SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
S obzirom da je novi vlasnik i nove ambicije ekipe, zahtijevamo intervju u novinama sa mnom ili sa
Heller je napisao/la:.
Vidi Potkovice prvo kolo nam na Klipaču dolaze, zar da ih gasulimo u prvom kolu odma
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tu kad vas novopptkovani konj pregazi, necete se oporavit do desetog kola

Max Allegri
Slabi ste. Tuzlaci uzimaju ovo.
Poješće vas pritisak rebrendinga

Ti si lažni tuzlak momak
Dzaba ti
Ko se jednom Helćinih čvaraka najede tuzlak je
Al ih Obren pravi

Kad možemo promijeniti ime?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sta ce Pivopije chokeri. Pa truhla La Vecchia im 3 komada uvalila i ispisala se tako iz historije ss.ba lige. Tu im je zaustavljen san o barazu. Sta ce im tek Potkovicari uradit, rutiniranje trece lige u najavi.
Tu smo u starom sastavu drugi najbolji strijelac lige od prosle godine Salt, nikad naostreniji mig, covjek svoj klub ugasio jer je vidio da nema hajra od luzera, i ja s ozbiljnijim pristupom nego lani u cilju da se odere koza gorazdanskoj varalici.
Tu smo u starom sastavu drugi najbolji strijelac lige od prosle godine Salt, nikad naostreniji mig, covjek svoj klub ugasio jer je vidio da nema hajra od luzera, i ja s ozbiljnijim pristupom nego lani u cilju da se odere koza gorazdanskoj varalici.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
isto si ovako piso i prosle sezone i pobjego zadnja kola nisi ni tipovo e moj Edine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stara baba nije izbila baraž Pivopijama već Jointsi 

Mora da je marketing završio, čim ovoliko šupljira i najavljujelegenda reala je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:06isto si ovako piso i prosle sezone i pobjego zadnja kola nisi ni tipovo e moj Edine

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
bankarstvoMokes je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:32Mora da je marketing završio, čim ovoliko šupljira i najavljujelegenda reala je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:06isto si ovako piso i prosle sezone i pobjego zadnja kola nisi ni tipovo e moj Edine![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rekao sam ti, izgubio sam motiv kad znam da mi je varalica uzela barem dvije titule u prvoj ligi sa Gongashima. Nakon svega, vrijeme je da se naplate stari dugovi sad kad nema varanja.Edin TM87 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:03Sta ce Pivopije chokeri. Pa truhla La Vecchia im 3 komada uvalila i ispisala se tako iz historije ss.ba lige. Tu im je zaustavljen san o barazu. Sta ce im tek Potkovicari uradit, rutiniranje trece lige u najavi.
Max Allegri
Taj smjer nema na I ciklusu, samo na masteru. Barem je tako sada, ne znam za ranije kako je bilo.legenda reala je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:36bankarstvoMokes je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:32Mora da je marketing završio, čim ovoliko šupljira i najavljujelegenda reala je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:06isto si ovako piso i prosle sezone i pobjego zadnja kola nisi ni tipovo e moj Edine![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pametan si ko guvernala na biciklu, dobro ti je marsal reko. Pa nisam tipovo protiv formule jer ne igrajulegenda reala je napisao/la: ↑02 jan 2020, 18:06isto si ovako piso i prosle sezone i pobjego zadnja kola nisi ni tipovo e moj Edine
Ma ne razumije se on u skolu samo u njivu
Roger Federer the greatest of all time!
Ovoliko treš toka je i ljetos bilo pa skroz deseti ljudi odoše dalje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.