FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eh da je opravdat najavljene milione.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sretna Nova Godina svima, prije svega uposlenicima našeg kluba koji su obilježili ovu godinu pravim potezima i koji klub vode u pravom smjeru. Gospodinu Jahiću i Sabrini 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja nisam ni božićnicu dobio, ali nema veze, volim te Sabrinice.
Sretna Nova svim normalnim personama ovdje. Puno zdravlja i sreće prije svega, sve ostalo će doći. Uživajte.
Sretna Nova svim normalnim personama ovdje. Puno zdravlja i sreće prije svega, sve ostalo će doći. Uživajte.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Insta Breaking news:
Mustafić i Šabanović trče po Igmanu
stariji obilaze familien
Mustafić i Šabanović trče po Igmanu
stariji obilaze familien

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jeste sigurni vas dvojica za taj galatasarajPantelija je napisao/la: ↑01 jan 2020, 15:41Kakve ti gluposti pises to je strasnoPitar6785 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:23Sretna nova
Nihade dobro doso
Lazicu dobro otiso sretno
Vahidin Musemic brat Husrefa Musemica, najbolji centafor u histori naseg kluba.
Skoro u svakoj dosad tituli kluba oni ucestovali i takav covjek nesmije bit istjeran ko recimo vinko jovic jesic kodro vec na dostojanstven nacin vrijedan legende..
Zamislite da totija neki istjera preko novine pa navijaci rome bi zapalili stadion
Podrzavam smjenu Husrefa al to se MORALO zavrsit fer u tisini on i plinovodza rumeni i ona iz tuzle..
Kosoljubac i pogrdna imena netreba ni komentarisat
Mesi trazi povisicu plate sa 17 na 20 m € ukupna godisnja zarada 120m€ imisliteli da ce oprostit barseloni ove pare (bez plate opet 100 m€) za godinu
Husref pobjego u cz
Safet pobjego u psg
Hase u galatasaraj
Predrag pasic u minhen
Cz tada je bila u najmanju ruku ko totenhem sad, 6 godina igro za SARAJEVO uzo titulu najbolji strijelac kluba, prije rata se nije to tretiralo nacionalizam cetnistvo kosto sad beogradski klubovi to demonstriraju
Husref Pobjegao u CZ
Safet nije do 28. Htio nigdje osim u fks
Hase bio par mjeseci u galati, nije htio nigdje u jugoslaviji
Pašić nigdje nije htio u Jugoslaviji sem fkS
Problem je sto su svi ovi osim Husrefa produzavali, bisu zavrtali klub i slagali da ce produziti pa zbrisali vani.
Po ljudskosti vahidin i Husref ne mogu u istu recenicu... Ma ni knjigu, kakvu recenicu
Ne znam zasto pojedinci covjeka uzimaju u usta kad ne znaju dovoljno o njemu...
You are someone else I am still right here
- ThrillerHz
- Kontakt:
Raja sretna nova zelim vam svega lijepog da krunisemo u maju.
Inace ne vjerujem pricama o milionima, da imamo milione doveli bi trenera van ovih okvira. Ovako cemo gledati mujakica bez pola godine fudbala i tako slicne.
Inace ne vjerujem pricama o milionima, da imamo milione doveli bi trenera van ovih okvira. Ovako cemo gledati mujakica bez pola godine fudbala i tako slicne.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Brate koliko znam ćini mi se da je Pašić otišao u ŠtutgartPitar6785 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:23Sretna nova
Nihade dobro doso
Skoro u svakoj dosad tituli kluba oni ucestovali i takav covjek nesmije bit istjeran ko recimo vinko jovic jesic kodro vec na dostojanstven nacin vrijedan legende..
Zamislite da totija neki istjera preko novine pa navijaci rome bi zapalili stadion
Podrzavam smjenu Husrefa al to se MORALO zavrsit fer u tisini on i plinovodza rumeni i ona iz tuzle..
