanost lige
Mozda je i bolja opcija da se vrati u stari tim, skocila bi gledanost lige

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Cim mokes izadje iz tima, fujPadovan je napisao/la: ↑01 jan 2020, 09:56Steta sto sekretar nije ZA da se pomiluje varalica, treba mu dati da igra, kada su vec nagradjeni za kriminal blagom kaznom, neka uzme tim i neka igra, taman ce liga biti zanimljivija. A i legendi da srce bude na mjestu.
Mozda je i bolja opcija da se vrati u stari tim, skocila bi gledanost lige![]()
Suspenzija 6mjeseci. Za to vrijeme nek trenira sa ekipom i individualno pa će valjda krenuti pravim putem.Padovan je napisao/la: ↑01 jan 2020, 09:56Steta sto sekretar nije ZA da se pomiluje varalica, treba mu dati da igra, kada su vec nagradjeni za kriminal blagom kaznom, neka uzme tim i neka igra, taman ce liga biti zanimljivija. A i legendi da srce bude na mjestu.
Mozda je i bolja opcija da se vrati u stari tim, skocila bi gledanost lige![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Doslo je vrijeme da se predstavi novi klub u SS ligi
Nakon dvadesetak sezona gasi se La Vechia vjerovatno najslabije vodjena ekipa kroz citavo postojanje kluba! Mnogo su se izmjenjali, ali jednostavno nije islo. Nakon pregovaranja sa savezom, dobili smo dopustenje da napravimo novi klub te ga sa 01.01.2020 i pocetkom nove dekate predstavimo. Pojavljivale su se razne informacije ali sad i zvanicno klub pod nazivom
FK POTKOVICE
uvestovat ce u 23.sezoni SS Lige. Ugovor sa savezom je potpisan na najmanje deset sezona sa mogucim produzetkom

FK POTKOVICE

Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
ma standardno je tako s ekipama za koje Edo nastupa, on samo lapanda bez pokrića i onda nestane i sve tako u krug

Nas je cilj
Sjebat legendu!
Sjebat legendu!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
ja sam osvojio ono sto sam htio, sad mozete sjebavati kolko hocete :*
FK Formula
ove godine, sa sjedištem u Tuzli, zvanično ulazi u 23. sezonu SS.ba lige.
Popularni crveno-crni će nastupati u sastavu:
- Wes aka Sarmelino; najveća uzdanica ove ekipe. Na terenu sličan Emiru Spahiću, ne bira sredstva na koji način da zaustavi protivnika. Često ulazi u sukobe sa protivničkim igračima i sklon je crvenim kartonima. S druge strane, porodičan je čovjek i sreću traži u malim stvarima. Njegovo poznavanje protivničkih ekipa će sigurno doprinijeti borbi za titulu treće lige.
- Heller; kontraverzni Tuzlak, istančano uho heavy metal, death metal, viking metal, pagan metal i ostale metalne muzike. Osim par skandala sa drogama, u javnosti je poznat kao čovjek koji svojim oprečnim stavovima o političkim i religijskim temama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na terenu je opet drugačija priča. Veoma smiren i dosta taktizira prilikom igranja. Vjerujemo da se može uključiti u borbu za najboljeg strijelca 3. lige.
- Coelho41; prvi put učestvuje u SS.ba ligi, totalna nepoznanica. Niko nije svjestan njegovih kapaciteta i za što je (ne)sposoban. Odmah je veliko breme palo na njegova leđa, a to je da predvodi ovu kontraverznu ekipicu i da unosi mir i stabilnost u svlačionicu prilikom loših rezultata. Za razliku od Hellera, Koeljo je underground turbofolk scena Živinica, Tuzle i uže okoline.
Pripreme počinju za srpski Božić, a sastojaće se iz dva dijela, odnosno ispijanje dvije klase tuzlanskih piva.
Prva faza, visinske pripreme, sastojaće se u ispijanju nedefinisanih količina drugoklasnog piva tuzlanske pivare, poznatijeg kao Erster.
Druga faza, taktičko usavršavanje, odnosi se na ispijanje premijum piva tuzlanske pivare, poznatijeg kao Tuzlanski pilsner i razrađivanje strateškog pristupa u nadolazećoj sezoni.
Sretno svima!

Popularni crveno-crni će nastupati u sastavu:
- Wes aka Sarmelino; najveća uzdanica ove ekipe. Na terenu sličan Emiru Spahiću, ne bira sredstva na koji način da zaustavi protivnika. Često ulazi u sukobe sa protivničkim igračima i sklon je crvenim kartonima. S druge strane, porodičan je čovjek i sreću traži u malim stvarima. Njegovo poznavanje protivničkih ekipa će sigurno doprinijeti borbi za titulu treće lige.
- Heller; kontraverzni Tuzlak, istančano uho heavy metal, death metal, viking metal, pagan metal i ostale metalne muzike. Osim par skandala sa drogama, u javnosti je poznat kao čovjek koji svojim oprečnim stavovima o političkim i religijskim temama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na terenu je opet drugačija priča. Veoma smiren i dosta taktizira prilikom igranja. Vjerujemo da se može uključiti u borbu za najboljeg strijelca 3. lige.
- Coelho41; prvi put učestvuje u SS.ba ligi, totalna nepoznanica. Niko nije svjestan njegovih kapaciteta i za što je (ne)sposoban. Odmah je veliko breme palo na njegova leđa, a to je da predvodi ovu kontraverznu ekipicu i da unosi mir i stabilnost u svlačionicu prilikom loših rezultata. Za razliku od Hellera, Koeljo je underground turbofolk scena Živinica, Tuzle i uže okoline.
Pripreme počinju za srpski Božić, a sastojaće se iz dva dijela, odnosno ispijanje dvije klase tuzlanskih piva.
Prva faza, visinske pripreme, sastojaće se u ispijanju nedefinisanih količina drugoklasnog piva tuzlanske pivare, poznatijeg kao Erster.
Druga faza, taktičko usavršavanje, odnosi se na ispijanje premijum piva tuzlanske pivare, poznatijeg kao Tuzlanski pilsner i razrađivanje strateškog pristupa u nadolazećoj sezoni.
Sretno svima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.