Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Bravo Dzanane, nadam se da je ovo pocetak boljih igara i da se probila ta neka mentalna blokada. Mozda i najbolji igrac Netsa danas, stvarno partija bez greske 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Konacno dobra partija, i to protiv Luke 
Cedevita

Cedevita

Bravo Dzanane
Pljuj i ovu partiju,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 04:52Sta bi ba sahranio? Odigrao jednu solidnu utakmicu nakon desetine losih i odmah bi sahranio nekoga, ne dizite ga u nebesa cim ubaci 10+ poena. Idemo utakmicu po utakmicu, da se uhvati konstanta neka i zaredaju 2,3 utakmice sa 10+ poena.
Znam da te jede ljujbomora.
Neki ljudi ce umrijeti u mrznji.
Gdje si majstore... Jel Musa završio za večeras?

Zadnja izmjena: guzobran, dana/u 06 avg 2020, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
- hule_barca
- Kontakt:
Moralo je jednom probiti. Eh, mislim da je to spoj nekoliko stvari. Prva je da je čekao svoju minutažu, vidio je koliko je sati i zna da mu je ova nova šansa koja se ukazuje izuzetno bitna, bitnija nego čak prva s početka sezone. Druga stvar je taj duel protiv Dončića. Iako naravno svi znamo da njih dvojica nisu u istoj ravni, siguran sam da je Musa htio pokazati zašto je bio odmah iza Dončića na rejtingu '99. godišta. Međutim, to opet nije bilo dovoljno, pošto je ponovo odigrao prvi dio skoro isto kao i ranije, da bi se tek trgnuo nakon što je Atkinson popizdio na njega, ono u stilu "sad ću da ti pokažem". 
Sve u svemu super tekma, odlično iskorištene minute, ali ne treba se zalijetati. Nadam se da će nastaviti sa solidnim partijama. Ne treba očekivati ovakve partije svaku noć. Od ovog teško može bolje. Ubacio je dvije daleke trice, što se neće često ponavljati, ali raduje sloboda na ulazima protiv Bobana. Kao da je Džanan vidio Luku kako lagano rešeta, pa konta "zašto i ja ne bih mogao ovako?".
Što nije svaki meč protiv Dallasa.
EDIT: Najavljen povratak LeVerta protiv Toronta, što znači ponovo tešku situaciju, ali ovim mečom bi možda i mogao preživjeti i taj povratak LeVerta. Da nije odigrao kako jeste, ne znam zaista šta bi mu slijedilo.

Sve u svemu super tekma, odlično iskorištene minute, ali ne treba se zalijetati. Nadam se da će nastaviti sa solidnim partijama. Ne treba očekivati ovakve partije svaku noć. Od ovog teško može bolje. Ubacio je dvije daleke trice, što se neće često ponavljati, ali raduje sloboda na ulazima protiv Bobana. Kao da je Džanan vidio Luku kako lagano rešeta, pa konta "zašto i ja ne bih mogao ovako?".

Što nije svaki meč protiv Dallasa.

EDIT: Najavljen povratak LeVerta protiv Toronta, što znači ponovo tešku situaciju, ali ovim mečom bi možda i mogao preživjeti i taj povratak LeVerta. Da nije odigrao kako jeste, ne znam zaista šta bi mu slijedilo.
Mes Que Un Club
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pokopilo mu se mnogo stvari sinoć, ali meni lično je najviše drago što je napadao obruč. Ne može se samo na trice fokusirati. Nadam se da će dobiti još prilike za igru, ali sumnjam jer se LeVert vraća, ali doći će opet priliku kad tad. Ovo mu je jako bitno za samopouzdanje i da zna da može.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Bravo momcino napokon nesto kvalitetno, izgleda luka izvukao iz njeg najbolje 

You are someone else I am still right here
- kupus army
- Kontakt:
Ma generalno previše je forsirao tricu, vecinu sa velike daljine, nije imao lopte u napadu i cim je dobije on opali sa 9 metara. Dinwidi vuce Netse, al je po Musu veoma los, skoro da i ne dobije loptu od njega, a vecinu vremena su igrali skupa. Po meni u ovoj ekipi Netsa Musa mora imati prednost u odnosu na Luvalua, momak igra svaku utakmicu 20 + min i realno nista im nije dao.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑03 jan 2020, 09:05Pokopilo mu se mnogo stvari sinoć, ali meni lično je najviše drago što je napadao obruč. Ne može se samo na trice fokusirati. Nadam se da će dobiti još prilike za igru, ali sumnjam jer se LeVert vraća, ali doći će opet priliku kad tad. Ovo mu je jako bitno za samopouzdanje i da zna da može.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Luvalua igra zbog Musekupus army je napisao/la: ↑03 jan 2020, 09:52Ma generalno previše je forsirao tricu, vecinu sa velike daljine, nije imao lopte u napadu i cim je dobije on opali sa 9 metara. Dinwidi vuce Netse, al je po Musu veoma los, skoro da i ne dobije loptu od njega, a vecinu vremena su igrali skupa. Po meni u ovoj ekipi Netsa Musa mora imati prednost u odnosu na Luvalua, momak igra svaku utakmicu 20 + min i realno nista im nije dao.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑03 jan 2020, 09:05Pokopilo mu se mnogo stvari sinoć, ali meni lično je najviše drago što je napadao obruč. Ne može se samo na trice fokusirati. Nadam se da će dobiti još prilike za igru, ali sumnjam jer se LeVert vraća, ali doći će opet priliku kad tad. Ovo mu je jako bitno za samopouzdanje i da zna da može.

-
- Kontakt:
Musa is loosa!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ko ba pljuje, pregledaj moje postove, pohvalio sam Musu i srce mi ko dzamija, ali sada je bitno da uhvati konstantnu. Nisam tipicni Bosnjo da govorim da bi sahranio Dallas jer je prebacio 10 poena i dizem ga u nebesa, zato i jesmo tu gdje jesmoTekashi je napisao/la: ↑03 jan 2020, 05:04Pljuj i ovu partiju,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 04:52Sta bi ba sahranio? Odigrao jednu solidnu utakmicu nakon desetine losih i odmah bi sahranio nekoga, ne dizite ga u nebesa cim ubaci 10+ poena. Idemo utakmicu po utakmicu, da se uhvati konstanta neka i zaredaju 2,3 utakmice sa 10+ poena.
Znam da te jede ljujbomora.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
bhpremierliga12 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 12:44Ko ba pljuje, pregledaj moje postove, pohvalio sam Musu i srce mi ko dzamija, ali sada je bitno da uhvati konstantnu. Nisam tipicni Bosnjo da govorim da bi sahranio Dallas jer je prebacio 10 poena i dizem ga u nebesa, zato i jesmo tu gdje jesmoTekashi je napisao/la: ↑03 jan 2020, 05:04Pljuj i ovu partiju,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 04:52
Sta bi ba sahranio? Odigrao jednu solidnu utakmicu nakon desetine losih i odmah bi sahranio nekoga, ne dizite ga u nebesa cim ubaci 10+ poena. Idemo utakmicu po utakmicu, da se uhvati konstanta neka i zaredaju 2,3 utakmice sa 10+ poena.
Znam da te jede ljujbomora.![]()

Ali kad rece "Musa is loosa"

Napokon nesto konkretno od njega. Meni se najvise svidio ulaz na bobana.
Onaj izbacaj bas bode oci ali ako ga nije do sada promijenio, sumnjam da hoce i u buducnosti.
Onaj izbacaj bas bode oci ali ako ga nije do sada promijenio, sumnjam da hoce i u buducnosti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)