Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Daleko od toga da je najbolji, vjerovatno Brkic, al je trenutno sigurno bolji od oba golmana Zelje. Ako budu imali ikoga vise od Stilica u timu polusezone najveca nepravda ce to biti.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:30Ma realno Bobic iako nas je daleko od najboljeg golmana, iako je imao odličnih predstava pri kraju polusezone, protiv Želje pogotovo.
Brkić, Zlomislic i Lucic su mi bolji i konstantniji.
Sto se stopera tice, Manev je zasigurno ponajbolji stoper u ligi, strasno kakvu sigurnost i mirnoću ulijeva.
A Velež primio samo 3 gola.
Manev i Serbecic su realno prevazisli nasu ligu, ovo je za nis smijesna liga. Kada moze neki Sipovic otici iz Zelje u arapske zemlje, onda mogu i oni u ekipu iz jace lige od arapske.
Bit ce nepravda ako bude bilo vise od jednog igraca iz tima koji je najvise pokazo u dosadasnjem djelu prvenstva?nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:18Daleko od toga da je najbolji, vjerovatno Brkic, al je trenutno sigurno bolji od oba golmana Zelje. Ako budu imali ikoga vise od Stilica u timu polusezone najveca nepravda ce to biti.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:30Ma realno Bobic iako nas je daleko od najboljeg golmana, iako je imao odličnih predstava pri kraju polusezone, protiv Želje pogotovo.
Sto se stopera tice, Manev je zasigurno ponajbolji stoper u ligi, strasno kakvu sigurnost i mirnoću ulijeva.
Vi ne zasluzujete da bude u konkurenciji. Osim vanserijskog Stilica, nemate nista bolji kadar od Veleza, pokazali ste to na terenu. Manev izmislio fudbal za svakog vaseg odbrambenog igraca kao i 99% njih u ligi.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:02Bit ce nepravda ako bude bilo vise od jednog igraca iz tima koji je najvise pokazo u dosadasnjem djelu prvenstva?nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:18Daleko od toga da je najbolji, vjerovatno Brkic, al je trenutno sigurno bolji od oba golmana Zelje. Ako budu imali ikoga vise od Stilica u timu polusezone najveca nepravda ce to biti.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:30Ma realno Bobic iako nas je daleko od najboljeg golmana, iako je imao odličnih predstava pri kraju polusezone, protiv Želje pogotovo.
Kako onda objasnjavas stanje na tabeli ?I Stilic je odigro samo trecinu tih utakmica a mi opet najvise pokazali.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:18
Vi ne zasluzujete da bude u konkurenciji. Osim vanserijskog Stilica, nemate nista bolji kadar od Veleza, pokazali ste to na terenu. Manev izmislio fudbal za svakog vaseg odbrambenog igraca kao i 99% njih u ligi.
Najvise?? Kako najvise kad ste drugi, a imate i isto bodova kao treci, s tim da vas je treci otresao ko slinu??? Iluzije su da ste bolji od nekoga ili gori, citava liga je u 5 deka gdje svak svakoga moze dobiti. S obzirom na tabelu ocekivao sam puno bolju igru od vas. Sto se njega tice, Stilic se nmz mjeriti ni sa kim u ovoj ligi, klasa za sebe. On vam je u tih trecinu utakmica donio sve bodove, bez njega bi bili u bod ili 2 sa nama.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:15Kako onda objasnjavas stanje na tabeli ?I Stilic je odigro samo trecinu tih utakmica a mi opet najvise pokazali.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:18
Vi ne zasluzujete da bude u konkurenciji. Osim vanserijskog Stilica, nemate nista bolji kadar od Veleza, pokazali ste to na terenu. Manev izmislio fudbal za svakog vaseg odbrambenog igraca kao i 99% njih u ligi.