Mesi trazi povisicu plate sa 17 na 20 m € ukupna godisnja zarada 120m€ imisliteli da ce oprostit barseloni ove pare (bez plate opet 100 m€) za godinu
Husref pobjego u cz
Safet pobjego u psg
Hase u galatasaraj
Predrag pasic u minhen
Cz tada je bila u najmanju ruku ko totenhem sad, 6 godina igro za SARAJEVO uzo titulu najbolji strijelac kluba, prije rata se nije to tretiralo nacionalizam cetnistvo kosto sad beogradski klubovi to demonstriraju
Sarajevo ljubavi moja!
Desi Sekac kralju jesi dobar..sekac je napisao/la: ↑01 jan 2020, 22:00Brate koliko znam ćini mi se da je Pašić otišao u ŠtutgartPitar6785 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:23Sretna nova
Nihade dobro doso
Husref pobjego u cz
Safet pobjego u psg
Hase u galatasaraj
Predrag pasic u minhen
Da upravu si studgart, nije bitno koji je klub al bit je da su nekad u karijeri otisli, i meni je to ok
Samo sam htio reci, otkaz je sastavni dio posla trenerakog al Husref Musemic nezasluzuje da mu se otkaz daje na hirurskom stolu preko novina, kao da je neki strani ofucani element nesto ko sliskovic koji kaze voli zrinjski vise od veleza..
Al ja oprastam picicu sto nezna bosanski,sto nezna cjenit legende kluba sto se sanjima nema nikakvi kontakta jer AKO JE PSG MOGO ISTETOVIRAT SUSICA U ZIDOVE STADIONA ZASTO FK SARAJEVO USTOG TOG IGRACA NEBI JEDNOM GODISNJE UGOSTILO DALO MU NEKO PRIZNANJE, tako isto vahidinu predragu kelijevom djetetu itd..
Svaki igrac koji je osvoio titulu u ex yugoslavi treba da bude legenda i da bude tretiran sem onih koji su govorili glupisti ko sliskovic...
I ljudi ovde govore **** susica hadzibegica paju itd nisu htjeli da kupe nijedan procenat kluba,,... pa sta ako nisu oni su i dali najvise da ovaj klub ima vrijednos da neko sprci 20 m km da ga kupi bez ista ( sem kancelarije).... i to bez obzira kako mi gledali negledali legende kluba su glavni razlog toga ne cimirot mujagic dzem smjecanin, itd
Da se razumijemo oprastam bichuri tjeranje Husrefa legende kluba samo ako bude titula na kraju sezone u suprotnom nek i ona dobije otkaz preko e maila
Cavar,Beganovi.,Mustendagic,Peco,Mujakic,to su igraci koje nasi zele u ekipi,dali vam je jasnije,zasto bas Marinovic.
Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znam šta si htjeo reči,i hvala na pozdravu koji upučujem i ja tebi i želim ti Srenu Novu Godinu!Dobar brate,ma ne komentarišem puno i bolje je pa me zato nema.Kako si ti brate?Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 00:12Desi Sekac kralju jesi dobar..sekac je napisao/la: ↑01 jan 2020, 22:00Brate koliko znam ćini mi se da je Pašić otišao u ŠtutgartPitar6785 je napisao/la: ↑01 jan 2020, 14:23Sretna nova
Nihade dobro doso
Husref pobjego u cz
Safet pobjego u psg
Hase u galatasaraj
Predrag pasic u minhen
Da upravu si studgart, nije bitno koji je klub al bit je da su nekad u karijeri otisli, i meni je to ok
Samo sam htio reci, otkaz je sastavni dio posla trenerakog al Husref Musemic nezasluzuje da mu se otkaz daje na hirurskom stolu preko novina, kao da je neki strani ofucani element nesto ko sliskovic koji kaze voli zrinjski vise od veleza..
