FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadrovska križaljka na Koševu: Lazić na izlaznim vratima, u opticaju povratak Mujakića
Tome je trenutno najbliži Darko Lazić. Pouzdani defanzivac Sarajeva, kako saznaje ****, dobio je ponudu iz Norveške, a potencijalni “kupac” je navodno spreman isplatiti i pristojno obeštećenje državnom šampionu.
S obzirom da Laziću ugovor ističe krajem juna, u Titovoj 38b nisu neskloni ideji o transferu srbijanskog fudbalera. Ipak, bordo klub nema namjeru da tek tako pusti Lazića, a da prethodno ne nađe adekvatno rješenje za igrača koji bi sa Besimom Šerbečićem činio stoperski tandem u proljetnom dijelu sezone.
Uveliko se razmišlja o fudbaleru kojeg dobro poznaju navijači na Koševu, ali i sam Šerbečić, jer je uz njega činio defanzivni zid mlade reprezentacije BiH pod palicom Vinka Marinovića, novog šefa struke bh. prvaka.
Riječ je o Nihadu Mujakiću. Ovog ljeta talentovani defanzivac napustio je Sarajevo, ali s obzirom da u Kortrijku ne dobija previše prilike (tek jedan nastup u Jupiler ligi), iz bordo kluba namjeravaju porazgovarati sa čelnicima belgijskog prvoligaša o njegovom statusu.
Sarajevo će ponuditi opciju posudbe uz određenu novčanu nadoknadu. Upravo je na taj način angažovan i Šerbečić, koji za lidera Premijer lige BiH nastupa kao posuđeni igrač norveškog Rosenborga.
Sve bi trebalo biti poznato u narednih nekoliko sedmica, kada ćemo saznati da li će FK Sarajevo uspjeti vratiti “odbjeglog sina”, a Vinko Marinović ponovo dobiti u ruke odbrambeni dvojac kojeg je trenirao u mladoj reprezentaciji.
Tome je trenutno najbliži Darko Lazić. Pouzdani defanzivac Sarajeva, kako saznaje ****, dobio je ponudu iz Norveške, a potencijalni “kupac” je navodno spreman isplatiti i pristojno obeštećenje državnom šampionu.
S obzirom da Laziću ugovor ističe krajem juna, u Titovoj 38b nisu neskloni ideji o transferu srbijanskog fudbalera. Ipak, bordo klub nema namjeru da tek tako pusti Lazića, a da prethodno ne nađe adekvatno rješenje za igrača koji bi sa Besimom Šerbečićem činio stoperski tandem u proljetnom dijelu sezone.
Uveliko se razmišlja o fudbaleru kojeg dobro poznaju navijači na Koševu, ali i sam Šerbečić, jer je uz njega činio defanzivni zid mlade reprezentacije BiH pod palicom Vinka Marinovića, novog šefa struke bh. prvaka.
Riječ je o Nihadu Mujakiću. Ovog ljeta talentovani defanzivac napustio je Sarajevo, ali s obzirom da u Kortrijku ne dobija previše prilike (tek jedan nastup u Jupiler ligi), iz bordo kluba namjeravaju porazgovarati sa čelnicima belgijskog prvoligaša o njegovom statusu.
Sarajevo će ponuditi opciju posudbe uz određenu novčanu nadoknadu. Upravo je na taj način angažovan i Šerbečić, koji za lidera Premijer lige BiH nastupa kao posuđeni igrač norveškog Rosenborga.
Sve bi trebalo biti poznato u narednih nekoliko sedmica, kada ćemo saznati da li će FK Sarajevo uspjeti vratiti “odbjeglog sina”, a Vinko Marinović ponovo dobiti u ruke odbrambeni dvojac kojeg je trenirao u mladoj reprezentaciji.
Sretna nova raja.
Ovo za Lazića bi bilo super. Vakat je da ide.
Ovo za Lazića bi bilo super. Vakat je da ide.
-
- Kontakt:
Ovo bi bilo odlicno da Nihada vratimo.
