Pobijediše na opšte iznenađenje mnogih.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Pobijediše na opšte iznenađenje mnogih.
U pravu si, nije mi to ni na kraj pameti. Vidio sam poslije na slikama da je Strong bio na klupi, tako da je vjerovatno jos uvijek clan Sparsa.
Mancini je napisao/la: ↑06 dec 2019, 00:55Šta sve čovjek neće pročitati!?Bassha je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:43Nakon što su se fuzionisali Bosna i Royal, pa nedugo zatim i Bosna Royal i Real Way, iako ta fuzija nije dugo trajala, prošle godine ispostavila se dobrom fuzija Igmana i Burcha, klub koji je za kratki period došao u vrh BH košarke, sa posebno prepoznatljivim američkim konceptom rada.
Ove godine Lokomotiva i Mostar 05 spojili su se u jedan klub KK Velež, i nadamo se da će i to biti dobar potez.
Nova fuzija trebala bi se desiti između
OKK Spars-a i KK Real Way, već dugo se planira ta fuzija koja bi trebala biti od koristi i jednima i drugima.
OKK Spars prepoznatljiv po radu posebno sa mlađim igračima dok Real Way prepoznatljiv po masovnosti.
Spars unazad dvije godine smanjio je broj članova tako i trenera, dok Real Way zadnjih desetak godina nije izbacio nijednog reprezentativca čak ni mlađim selekcijama, kap najmasovniji su klub u kantonu Sarajevo.
Vjerujemo i nadamo se ako dođe do fuzije ova dva kluba, da će to biti obostrano uspješno kako za Spars tako i za Real Way.
![]()
![]()
Kome i za šta da se izvinim?
I dalje sam mišljenja da to nisu trebali uraditi.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 11:40
Basshi , zato što si "ismijavao" njegov post , a čovjek bio u pravu ...
Nije bilo u pitanju da li je ispravno ili ne , da li se sviđa tebi ili ne , nego da je čovek pisao da će biti fuzija , ti si ismijavao i stavljao smajlije da lupa gluposti , a kad se to desilo nikome ništa, zato sam i napisao da se treba tvoje izvinjenje....Mancini je napisao/la: ↑03 jan 2020, 13:09I dalje sam mišljenja da to nisu trebali uraditi.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 11:40
"Drži" se ti drugih pdf-ova.![]()
Ne laži da sam ismijavao. I ova tvrdnja tvoja da imaju očajne trenere, baš očajne je još jedna laž. Sklon si laganju a i jako si naporan. Sada piši šta hoćeš odnosno laži koliko hoćeš ja ti neću replicirati. Imaš mahanje od mene.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:14Nije bilo u pitanju da li je ispravno ili ne , da li se sviđa tebi ili ne , nego da je čovek pisao da će biti fuzija , ti si ismijavao i stavljao smajlije da lupa gluposti , a kad se to desilo nikome ništa, zato sam i napisao da se treba tvoje izvinjenje....Mancini je napisao/la: ↑03 jan 2020, 13:09I dalje sam mišljenja da to nisu trebali uraditi.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 11:40
"Drži" se ti drugih pdf-ova.![]()
Ja ću se držati van ovog pdf-a , jedino ako si moderator pa me banuješ...
Čuj nisu trebali uraditi , šta su trebali pustiti da onaj pokušaj trenera izbaci ekipu iz ABA 2 ?
Došao Džemić ljudi dobili lidera , pa je li to jasan znak ?
SPARSI imaju masovnost što se tiče dijece , ali očajne trenere , baš očajne , tu je Real Way u debeloj prednosti...
Ovaj post nije ismijavanje ?!?! Buraz ti si bolestan , i ti nekome kaže da lažeš??? Staviš mu dokaze na oči, post što je on pisao i on ti na to napiše da lažeš!?!Mancini je napisao/la: ↑06 dec 2019, 00:55Šta sve čovjek neće pročitati!?Bassha je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:43Nakon što su se fuzionisali Bosna i Royal, pa nedugo zatim i Bosna Royal i Real Way, iako ta fuzija nije dugo trajala, prošle godine ispostavila se dobrom fuzija Igmana i Burcha, klub koji je za kratki period došao u vrh BH košarke, sa posebno prepoznatljivim američkim konceptom rada.
Ove godine Lokomotiva i Mostar 05 spojili su se u jedan klub KK Velež, i nadamo se da će i to biti dobar potez.
Nova fuzija trebala bi se desiti između
OKK Spars-a i KK Real Way, već dugo se planira ta fuzija koja bi trebala biti od koristi i jednima i drugima.
OKK Spars prepoznatljiv po radu posebno sa mlađim igračima dok Real Way prepoznatljiv po masovnosti.
Spars unazad dvije godine smanjio je broj članova tako i trenera, dok Real Way zadnjih desetak godina nije izbacio nijednog reprezentativca čak ni mlađim selekcijama, kap najmasovniji su klub u kantonu Sarajevo.
Vjerujemo i nadamo se ako dođe do fuzije ova dva kluba, da će to biti obostrano uspješno kako za Spars tako i za Real Way.
![]()
![]()
Bolestan je onaj ko te naučio da budeš tako nekulturan. Ipak sam replicirao ali više neću primitivcu.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:50Ovaj post nije ismijavanje ?!?! Buraz ti si bolestan , i ti nekome kaže da lažeš??? Staviš mu dokaze na oči, post što je on pisao i on ti na to napiše da lažeš!?!
Ma prevrtaner i varalica, ne konta da da ljudi ne boluju ipak od amnezije i da server foruma pamti prijašnje postove.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:50
Ovaj post nije ismijavanje ?!?! Buraz ti si bolestan , i ti nekome kaže da lažeš??? Staviš mu dokaze na oči, post što je on pisao i on ti na to napiše da lažeš!?!
Osim13 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:24Ma prevrtaner i varalica, ne konta da da ljudi ne boluju ipak od amnezije i da server foruma pamti prijašnje postove.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:50
Ovaj post nije ismijavanje ?!?! Buraz ti si bolestan , i ti nekome kaže da lažeš??? Staviš mu dokaze na oči, post što je on pisao i on ti na to napiše da lažeš!?!
Meni je recimo prijetio i psovao u pp samo zato što imam drugačije mišljenje od njega po pitanju nekih drugih tema iako ga ne spominjem nikako. Pusti ga, nije sav svoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.