Kazes treci nas otreso ko sljivu a nisu presli centra na Grbavici.Kazes treci na otreso a ne kazes da smo mi prvog otresli?Ko je onda u iluziji,ja ili ti?Za Stilica se djelimicno slazem,najbolji je uz ili posle Ermina Zeca.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:21Najvise?? Kako najvise kad ste drugi, a imate i isto bodova kao treci, s tim da vas je treci otresao ko slinu??? Iluzije su da ste bolji od nekoga ili gori, citava liga je u 5 deka gdje svak svakoga moze dobiti. S obzirom na tabelu ocekivao sam puno bolju igru od vas. Sto se njega tice, Stilic se nmz mjeriti ni sa kim u ovoj ligi, klasa za sebe. On vam je u tih trecinu utakmica donio sve bodove, bez njega bi bili u bod ili 2 sa nama.GOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:15Kako onda objasnjavas stanje na tabeli ?I Stilic je odigro samo trecinu tih utakmica a mi opet najvise pokazali.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 18:18
Lebron James pa tek onda Zec i StilicGOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:27Kazes treci nas otreso ko sljivu a nisu presli centra na Grbavici.Kazes treci na otreso a ne kazes da smo mi prvog otresli?Ko je onda u iluziji,ja ili ti?Za Stilica se djelimicno slazem,najbolji je uz ili posle Ermina Zeca.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:21Najvise?? Kako najvise kad ste drugi, a imate i isto bodova kao treci, s tim da vas je treci otresao ko slinu??? Iluzije su da ste bolji od nekoga ili gori, citava liga je u 5 deka gdje svak svakoga moze dobiti. S obzirom na tabelu ocekivao sam puno bolju igru od vas. Sto se njega tice, Stilic se nmz mjeriti ni sa kim u ovoj ligi, klasa za sebe. On vam je u tih trecinu utakmica donio sve bodove, bez njega bi bili u bod ili 2 sa nama.
Tako je i Lazić prošle godine na 17 utakmica ostao bez kartona. Dakle, slično Manevu
Vas je 8 otresao, nas 1, vi prvog, vas treci, i mogao bi ovako jos 10 primjera navesti. Cinjenica je da svak svakoga moze dobiti, i da nema favorita ni protiv koga. Nas su sjebale prve 3 tekme i to je jedina istina. Niko nike kriv al je tako. Ovaj Zec ovom Stilicu nmz cistiti kopacke, nista nije pokazao. Sta ce biti za pola godine nezz, al trenutacno je Stilic bez premca, pravi razliku. Evropu cete izboriti al titulu tesko. Kako god bolje i vi nego Zrinjski. Ak osvojite pruzicu ruku i cestitati, al do tada nema popusta. Nabicemo vas i trecu samo pricekaj pa ces vidjeti. Manev > citave odbrane ZeljeGOAT je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:27Kazes treci nas otreso ko sljivu a nisu presli centra na Grbavici.Kazes treci na otreso a ne kazes da smo mi prvog otresli?Ko je onda u iluziji,ja ili ti?Za Stilica se djelimicno slazem,najbolji je uz ili posle Ermina Zeca.nekoIzMostara je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:21Najvise?? Kako najvise kad ste drugi, a imate i isto bodova kao treci, s tim da vas je treci otresao ko slinu??? Iluzije su da ste bolji od nekoga ili gori, citava liga je u 5 deka gdje svak svakoga moze dobiti. S obzirom na tabelu ocekivao sam puno bolju igru od vas. Sto se njega tice, Stilic se nmz mjeriti ni sa kim u ovoj ligi, klasa za sebe. On vam je u tih trecinu utakmica donio sve bodove, bez njega bi bili u bod ili 2 sa nama.
Nisam znao taj podatak za Lazića, fakat je neobično za stopera da nema ni jedan karton u toliko utakmica. Ali svejedno, ovo što sam napisao za Maneva apsolutno stoji, lik dominira na svojoj poziciji. Za Bobića sam također saglasan da ne pripada vrhu liste golmana ali je svakako vrlo pouzdan i rekao bih pravi PL golman. One godine kad smo ispadali, momak nas je spasio totalnog debakla, branio ko mačka.Hantraga je napisao/la: ↑03 jan 2020, 19:35Tako je i Lazić prošle godine na 17 utakmica ostao bez kartona. Dakle, slično ManevuOve godine je, u 20 utakmica, dobio 12 žutih kartona
![]()
Znači, nije to toliko neobično koliko se nekad pripovijeda, mada mislim da se raja sad naklatila na kosti na Maneva zbog Bobića koji je nezasluženo kao pobjednik. Manev je zasluženo u timu polusezone, sigurno.
Bobic je navijacki vjerovatno, ali Manev sigurno nije. Ne moze Manev krpiti u odbrani koliko nasi bekovi i Zvonic mogu sjebati. A Bobic je bio rupa zesca do zadnjih 4 5 kola dok se nije pretvorio u Ter Stegena, lik je cupao sve zivo zadnjih par kolakontrasviju je napisao/la: ↑04 jan 2020, 01:22Ekipa koja je 8. na tabeli i koja je primila 22 gola u 19 utakmica da ima najboljeg golmana i jednog od dva najbolja štopera lige?
Nema smisla uopšte nastavljati, jer ovo već nakon 3 izbora nema veze s timom polusezone. Ako već glasate - glasajte realno, a ne navijački.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.