Nemamo mi para njega da platimo to je problem ,Hajduk kako ovde pisu vodi ulica placa onog crnca 360 000 maraka godisnje ,a mi sa milijarderima mozemo raznorazne Guzine placati kada dzaba dodju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj nemamo a Husrefa placali 240 000 godišnje s porezom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hadzic je kontaktirao Hadzica.
Anel se necka jer nikad nije zivio ovamo, nema dodirnih tacaka osim repke (sto je 20tak dana provedenih u BiH). Dao Bog da ga dovedemo, ali tesko...
Anel se necka jer nikad nije zivio ovamo, nema dodirnih tacaka osim repke (sto je 20tak dana provedenih u BiH). Dao Bog da ga dovedemo, ali tesko...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ugradjuje se u njega

Peru prljavi kineski novac preko famElije

-
- Kontakt:
Pa sto to onda ne platimo nekoga ,sto ne dovodimo igrace a ne amatere ,sa milionerom na celu ,treba vremena bla bla iskorak Osjek za 2 godine to sve presisa sa ozbiljnim covjekom na celu kluba.
To je sto 20 godina u upravi sjede ljudi koji samo svoj interes gledaju ,neznalice fudbalske i ostali prevaranti samo se uklopili u sivilo drzave u kojoj zivimo ,i svake druge godine lazna obecanja .
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 03 jan 2020, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pa brate iz prilozenog se vidi da nemamo i daj Boze da cemo ikad imati za neke extra klase sto Hadzic sigurno jeste, za nasu ligi imamo sigurno najbolhe uslove( plate igraca i ostalo) al s obzirom da imas vlasnika milijardera tuzno je da mozes samo sanjat o boljim trenerima i boljim igracima, a samim tim i bilo kakvom iskoraku
Inace zelje Vinka su Cavar i Mustedanagic, da ne bude poslije Hadzija opet si fulio ako se fuli i traze se desno krilo i bek
P.s Radovac u Velezu , kad sad bljesne i tusne ga Velez za milion

