Genije je napisao/la:Šta si napisao??????ništa
Daj razlog....kakvi osnovi....kakve kladionice.....1000000 puta su neki parovi skinuti sa kladionice...lupetaš.
Zašto bi igrači veleža bili motivisani da puste jednom FKS koje nema banke a njima tekma život znači?????bujrum odgovori.
Što se tiče blekića mogu ti reći da je onom bjeguncu iz bosnalijeka(više puta prebijanom) i onom jednostavno rečeno seljaku pokazao mjesto.
Ko kome gleda u leđa,koji ste na vječnoj listi premijer lige????kažeš 4 godine vas nije bilo....pa ne računaš valjda ono 6,7 komada itd.....
Što se tiče nadimaka po imovinskom stanju bolje biti viršla boy ili siromah boy nego MEPAS BOY....
Što se tiče tebe da se vidjeti da si opasan besposličar i da voliš zabijati nos svugdje i da se zaključiti da te više interesuje FKS NEGO sopstveni klub.
Da sam genije,div i ostalo ne trebaš mi napominjat,za takve kao ti sam učitelj i slobodno me tako zovi.
Lupetam ja, lupetaju kladionice, lupetaju likovi po sa x forumu, svi osim tebe, divu
Bljakić je seljak a kategorije. Žujo je tu negdje. Veoma loše mišljenje imam o obojici. Bljakić je ipak gori zbog onog vođenja navijanja. Žujo je veći lopov što se tiče Želje. Bljakić je nitkov što se tiče postratnog poslovanja u BiH(Vranica, Eurohaus, zalovi sa Fahorom, bla, bla)
Mi vama gledamo u leđa a imamo 4 titule a vi jednu

Pardon, imate još jednu koju niko živ ne računa jer se prvenstvo nije odigralo do kraja(play off se NIJE IGRAO). Al eto, vi ste divovi pa i to možete
Što se tiče Mepasa. Pogledaj malo gdje se kladiš i šta kupuješ. Mogao bi se gadno iznenaditi. Lično nemam ništa protiv Mepasa koji hoće sa BUDE SPONZOR NAJTROFEJNIJEM I NAJBOLJEM KLUBU U BIH

Ako ti imaš, tvoj problem.
Najaktivniji/a u temi:
KK Bosna
(39 post(ov)a / 44.32% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(527 post(ov)a / 55.53% od tvojih postova)
Nagradno pitanje. Koga interesuje Bosna a koga Željo. Ko su ti forumaši
Podsjećaš me na žabu, lako te secirati a ne umoriš se. Sjedi divu, umorićeš se

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna