RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Bjezi bola Olimpik gledam doveo Radmilovica i Handzica, ljudi zive varalice
Ti si naša ljubav jedina!
Vežite se polijećemo...
PS MUSVDG
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
Mostarac45
- Kontakt:
Ko je zna li se?Meni na pecu lici
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Radovac
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Radovac njegova glava
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ma jok, kakav Suljic, poslusaj onaj snimak na Velezovoj fb stranici gdje daje intervju, Radovac 100% a i u Mostaru je vec par dana i znalo se da je potpisao
Forzza Velez

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Dokaz da uprava igrače dovodi sistemski, na pozicije gdje imamo deficit i tako samo postoji šansa za napredak. Dosta smo se škarta riješili koji nisu igrali. Platni sistem je dosta se smanjio i otvaraju nam se mogućnosti za dovođenje novih pojačanja ali i mogućnost prinova koji ne moraju nužno odmah biti pojačanja.
Radovac bi trebao uskočiti umjesto Zeljkovića ukoliko opravda Feđina očekivanja. Uskoro i ostala pojačanja, nadam se!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač..
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač..
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
S obzirom da sam novi na forumu, samo da pozdravim moje Rođene i neka se niko ne ljuti poseban pozdrav ide za onog starohana[/i ] brata ,@Pastrmku, nadam se da ima uredne putne isprave i neka pazi na rok važenja brzo će mu trebati za putovanje sa Veležom.

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:17Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.![]()
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač..![]()
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:35Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:17Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.![]()
Eh sad, najavljuju se još 3 pojačanja. Pretpostavljam stoper, desni bek i krilo/napadač..![]()
Forzza Velez
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:39Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:35Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:17Fino to izgleda u vezi sada. Radovac u paru sa Hasanovicem, ispred njih Edo.![]()
Nesto ja sumnjam u ovog Horica, mislim da se nudi sada svima samo kako bi digao cijenu sebi. Ne znam stvarno, najvise me od svega zanima ko ce biti krilo/spic. Nekako uvijek nagađamo odbrambene i vezne ali nikad nismo krila osim Pece uveliko spominjali.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- samoOlimpick
- Kontakt:
Aalaaaaa morite sa Pecom
Manje talentovana verzija Behrema
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Prije bih doveo klasicnog spica ovu polusezonu nego krilo, Cvija se skroz oporavio i Ovcina se vratio. Njih dvojica uz Brandaa na krilima su sasvim dovoljna za ovu polusezonu, dok Fajic definitivno treba pojacanje u spicu jer je ocigledno da nema damara za vise od 60ak minuta. Novog spica dovest a Fajic zadnjih 20ak sa klupe bi bio pun pogodak.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:49ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:39Obavljeni su razgovori sa Horicem cim je raskinuo ugovor sa Mladosti, mislim da je pao dogovor i ostvareni su kontakti sa Prsesom cim je zavrsila polusezona, uporedom kad i sa Radovcem. Vjerovatno zbog potpisa Radovca otpada Prses, imamo dovoljno veznjaka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:35
Da i ja sam istog misljenja i na ove pozicije je bas tesko dovesti igraca a vidit cemo kako ce uprava sada odraditi ovaj dio, mislim da su oni vec sigurno u kontaktu sa nekim ali da javnost jos to ne zna.
Nesto ja sumnjam u ovog Horica, mislim da se nudi sada svima samo kako bi digao cijenu sebi. Ne znam stvarno, najvise me od svega zanima ko ce biti krilo/spic. Nekako uvijek nagađamo odbrambene i vezne ali nikad nismo krila osim Pece uveliko spominjali.
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.