Ili sam fulio nesto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ništa nisi fulio , sve je tačno, vjerovatno posudbabelosevic28 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:19Ceek, utapanje igraca na 6 mjeseci, da mu se da prilika da igra je ustvari nas igrac, proizvod Akademije, igrac sa vazecim ugovorom?
Ili sam fulio nesto![]()
možda ide kod Alagića, ne znam koga on vodi sad?belosevic28 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:28Ok, podrzavam nek decko igra.
Alii onda to nije nikakvo uvaljivanje nekog igraca preko Alagica. Ocrni se i on i Hadzic...
E tuge![]()
Pa eto pregovaraju da polovnim igracima..
Imas pozdrav od stare Garde.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:50Prati ti NBA druže, bolje ti to ide.
Mislis prljavi azijski kladionicarski novac
Citirao si lika gdje spominje.. da ne govorim opet, grozno
Pisali ste da je legla baš velika cifra, iskreno, po vašem mišljenju jel se opravdao i jel se opravdava ta cifra koja je legla? Ima li razlike prije toga i sad? Zanima me samo vaše mišljenja, nisam zlonamjeran niti je neka provokacija, živi bili obojica
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, benko21, bordobijeli, crnehorde, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Morpheus, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rodman, sekac, Tatamata1946, TETRAPAK i 86 gostiju.