SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
I Juventus su vratili.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
boli poraz u superkupu i dalje, stoposto nastiman
Da bi Pivopije/Tuzlanska Formula/Potkovice svi bili u 1. ligi mogu tek zamisliti šta bi se pisalo
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Tema najaktivnija tokom off season, ko bi rekao. Ja ganjam deyu ove godine a nek se sirotinja raspravlja.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ubio se za tog posla. Čak si i postove na avataru uspio namontirati

41.21.1.
Pa kako ce opet varati, ne radi on sad rezultate

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko je Sarrifufna? Misteriozni ulagač iz Frankfurta?Sarrifufna je napisao/la: ↑02 jan 2020, 22:39Kao trenutni savjetnik i idejni tvorac, koji je u kratkom tranzicijskom periodu vlasnistva rastjerao tmurne oblake i utro put svjetlijoj buducnosti kluba, zelim vam puno uspjeha u predstojecoj sezoni.coelho41 je napisao/la: ↑02 jan 2020, 14:37FK Formulaove godine, sa sjedištem u Tuzli, zvanično ulazi u 23. sezonu SS.ba lige.
Popularni crveno-crni će nastupati u sastavu:
- Wes aka Sarmelino; najveća uzdanica ove ekipe. Na terenu sličan Emiru Spahiću, ne bira sredstva na koji način da zaustavi protivnika. Često ulazi u sukobe sa protivničkim igračima i sklon je crvenim kartonima. S druge strane, porodičan je čovjek i sreću traži u malim stvarima. Njegovo poznavanje protivničkih ekipa će sigurno doprinijeti borbi za titulu treće lige.
- Heller; kontraverzni Tuzlak, istančano uho heavy metal, death metal, viking metal, pagan metal i ostale metalne muzike. Osim par skandala sa drogama, u javnosti je poznat kao čovjek koji svojim oprečnim stavovima o političkim i religijskim temama nikog ne ostavlja ravnodušnim. Na terenu je opet drugačija priča. Veoma smiren i dosta taktizira prilikom igranja. Vjerujemo da se može uključiti u borbu za najboljeg strijelca 3. lige.
- Coelho41; prvi put učestvuje u SS.ba ligi, totalna nepoznanica. Niko nije svjestan njegovih kapaciteta i za što je (ne)sposoban. Odmah je veliko breme palo na njegova leđa, a to je da predvodi ovu kontraverznu ekipicu i da unosi mir i stabilnost u svlačionicu prilikom loših rezultata. Za razliku od Hellera, Koeljo je underground turbofolk scena Živinica, Tuzle i uže okoline.
Pripreme počinju za srpski Božić, a sastojaće se iz dva dijela, odnosno ispijanje dvije klase tuzlanskih piva.
Prva faza, visinske pripreme, sastojaće se u ispijanju nedefinisanih količina drugoklasnog piva tuzlanske pivare, poznatijeg kao Erster.
Druga faza, taktičko usavršavanje, odnosi se na ispijanje premijum piva tuzlanske pivare, poznatijeg kao Tuzlanski pilsner i razrađivanje strateškog pristupa u nadolazećoj sezoni.
Sretno svima!![]()
Da ovo ucinimo jos zanimljivijom sezonom, ostalima posaljemo poruku, te istaknemo jasno nase ambicije... za eventualno osvojenu titulu 3. lige vam saljem 100€ na PayPal, pa se pocastite jednu noc vas trojica.![]()
Vjerujem da ce i Sefket pogurati sa makar jos 50€ da se uzme malo i spida, pa da Tuzla i okolica zapamte tu noc.![]()
Intervju/Sarrifufna: U ovoj sezoni Formula osvaja 3. ligu, a za dvije godine ciljamo titulu 1. lige
Sarrifufna je u Formulu stigao krajem 2019. godine, kada je svojim autoritetom digao ovaj klub iz mrtvih, dok su bili bez igrača. Od tada je napravio veliku medijsku pompu i doveo tri vrsna pojačanja. Ljubav prema sportu je jedna od pokretačkih snaga u životu predsjednika Sarrifufne, koji nije mogao bez sporta u BiH, pa je započeo veliki projekat sa lokalnim timom Formula na forumu.
"Sve što je bilo do mene uradio sam. Rečeno mi je da ako želim rezultate, moram dovesti najbolje u ekipu i uvijek biti spreman podržati svoje igrače, što sam i obećao ukoliko osvoje 3. ligu. Dokazao sam da se može iz ničega napraviti nešto, trenutno smo popularniji od mnogih timova iz prve lige.", kazao je.
"U sportu je jednostavno, rezultat je bolji kada na bilo koji način napravite iskorak, bilo da se radi o boljoj poziciji na tabeli, većem broju osvojenih bodova ili afirmisanju na neki drugi način. Kada počinje bilo koje takmičenje, želim pobijediti i završiti ispred svih drugih, a kada to nije moguće, onda pokušavam ostvariti najbolji mogući rezultat. Ako sam treći i imam šanse da budem drugi, onda ću uložiti maksimalan trud da to uradim, isto je tako i u bilo kojoj drugoj situaciji. Takav sam od malih nogu, takmičarski duh je nešto što me nosi kroz život i svaka nova bitka me raduje", ističe Sarrifufna.
"Naš plan je i da u skorijem vremenu promijenimo ime kluba i grb kluba, te da mu stvorimo totalno novi identitet. Već smo vodili razgovor sa ljudima iz saveza oko promjene imena, a i promjene grba, međutim postoje neki uslove koje moramo ispuniti i od saveza nikada nećemo tražiti finansijsku pomoć, već samo pošten prostor za borbu sa ostalim ekipama i da nas poštuju, da nas ne nazivaju pogrdnim imenima i sprječavaju na našem putu do 1. lige", dodaje Sarrifufna.
"Ja sam već godinama u Njemačkoj, ostvario sam se kao čovjek, sada želim uživati i podržati ljude u svojoj državi, inženjerska krv teče mojim venama i uvijek sam spreman za inovativne promjene, kako u klubu tako i u čitavom savezu, volio bih da budem ozbiljno shvaćen i da svi zajedno radimo na promociji sporta na forumu", završava Sarrifufna.
Predsjednik Sarrifufna za 2 sezone
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Da je makar vise investitora ko Sarrifufna ljudina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Misteriozni Predsjednik Sarrifufna nakon današnjeg razgovora sa igračima:
Cega se lik dosjetio. Pa propeti potkovani konjic je simbol formule a ne ova njihova budalastina.
Max Allegri
- Sarrifufna
Ma jok, mi smo gospoda. Gostovanje nece biti nista rizicnije od gostovanja Djerzelez Zenici dok je rahmetli Celo bio ziv.

pocasni precjednik @ FK Formula
Danas je tačno godina dana od kada je Bludni sin postao član Saveza. Na preporuku @legende reala i to je on garantovao za njega.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
prevarila me varalica

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nema potrebe da se decko vise proziva. Vecina bi isto uradila da je bila na njegovoj poziciji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.