sretna nova,sretna svima ne samo njima
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- branimir85
- Kontakt:
Re: Chat
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Drugovi i drugarice sretna vam nova godina, želim vam sve najbolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim prosle godine, zimski period i bas minus neki upekao, Al Dino koncertic na trgu drzi.StevieG8 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 01:15U TZ u 1 poceo Al Dino pijan ko letva poslije Van Gogha i kaze nisu moje pjesme za nove godine nego za kakvih njeznosti, pitat cu opstinu da vam poreda ovdje krevete![]()
Jedan par mi kaze ponijeli su moj CD na more vole moje njezne pjesme 7 dana ga nisu vadili![]()
Nisam poveo sve clanove benda samo jednog da vam ne ostetim budzet, Bozo Vreco je jos ekonomicniji on sam dođe![]()
Pijan ne moze tona pogodit![]()
Yebi me ako je 20 dusa bilo.
Prolazim s drustvom, kad cujes njeg..
"Bas vam hvala sto ste dosli u ovolikom broju da me podrzite, posljednji put sam pjevao pred ovoliko publike kad sam nastupao na koncertu za gluhonijemu djecu."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zavisi, svakom je ona u kojoj je bio mlad. Moja je definitivno 10s. Mada 2011-2016 mi je baš bilo doba slave.Fowl95 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 10:52
Kao dosta je ludih sedamdesetih, ova dekada će bit luđaa znat ćemo koliko je neka epoha bila dobra/loša po filmovima i serijama koji romantiziraju to vrijeme.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sve mi je jasnije zašto su fosilčine jugonostalgične.
Osim ovih koji su se bavili glupostima pa se nisu zabavljali.
Sjetim se Jazza, Flamenca, bašte gdje je danas Billy Blues, pa onda Undera, Checka...
Meni 2013-2014.
Tad sam se zaljubio. Zajebo. Otad samo erekcije.
Nullius in verba
Sretno drugovi... Ubi mamurluk 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Novogodisnji koncert u Becu najbolji dio Nove godine 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A ti Helćo gledaj ove kako skaču nižnjivu. Imal instagram da vidim jel bolja bila prije il sad. Nisam je baš dugo vidio.
Nullius in verba
Ima se, moze se!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Razislo se sve u 12:30 kada je Van Gogh prestao, mislim malo su isfurali trebali su drzati jos jedan sat. A Al Dino je trebao kao predgrupa da ide, ne u 1gaston je napisao/la: ↑01 jan 2020, 07:02
Mislim prosle godine, zimski period i bas minus neki upekao, Al Dino koncertic na trgu drzi.
Yebi me ako je 20 dusa bilo.
Prolazim s drustvom, kad cujes njeg..
"Bas vam hvala sto ste dosli u ovolikom broju da me podrzite, posljednji put sam pjevao pred ovoliko publike kad sam nastupao na koncertu za gluhonijemu djecu."![]()
Sretna nova prijateljima s foruma. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sretna nova svima koji slave, nadam se da su svi prezivjeli noc
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.