Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Iran uz pomoc USA najvise oruzja dostavio Armiji BiH. I'm confused.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Treba još neke akcize dodati na ovo.
Vala da sam neki glasač koji bi na osnovu ovih sučeljavanja birao glasao bi za ovog ugojenog krmka.
Ova djeluje totalno neprirodno, izvještačeno i sva pod nekakvom tremom.
Vala da sam neki glasač koji bi na osnovu ovih sučeljavanja birao glasao bi za ovog ugojenog krmka.
Ova djeluje totalno neprirodno, izvještačeno i sva pod nekakvom tremom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oske koliko si usao u sve to pomislit cu da si dijete Zagrebackog asfalta 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba se nekad infuzijom ubost.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
U BIH Kakir pred izbore nije bio u nekoj debati sigurno 10 godina. Jedino posalje nekad onog smucka da baca suplju.
Ne ide niko od ovih glavnih. 18-te se Senad Šepić i Jerlagić jedini pojavljivali na debatamatuzlak1987 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:54U BIH Kakir pred izbore nije bio u nekoj debati sigurno 10 godina. Jedino posalje nekad onog smucka da baca suplju.
Uz Hadžikadića svakako. Što će dolaziti, boli njih qrc oni imaju mašineriju.
Ali sam pisao skoro, ovi iz SDA se kod ozbiljnih novinara ni ne pojavljuju na intervjuima recimo. Znaju da bi se isprovaljivali. Zato je Bakir mudar, šuti makse, i ono malo kad se pojavi odma kilometar mimova stvori oko sebe.
Samo Softića pošalji nek mlati praznu slamu, sliježe ramenima i govori "ma ne znam ja ba"...
Nama te debate treba zabraniti. Prošli put došli Fahro i Bećirović i čitavu emisiju se svađali ko je šta uradio i ko šta nije. Fahro i nema priče ako nije šta kopiro iz dnevnog avaza. Monti Pajton je ozbiljniji.
Opštinske one na TVSA su sve na svijetu, sad će još malo. Kad Memić počne "ko si ba ti" 
Opštinske i očekujem da budu neke kaubojske debate, al ovo su državničke... Oj, kad se sjetim SDPa i Bakira Hadžiomerovića, pa tačno ljudi ne žele da pobjede
pa Bakiru i ne treba debata nego kila kafe i secera...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kolinda mi izgleda kao da je ponosna na sebe jer je podigla za ove debate IQ sa 60 na 80. Nakon ove debate je trebaju hladiti 2 sata.
Ne vjerujem da će ovo glat iko uzeti, vjerovatno ide do zadnje koverte.
Kakva promjena tona kad se branitelji i Vukovar spomenu.
Kakva promjena tona kad se branitelji i Vukovar spomenu.
Čim je povali za klanje "možemol mi pričati malo o budućnosti i onome što bi radili kao predsjednici" a sama isprovocira glupu raspravu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
A ne mislim da će Iran pokoriti svijet, nego da mogu nanijeti ozbiljnu štetu Americi i Izraelu.ASD je napisao/la: ↑03 jan 2020, 20:06Jači je Izrael od obje. Imaju puno više vojnog iskustva.
Sirija, Irak i Jemen imaju svoje probleme, neće se oni vratiti u normalu ni za 20 godina.
Iran je pokazao svoju ranjivost. Izgubili su daleko najsposobnijeg generala.
Ovo je stvarno ozbiljan udarac za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledam ovo dvoje i kontam kako su oboje totalni idioti a opet svemirski brod za našu mraku. I jebote gledaj debata kod njih i uvijek se svako odazove jer znaju kakvu će reakciju javnosti izazvati ako se ne pojave. Kod nas pust sudio kad krenu debate.
Da ne kažem kako se ovo dvoje hvataju za slamku i idu daleko i do 90tih da bi nekim poluargumentima našli neki vid korupcije, a kod nas da se krene o korupciji pričati samo u zadnjih par godina trebala bi 3 dana debata da traje.
Da ne kažem kako se ovo dvoje hvataju za slamku i idu daleko i do 90tih da bi nekim poluargumentima našli neki vid korupcije, a kod nas da se krene o korupciji pričati samo u zadnjih par godina trebala bi 3 dana debata da traje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.