Kovacevic
Šabanovic
Šerbecic
Mujakic
Pidro
U 21 reprezentacija
Kovacevic
Šabanovic
Šerbecic
Mujakic
Pidro
U 21 reprezentacija
Kako Lazić igra ove sezone, uzeti neke pare za njega i zamijeniti ga Mujakicem bi bio brutalan posao
Sretna vam nova braco pitari,sve zelje da vam se ispune.
I jedna provjerena informacija,manijacima je uspjela proslava nove godine,drago mi je to cuti,ipak ljudi smo nek I oni imaju nesto slaviti.
I jedna provjerena informacija,manijacima je uspjela proslava nove godine,drago mi je to cuti,ipak ljudi smo nek I oni imaju nesto slaviti.
Samo Sarajevo
Kako je odlicno imati 2 stopera na posudbi, objasnite mi. A ni jednog necemo kupiti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sretna Nova svima
Hocemo li ikad imati dva stopera nasa a ne posudjivati
Super bi bio taj tandem al brate sta cemo na ljeto??
Sad ce neko napisati kupiti oba, a sta ako odu oba???
Hocemo li ikad imati dva stopera nasa a ne posudjivati

Super bi bio taj tandem al brate sta cemo na ljeto??
Sad ce neko napisati kupiti oba, a sta ako odu oba???
To sam i ja pisao, nije mi pojacanje igrac na posudbi kad ionako ide kroz (polu)sezonu taman nakon sto se uklopi u sistem.
NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dovesti Mujakića na posudbu i prodati Lazića, po meni nije neki poso.
Dovesti Mujakića na posudbu, prodati Lazića + otkupiti Šerbečića je dobar poso.
Sretna nova godina svim iskrenim forumašima sa ove teme uz želje da nam FKS odbrani titulu.
Dovesti Mujakića na posudbu, prodati Lazića + otkupiti Šerbečića je dobar poso.
Sretna nova godina svim iskrenim forumašima sa ove teme uz želje da nam FKS odbrani titulu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Znači radije bi da nam Dupovac u igra prvih 11, nego Mujakić 
I Mujakić je bio naš, pa nas je napustio. Nismo mi tim koji može zadržati kvalitetne igrače duži period. To može samo par ovih najjačih timova.
Meni je ovo sasvim ok, zamjena provjerena opcija.

I Mujakić je bio naš, pa nas je napustio. Nismo mi tim koji može zadržati kvalitetne igrače duži period. To može samo par ovih najjačih timova.
Meni je ovo sasvim ok, zamjena provjerena opcija.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako otkupe Serbecica sad na zimu (imaju opciju za 500.000KM, a na ljeto 1.000,000KM), onda je dovodjenje Mujakica ok potez jer lakse je nadomjestiti jednog stopera na ljeto. Ali posto para nema za kupovinu igraca, onda neka igra Kurdic, jer svakako nas to ceka, pa bolje prije nego kasnije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Prodas jednog stopera, dovedes drugog na posudbu i imas onda dva stopera na posudbi bez kojih ostajes u junu. Valjda se razmislja o otkupu Serbecicevog ugovora, ali ipak velika je to cifra za nas.
Najporaznija cinjenica je ta da kada god smo prodali nekog igraca za fine pare (vjerujem da i Lazic nece ici ispod 250.000 eura), nikada nismo iskoristili dio para za kupovinu nekoga (eventualno nesto sitno kao za Bandovica).
Prodati Lazica i kupiti Serbecic ne moze bolje. ali nazalost kod nas do ne moze. mozes ljetos Serbecica bez problema prodati za 1 Mio €. ali na to ne gledaju nasi.
-
- Kontakt:
Smatram te za nekog ko prati malo desavanja na tm i trzistu fudbalera,nemoj se tako olako bacati milionima,nije to bas tako.
