Gledam mu sada profil, ima tetovaze k'o da je u ultra boysima ili alcatrazu...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
budi realan bostone ..znas da se to nikad ne bi desilo ...BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:20Pa direktno bi vidjeli tacno ko ima plan a ko ne.Cak i ovcama bi donekle uslo iz guzice u glavu
sto drug oske kaze jedino malo baciti smijeha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dela zamisli Nedzada Koldzu u debati.”Obecavam parkove djecije i grah s penzionerima”delinjo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:26budi realan bostone ..znas da se to nikad ne bi desilo ...BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:20Pa direktno bi vidjeli tacno ko ima plan a ko ne.Cak i ovcama bi donekle uslo iz guzice u glavu
sto drug oske kaze jedino malo baciti smijeha![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Možda su sad i vidjeli vrijeme da se obračunaju sa Iranom jer je to plan svakako, radi Izraela i Saudije.
Ovog generala su Ameri imali na nišanu već 12 godina, nisu ga htjeli dirati, lik je ordiniro po Iraku i Siriji bez straha, kako kažu selfije pravio i dijelio. Bio je siguran do trenutka kad se Trampu počelo ljuljati pod nogama, i kad se kreće u predsjedničku kampanju. Koliko je to sad pametan potez ne znam, sigurno da Izrael niti Saudija nisu sretni zbog toga, a Irak i Sirija još manje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uvijek zaboravim Rukfasovo pravo ime.
Senad Basic.
Senad Basic.
BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:29Dela zamisli Nedzada Koldzu u debati.”Obecavam parkove djecije i grah s penzionerima”delinjo je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:26budi realan bostone ..znas da se to nikad ne bi desilo ...BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:20
Pa direktno bi vidjeli tacno ko ima plan a ko ne.Cak i ovcama bi donekle uslo iz guzice u glavu
sto drug oske kaze jedino malo baciti smijeha![]()
![]()
zato ti i kazem...kakva ba debata kod nas
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Sarrifufna
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse sute zadnjih dana Dilfa i krezo, mogao bi maslac biti 8 KM uskoro.
Velija trade kompani. Brige Velije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ajmo bacit suplju na tenisu
#Punoljetstvo
haj
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dzafer: Mi smo uradili sve potrebno da bi zagrijali zemlju prosli procedure i poslali apelaciju ustavnom sudu!
Komsic: Ma dajte molim vas kakvu grijanje, sta bi ti eto uradio Senade? Ne znam ali zna Mario Nenadic.
Dodik: aj ne seri! Konyu jedan kakvo zagrijavanje ma to politicko Sarajevo nam radi opet o glavi.
Vukanovic: Da citiram Njegosa, globalno zagrijavanje ne bije zagadjenje prirode nego srce kapitalistcko!
Bakir: Patriote stancaju snijeg u hladnjaci za nedaj boze.
Covic: Da, kod nas u Citluku zna ugrijat u 7.mjesecu nemeres sobu izracit.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ameri cekaju pogresan korak Irana da bi imali opravdanje za rat. Cak jedan false flag napad na neke amerikance mi djeluje realno. Svi predsjednici SADa u zadnjih 50 godina su velikim dijelom pod cionistickim utjecajem a zuto gofno je njihov 100 posto. Zet Jared Kushner vodi glavnu rijec. Najvise boli razjedinjenost muslimanskog svijeta i nemoc. Saudijci misle da su im ameri prijatelji a isto misle o njima kao i o irancima.
Ocekujem invaziju na Iran i teske zlocine nad stanovnistvom. Milion ljudi je ubijeno 2003 u iraku a niko nije odgovarao.
Volio bi da grijesim i da nece biti rata, ali...
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!