LažeBosco je napisao/la:Pijan sam isto zec, ne znam no ko sa, no gdke sam.volim vas sve,
Hoćeš da ti donesemo da pušeš da dokažemo da nisi pjan isto zec već da si pjan ko letva
Moderator/ica: insider
LažeBosco je napisao/la:Pijan sam isto zec, ne znam no ko sa, no gdke sam.volim vas sve,
Druze propo si ko komunizamBosco je napisao/la:Hahahahaha, zaljubljen sam u bivšu, joj Arsenalu štp mi obo radiš.
Ne vrijeđaj mi komunizamSamo F.K.S !! je napisao/la:Druze propo si ko komunizamBosco je napisao/la:Hahahahaha, zaljubljen sam u bivšu, joj Arsenalu štp mi obo radiš.
Lahku noć!Samo F.K.S !! je napisao/la:Odoh lahka vam noc
Bosco, danas si postigao gol u našem porazu u ligi.Bosco je napisao/la:Volim Arsenal, volim vas sve, nbisu bitne titule bitna je ljubav.Titto je bbog, a a vi ste moji jarani.
a nisi zvao..Bosco je napisao/la:Volim Arsenal, volim vas sve, nbisu bitne titule bitna je ljubav.Titto je bbog, a a vi ste moji jarani.
Možda je proslavljao rođendan ?Lily je napisao/la:@Bosco, nemoj tako.. Bice bolje.![]()
Cuj napio se zbog Arsenala.
Pjan govori štp trijeuan misli, minči se zala, nebitnoi sad makar sam ao gol, Lily super si mi.- joj bem ti rođendan i Arsenal pa sam se napio, bruka je izgubit od pijetlova. ali rodjendan je bio super iako je zavrsio rano, u pola 12,Lily je napisao/la:@Bosco, nemoj tako.. Bice bolje.![]()
Cuj napio se zbog Arsenala.

A tako znaci.. Nisam skontala da si i rodjendan proslavljao jer vidjela sam ono "Arsenalu sta mi ovo radis" pa sam pomislila da nije samo zbog tog. Ma nista nije sramota, 'ajd barem ti je Celik dobio.Bosco je napisao/la: Pjan govori štp trijeuan misli, minči se zala, nebitnoi sad makar sam ao gol, Lily super si mi.- joj bem ti rođendan i Arsenal pa sam se napio, bruka je izgubit od pijetlova. ali rodjendan je bio super iako je zavrsio rano, u pola 12,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.