Jbg ovi 'poznavaoci' tvrde da imamo para.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Netacne informacije pises!Cuj sad 500k a na ljeto milionNapapijri je napisao/la: ↑01 jan 2020, 13:13Ako otkupe Serbecica sad na zimu (imaju opciju za 500.000KM, a na ljeto 1.000,000KM), onda je dovodjenje Mujakica ok potez jer lakse je nadomjestiti jednog stopera na ljeto. Ali posto para nema za kupovinu igraca, onda neka igra Kurdic, jer svakako nas to ceka, pa bolje prije nego kasnije.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ako gledamo duzi period i neki sistemski rad nije dobro imati dva stopera na posudbi al ako gledamo proljetni dio Šerbecic i Mujakic mi izgleda idealno za odbranu titule. Kako god ja bi volio vidjeti opet Nihada u Bordo dresu.
Nisam to ja izmislio, cini mi se da je bilo na jednom od portala ili je cak neko ovdje iz "povjerljivih" izvora napisao. Kako god, sigurno da ta cifra nije veca, moze biti samo manja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jan 2020, 13:53Netacne informacije pises!Cuj sad 500k a na ljeto milionNapapijri je napisao/la: ↑01 jan 2020, 13:13Ako otkupe Serbecica sad na zimu (imaju opciju za 500.000KM, a na ljeto 1.000,000KM), onda je dovodjenje Mujakica ok potez jer lakse je nadomjestiti jednog stopera na ljeto. Ali posto para nema za kupovinu igraca, onda neka igra Kurdic, jer svakako nas to ceka, pa bolje prije nego kasnije...neko te pravo dobro slagao
Sretna nova
Nihade dobro doso
Lazicu dobro otiso sretno
Vahidin Musemic brat Husrefa Musemica, najbolji centafor u histori naseg kluba.
Skoro u svakoj dosad tituli kluba oni ucestovali i takav covjek nesmije bit istjeran ko recimo vinko jovic jesic kodro vec na dostojanstven nacin vrijedan legende..
Zamislite da totija neki istjera preko novine pa navijaci rome bi zapalili stadion
Podrzavam smjenu Husrefa al to se MORALO zavrsit fer u tisini on i plinovodza rumeni i ona iz tuzle..
Kosoljubac i pogrdna imena netreba ni komentarisat
Mesi trazi povisicu plate sa 17 na 20 m € ukupna godisnja zarada 120m€ imisliteli da ce oprostit barseloni ove pare (bez plate opet 100 m€) za godinu
Husref pobjego u cz
Safet pobjego u psg
Hase u galatasaraj
Predrag pasic u minhen
Cz tada je bila u najmanju ruku ko totenhem sad, 6 godina igro za SARAJEVO uzo titulu najbolji strijelac kluba, prije rata se nije to tretiralo nacionalizam cetnistvo kosto sad beogradski klubovi to demonstriraju
Nihade dobro doso
Lazicu dobro otiso sretno
Vahidin Musemic brat Husrefa Musemica, najbolji centafor u histori naseg kluba.
Skoro u svakoj dosad tituli kluba oni ucestovali i takav covjek nesmije bit istjeran ko recimo vinko jovic jesic kodro vec na dostojanstven nacin vrijedan legende..
Zamislite da totija neki istjera preko novine pa navijaci rome bi zapalili stadion
Podrzavam smjenu Husrefa al to se MORALO zavrsit fer u tisini on i plinovodza rumeni i ona iz tuzle..
Kosoljubac i pogrdna imena netreba ni komentarisat
Mesi trazi povisicu plate sa 17 na 20 m € ukupna godisnja zarada 120m€ imisliteli da ce oprostit barseloni ove pare (bez plate opet 100 m€) za godinu
Husref pobjego u cz
Safet pobjego u psg
Hase u galatasaraj
Predrag pasic u minhen
Cz tada je bila u najmanju ruku ko totenhem sad, 6 godina igro za SARAJEVO uzo titulu najbolji strijelac kluba, prije rata se nije to tretiralo nacionalizam cetnistvo kosto sad beogradski klubovi to demonstriraju
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, riki46, rimljanin90, Rule_hz, TarpiTarpi i 92 gosta.