FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li nekad nesto da se desi kod nas 

Opravdala se, u dvije godine samo Husref je uzeo preko 400 000 maraka.
Zadrzan je cijeli tim sampionsku plus pojacanje.
Sam Husrefov struci stab je mjesecno sa porezom kostao preko 30 000 KM.
Gdje je akademija, pripreme, sve ostalo sto ide uz to. Od 1.1. Ide novi budzet pa cemo vidjeti
pred nMa je
Gdje je akademija, pripreme, sve ostalo sto ide uz to. Od 1.1. Ide novi budzet pa cemo vidjeti

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
pa ne znam po čemu bi to trebalo da vidimo?BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 jan 2020, 20:54Pisali ste da je legla baš velika cifra, iskreno, po vašem mišljenju jel se opravdao i jel se opravdava ta cifra koja je legla? Ima li razlike prije toga i sad? Zanima me samo vaše mišljenja, nisam zlonamjeran niti je neka provokacija, živi bili obojica![]()
zasad su samo otjerali skupljeg trenera i doveli jeftinijeg, drugih poteza i nema....s tom lovom ako počnu npr. radit nešto ili na stadionu ili na kampu, po meni ne moraju ništa drugo onda je jasno zašta je bilo.....ako ne urade ništa ni na jednom polju onda je baš čudno....
već sam rekao da nisam za ovu soluciju, trebali su izletit za trenera, da razlika bude jasnija....ali eto vidjet ćemo po svemu, kako se bude radilo u SŠ a i logistika i ti dugoročni projekti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:04Opravdala se, u dvije godine samo Husref je uzeo preko 400 000 maraka.
Gdje je akademija, pripreme, sve ostalo sto ide uz to. Od 1.1. Ide novi budzet pa cemo vidjetipred nMa je
Hvala na odgovoru.
Po meni, nije baš neka razlika prije te uplate i sad, čak imam osjećaj da je više para dosta bilo u prvih godina dok je tu Tan bio na vrhu, na stranu što su ga naši lopovi varali i radili to sve što jesu. Istina, sad je to minimalno ili nikako u odnosu na ranije, al dojam mi je da ovi i štede puno

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
nije nikad ovoliko leglo odjednom, Tan je pokrivao po periodima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Odakle informacije ko ima koliku platu ??
Ja ne znam ni koliko je nas budzet , nesto se onda pisalo kad su bili Selimovic i drustvo da je bio 6 miliona sad ne znam koliko je.
Uglavnom mislim da smo u rangu trece lige njemacke a Nam obeca LP ne znam kako to misli al et.
Ja ne znam ni koliko je nas budzet , nesto se onda pisalo kad su bili Selimovic i drustvo da je bio 6 miliona sad ne znam koliko je.
Uglavnom mislim da smo u rangu trece lige njemacke a Nam obeca LP ne znam kako to misli al et.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 02 jan 2020, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mi smo najjaci narod na planeti
Cek moj Name/Tane, mozda imate milione, ali daj da vam nezaposleni Bosnjo, dok ispija jednu kahvu 4 sata, ispunjava tiket u nadi da ce bit dobar bar cenera, objasni da nemate pojma

Cek moj Name/Tane, mozda imate milione, ali daj da vam nezaposleni Bosnjo, dok ispija jednu kahvu 4 sata, ispunjava tiket u nadi da ce bit dobar bar cenera, objasni da nemate pojma

1946~
kako bi nam samo lego jedan Mirso Šiljak 

https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190530009bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:41Odakle informacije ko ima koliku platu ??
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Iskreno da ti kazem meni ovo nista nije jasno.Mokes je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:49https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190530009bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:41Odakle informacije ko ima koliku platu ??
Prosto receno, da ti nije Nam- a bili bi goli qrac.bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:56Iskreno da ti kazem meni ovo nista nije jasno.Mokes je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:49https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /190530009bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2020, 21:41Odakle informacije ko ima koliku platu ??

-
- Kontakt:
Ovo je bilo kod Tana, vjerovatno je prodao Namu i izvuko ovi 8 miliona sto je ulazio pošto je vidjeo da ima rashoda. Nam je tek od 2019, ne znam ovo je moj neki rezon mozda i nisam upravu.
moj savjet
upišite kurs računovodstva
upišite kurs računovodstva
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Malo stariji forumasi ce znati, sta je nekad znacila ova pjesma na ovoj temi kad se pojavi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 23:12
Malo stariji forumasi ce znati, sta je nekad znacila ova pjesma na ovoj temi kad se pojavi![]()
![]()

???
Ko je potpisao?ElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 23:12
Malo stariji forumasi ce znati, sta je nekad znacila ova pjesma na ovoj temi kad se pojavi![]()
![]()

Kakva je ono budala bila hahahah
- ThrillerHz
- Kontakt:
Majkl vrati seElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 23:12
![]()
Bio je fazon i sa zoricom brunclik

1946~
SVI SVI SVIThrillerHz je napisao/la: ↑03 jan 2020, 00:02Majkl vrati seElCartel11 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 23:12
![]()
Bio je fazon i sa zoricom brunclik![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️