Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
jel ovaj sheffield vazda imo ove terorističke mačeve na grbu?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
hakiro sam sistem
ako trebi pošalješ sms "jabi se"
svaka će se javit , bar da pita koje si tačno slovo zajebo
ako trebi pošalješ sms "jabi se"
svaka će se javit , bar da pita koje si tačno slovo zajebo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakav GOAT od pjesme, nebitno Bozic il Nova... Rahmet ti dushi Georgios
OBRISAŠE DUSMANI OGIJA OPET
Zna li neko sta je sa onim momkom Sarmelom bilo? Odjednom nestade.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
boli nas ****
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Yebem ja tom sarmelinu ***** ******** *******?!
WW3
napunite rezervoar dok cijene nisu otisle u nebo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kljucno pitanje
Ranije izjaveSjedinjene Države uvele su sankcije Iranu kako bi mu omenogućile izvoz nafte. Iran je zaprijetio da će omesti brodski promet kroz Hormuški tjesnac ako Sjedinjene Države pokušaju oslabiti njegovu ekonomiju. Američka 5. flota, smještena u Bahreinu, štiti komercijalni brodski promet u tome području.
Gotovo petina svjetske nafte prolazi kroz tjesnac, oko 17,4 milijuna barela dnevno. Članice OPEC-a Saudijska Arabija, Iran, Ujedinjeni Arapski Emirati i Irak većinu svoje nafte izvoze kroz tjesnac. Katar, najveći izvornik ukapljenog plina na svijetu, izvozi kroz tjesnac gotovo sav plin.
Naravno,
“Tražimo od država širom svijeta da kazne svakog pojedinca i kompaniju povezanu sa iranskim raketnim programom”, rekao je Brajan Huk (Brian Hook), viši politički savjetnik američkog državnog sekretara Majka Pompea (Mike Pompeo).
Zatim, polovinom maja...
Američki predsjednik je, objavljujući da se SAD povlači iz međunarodnog sporazuma s Iranom, dodao da će ponovo uvesti sankcije visokog stupnja toj zemlji idućih mjeseci.
... Izrael u svemu tome... izraelski ministar Yisrael Katz pozvao je danas na osnivanje vojne koalicije protiv Irana ako ta država nastavi obogaćivati uranijum...
Samo Tolari i Obecana zemlja.Izrael nikada nije potpisao sporazum o neširenju nuklearnog oružja
A smooth sea never made a skilled sailor.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, MrPink, Rosicky, sarajevskiMarlboro i 35 gostiju.