To cu ti vjerovat na rijec
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Prica mi sarmel jutros kaze promnit ce ime u Ante
Koji apsurd i ponizenje za sve mlade i obrazovane koji zive u BiH. Naravno da su je prepoznali i dali joj sansu u vladi kad ne guraju fosile kao sto su Genjac Softic i svi ostali koji su se uhljebili od rata pa do danas. Pišanje po svima koji imaju iq veci od prosjecnog
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jasna done, idemo dalje

Kokainska koalicija kleca kuknjava kuknjava
Kokainska koalicija kleca kuknjava kuknjava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Fantasista
- Kontakt:
Danas mi je dan bio kao da sam u nekim scenama walking dead serije. Ispred binga me moli da kupim palome, na semaforu na ircu, ispred Merkatora, ispred Robota, kada sam došao kući mislio sam da ću ih i tu naći.
Ko braca ?Fantasista je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:08Danas mi je dan bio kao da sam u nekim scenama walking dead serije. Ispred binga me moli da kupim palome, na semaforu na ircu, ispred Merkatora, ispred Robota, kada sam došao kući mislio sam da ću ih i tu naći.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Migranti, ko će drugiVolimTz je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:24Ko braca ?Fantasista je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:08Danas mi je dan bio kao da sam u nekim scenama walking dead serije. Ispred binga me moli da kupim palome, na semaforu na ircu, ispred Merkatora, ispred Robota, kada sam došao kući mislio sam da ću ih i tu naći.
Kontam da nisu lokalne penge. Buraz moj, neki dan razmisljam kako polako nestaje Bosna iz mog djetinstva.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Iran je Islamska republika, to im je zvanicni naziv, i to su oni sami izabrali revolucijom, nisu monarhija kao Saudija gdje vlada jedna porodica za koju ne vrijede zakoni. Plus sto u politickom smislu imaju opet visestranacki sistem, dakle pojam demokratije za ove u Saudiji. Da se ne lazemo ne bi bili ni blizu interesantni Amerima da nemaju naftu i gas.ASD je napisao/la: ↑03 jan 2020, 12:10Ni u jednom zapadnoevropskom.
Ma daj ba.
Novinarka na Iranskoj desničarskoj televiziji naziva obične žene kurvama i kako ih treba strogo kažnjavati ukoliko nemaju maramu.
Ista ta u Švicarskoj pije piv bez marame na ljetovanju u Švicarskoj. To naravno nije nikakav skandal, dio je sistema, može joj se.
Sad kad budem trazio turisticku vizu za Ameriku ima da me odbiju kad procesljalju forum
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nek ti leorey to završi za satrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:32
Sad kad budem trazio turisticku vizu za Ameriku ima da me odbiju kad procesljalju forum![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Čuj za USA, al ti zivišrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:32Sad kad budem trazio turisticku vizu za Ameriku ima da me odbiju kad procesljalju forum![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.