Al ja oprastam picicu sto nezna bosanski,sto nezna cjenit legende kluba sto se sanjima nema nikakvi kontakta jer AKO JE PSG MOGO ISTETOVIRAT SUSICA U ZIDOVE STADIONA ZASTO FK SARAJEVO USTOG TOG IGRACA NEBI JEDNOM GODISNJE UGOSTILO DALO MU NEKO PRIZNANJE, tako isto vahidinu predragu kelijevom djetetu itd..
Svaki igrac koji je osvoio titulu u ex yugoslavi treba da bude legenda i da bude tretiran sem onih koji su govorili glupisti ko sliskovic...
I ljudi ovde govore **** susica hadzibegica paju itd nisu htjeli da kupe nijedan procenat kluba,,... pa sta ako nisu oni su i dali najvise da ovaj klub ima vrijednos da neko sprci 20 m km da ga kupi bez ista ( sem kancelarije).... i to bez obzira kako mi gledali negledali legende kluba su glavni razlog toga ne cimirot mujagic dzem smjecanin, itd
Da se razumijemo oprastam bichuri tjeranje Husrefa legende kluba samo ako bude titula na kraju sezone u suprotnom nek i ona dobije otkaz preko e maila
Sarajevo ljubavi moja!
Kakve su sanse da neko od njih dodje i ko je najblizi, naravno ako znas?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Razlog pljuvanja i omalovažavanja igrača koji su dali najveći doprinos klubu je u tome da se kod nas nikad nije cijenio uspjeh, zato igrači koji su uspjeli vani su i ostali tamo, oni što nisu su ovdje, a nisu dobro prošli, Paja najbolji primjer. Bolje da je osto u Njemačkoj. Ako je ovdje, onda je lopov i hoštapler, ako je vani, onda se više pljuje, jer je vani eto. I onda se traže razlozi, kao što nije kupio uloge. Zar par godina ćemo pljuvat po svim igračima koji su imali doprinos zadnjih 10 godina, to garantujem.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 00:12
Drugi razlog je što dosta navijača samo dolazi na tekme, simpatiše ga, ali nema povezanosti prema klubu. Nisu se većina identifikovala sa klubom. Kaže moje je da dođem na stadion, platim kartu i gledam tekmu. Pa ne ideš na poso paša. Ono ko da mora, a ne što želi. Forsiranje neko. Tjera ga neko. Oni koji imaju neku povezanost, je nekih 3000 maksimalno što dođe. Ostali što dođu, su samo posmatrači. I to je sve. Pljuvači, kontraši, kompleksaši, analno lizači i interesđije su najgora sorta, a njih imamo na izvoz. To ne manjka nikad. To su ljudi koji bi prodali najbližeg da sebi ugode, jer ih nešto jede iznutra. 100 ljudi, 100 čudi. A kod nas je sistem naopak, takvi su nam i ljudi. Niko nam ne valja, uzimamo ono najgore, a ono što valja odbacujemo, i radimo sve polovično, nikad do kraja. A to je sve zato što je situacija u zemlji takva, i zato je manje raje na temama, jer ih je puno otišlo.
Klub nema Love i ponovo se dovode polovni igraci 

Sve fini mladi igraci al znamo da se ova prljava liga ne osvaja sa djecom. Ako nam ode par iskusnih po meni se treba dovesti 2 iskusna top pojacanja uz koje ce ovi nabrojani mladi igraci ako dodje neki od njih moci sigurnije i slobodnije igrati bez grca.
Svi znamo da nije isto igrati u Radniku i Sarajevu.
Cavar se ganjo i ljetos. Ovo ostalo, realno nisu neki aman zaman igraci na kojima ces uzet pare. Beganovic nije bolji od sabana. Peco nije vise ni mlad 23 godine, jasno da ce mu Sarajevo biti vrh karijere.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gospodin Jahić i Sabrina ih mogu dobro unovčiti jer imaju znanje kada je poslovanje u pitanju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, Amidzaa, amypitar, bordobijeli, Google Adsense [Bot], N3R3D, Proximic i 55 gostiju.