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Osijek ima infrastrukturu, uredjeno drustvo i okolnosti, ima zakon o sportu.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:44Pa sto to onda ne platimo nekoga ,sto ne dovodimo igrace a ne amatere ,sa milionerom na celu ,treba vremena bla bla iskorak Osjek za 2 godine to sve presisa sa ozbiljnim covjekom na celu kluba.
Mi smo ug ako jos uvijek ne shvata i na svakojake nacine se ubrizgava novac ali to je jos uvijek zeznuza stvar.
Osijek ima infrastrukturu, mi jos uvijek trebamo tek ulagati u to. Nama je 5 godina mnogo. Strancima je to kratak period..
Imas najjacu ekipu i najplaceniju u ligi valjda je to dovoljno, djeca ti imaju plate, Imas najbolje mlade igrace .. I to je nesto
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pricamo o nekom budzetu a ne mozemo tri igraca dobra platiti na nekim kljucnim pozicijama.Svi znamo koliko LS donosi para,prolazak jedno pretkolo pa EL.Plus igraci u izlogu ,sponzori i ostalo.
Sve se nesto kurcimo sa lovom ,a patimo se u najgoroj ligi Evrope titulu uzeti.
Neko spmenu da ce Cavar prije izabrati Osijek,pa taj Osijek bi se prošetao ovom ligom.
Sve se nesto kurcimo sa lovom ,a patimo se u najgoroj ligi Evrope titulu uzeti.
Neko spmenu da ce Cavar prije izabrati Osijek,pa taj Osijek bi se prošetao ovom ligom.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U kakvoj drzavi zivimo, dobro je da ikoga dovedemo/zadrzimo. Krenimo od sebe, 99 % bi nas sutra napustilo ovu zabokrecinu od drzave. Tako razmislja i svaki igrac koji iole vrijedi.
I ne, ne branim nikoga, treba pokusavati dovesti nekoga ali ne padati u ocaj ako ne uspijemo...
I ne, ne branim nikoga, treba pokusavati dovesti nekoga ali ne padati u ocaj ako ne uspijemo...
-
- Kontakt:
Imati najacu ekipu u ligi gdje dodje zeta i kukesi i nabije te nogom kao nesto znaci,a Zrinski ruku dajem nista manje para nema jer imaju sposobnog covjeka na kormilu kluba koji namakne pare bez vlasnika milijardera ,sto za nas nije slucaj kod nas se godinama natjecu ko cr vise odnijeti iz kluba para ,da nema vijetnamca da pokriva veci bi bio dug nego u doba virsli a i tada se jedan Jahovic imao u timu .Pantelija je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:47Osijek ima infrastrukturu, uredjeno drustvo i okolnosti, ima zakon o sportu.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:44Pa sto to onda ne platimo nekoga ,sto ne dovodimo igrace a ne amatere ,sa milionerom na celu ,treba vremena bla bla iskorak Osjek za 2 godine to sve presisa sa ozbiljnim covjekom na celu kluba.
Mi smo ug ako jos uvijek ne shvata i na svakojake nacine se ubrizgava novac ali to je jos uvijek zeznuza stvar.
Osijek ima infrastrukturu, mi jos uvijek trebamo tek ulagati u to. Nama je 5 godina mnogo. Strancima je to kratak period..
Imas najjacu ekipu i najplaceniju u ligi valjda je to dovoljno, djeca ti imaju plate, Imas najbolje mlade igrace .. I to je nesto
Cavar prekrizen. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koliko smo mi lopovska zemlja i lopovski narod pokazuje samo jedna cinjenica.
Nas je Vinset Tan kupio 2014god, kupio upravljacka prava qurac palac sta god da je kupio mogao je za period koji je bio u klubu vecinski vlasnik da uradi sta hoce i zeli. Da li je uradio??
Po meni nije za sve ove godine. Mislim na infrastrukturu, kamp imamo al to su 3(terena) i montazni objekat. Nista od one skice koja mi je jos u glavi se nije napravilo, a trebalo je. Do sad se moglao kineski zid napraviti a ne sve sa one skice sto je planirano.Mozda je covjek imao namjeru al od lopova nije mogao.
Mada mislim da je istina negdje na sredini, niti je zelio nesto vise sa nama niti je sta mogao od lopovluka.
Mađarski poduzetnik Lorinca Meszarosa kupio je 46,6 posto vlasničkog udjela grada u Nogometnom klubu Osijek, po cijeni od 100 tisuća kuna.
Za to vrijeme od 2016 napravio je od Osijeka respektabilnu ekipu koja se do sad ni jednom nije obrukala u Evropi, niko im nije spucao petice a kamo li osmice.
Kad je prica ozbiljna onda sve ide svojim planom.
Samo nakon 3godine od kupovine krenuli su da grade stadion novi. Ljudi nakon 3godine poceli graditi stadion, a mi ne mozemo da zavrsimo kamp. Yebem te zivote!!!
https://www.google.ba/amp/s/m.24sata.hr ... dom-655880
Nas je Vinset Tan kupio 2014god, kupio upravljacka prava qurac palac sta god da je kupio mogao je za period koji je bio u klubu vecinski vlasnik da uradi sta hoce i zeli. Da li je uradio??
Po meni nije za sve ove godine. Mislim na infrastrukturu, kamp imamo al to su 3(terena) i montazni objekat. Nista od one skice koja mi je jos u glavi se nije napravilo, a trebalo je. Do sad se moglao kineski zid napraviti a ne sve sa one skice sto je planirano.Mozda je covjek imao namjeru al od lopova nije mogao.
Mada mislim da je istina negdje na sredini, niti je zelio nesto vise sa nama niti je sta mogao od lopovluka.
Mađarski poduzetnik Lorinca Meszarosa kupio je 46,6 posto vlasničkog udjela grada u Nogometnom klubu Osijek, po cijeni od 100 tisuća kuna.
Za to vrijeme od 2016 napravio je od Osijeka respektabilnu ekipu koja se do sad ni jednom nije obrukala u Evropi, niko im nije spucao petice a kamo li osmice.
Kad je prica ozbiljna onda sve ide svojim planom.
Samo nakon 3godine od kupovine krenuli su da grade stadion novi. Ljudi nakon 3godine poceli graditi stadion, a mi ne mozemo da zavrsimo kamp. Yebem te zivote!!!
https://www.google.ba/amp/s/m.24sata.hr ... dom-655880
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nista specijalno, hocemo iskorak a bauk nam godisnja plata s porazima 240 000 to znaci da je dobijao 7000 eura mjesecno sto je prosjecna plata za drugu ili trecu ligu njemacke. Covjek uzeo duplu svaku marku zasluzio.
Drug, Zrinjski posluje od danas do sutra, i samo najvecim neprijateljima mozes pozeliti da posluju kao Zrinjski
ako je kriminalni nacin poslovanja nesto sto prizeljkujemo u FKS, onda smo kao drustvo u gabuli...

-
- Kontakt:
I takvi kakvi su ispred nas su po titulama ,a kako to mi poslujemo sa 4 miliona u minusu po godini .
I da je tako od danas do sutra ne bi dovodili zvucna pojacanja godinama.
Nikakvo poslovanje u minisu, davno je to objasnjenjo. Drugo je sto neko ne zeli da razumije 

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], MaroonBjelave, NeSamSafetee i 66 gostiju.