FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma smo Pitari uvijek sami sebi najveci dusmani bili.U ovakoj drzavi ligi dovedes milijerdere i umjesto da sve to okrenemo u jednu pozitivnom smjeru,mi stvaramo podjele ,palimo baklje kao u najgorem vaktu ere Baljka i ostalih.Ja se ne bih zacudio da u najskorije vrijeme,kad vidi sa kim ima posla i Nam digne ruke.
-
- Kontakt:
Ovaj potez sa ranijim okupljanjem i pocetkom priprema za mene je prvi plus kod Vinka.Zeli da vidi nakon pocetnih testiranja i uvodnih dana kako izgledaju i u kom su stanju trenutni prvotimci.Ja sam vjerovatno jedan od rijetkih koji misle da ova ekipa kompletna bez povreda i sa pripremama koje treba da prodje sa novim/starim kondicionim trenerom moze bez problema iznjeti ovo prvenstvo do kraja.Mislim da ce i Vinko traziti eventualno pojacanje samo na "tankim"mjestima po njemu a to ce procjenjivati nakon uvodnih priprema i kad bude imao svoju sliku ekipe a ne sto mu neko sa strane kaze.
Ne ocekujem neke znacajne izmjene igrackog kadra ali bi volio kad bi se osvjezio napadacki red.
Ne ocekujem neke znacajne izmjene igrackog kadra ali bi volio kad bi se osvjezio napadacki red.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ekipu ne bi trebali previše mijenjati, jer dok se oni uigraju, prodje polusezona. Dva kvalitetna pojačanja i to je to. Jedan tehnički potkovan vezni i jedan krilni napadač. I odmah početi pregovarati sa kvalitetnim igračima kojima ugovor ističe za 6 mjeseci. Da se na vrijeme završe ljetna pojačanja. Tipa zamjena za Besima i zamjena za ove sto ne produže ugovore. Dakle to treba već sada završavati a ne u julu tražiti pojačanje koje je već kaparisano.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi još dodao da bi volio da dovedemo desnog beka.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:20Ekipu ne bi trebali previše mijenjati, jer dok se oni uigraju, prodje polusezona. Dva kvalitetna pojačanja i to je to. Jedan tehnički potkovan vezni i jedan krilni napadač. I odmah početi pregovarati sa kvalitetnim igračima kojima ugovor ističe za 6 mjeseci. Da se na vrijeme završe ljetna pojačanja. Tipa zamjena za Besima i zamjena za ove sto ne produže ugovore. Dakle to treba već sada završavati a ne u julu tražiti pojačanje koje je već kaparisano.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Previše ti očekuješ. Opet će to biti 5 do 12, kao uvijek.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:20Dakle to treba već sada završavati a ne u julu tražiti pojačanje koje je već kaparisano.
Neka digne, to uopste nije losa opcija, a objasnit cu i zasto.amypitar je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:10Ma smo Pitari uvijek sami sebi najveci dusmani bili.U ovakoj drzavi ligi dovedes milijerdere i umjesto da sve to okrenemo u jednu pozitivnom smjeru,mi stvaramo podjele ,palimo baklje kao u najgorem vaktu ere Baljka i ostalih.Ja se ne bih zacudio da u najskorije vrijeme,kad vidi sa kim ima posla i Nam digne ruke.
Nam, kao milioner i biznismen (kao sto je to i Tan), nece dozvoliti da mu ulozeni novac i eventualne investicije propadnu. Prije nego sto "digne ruke", naci ce zainteresovanu stranu koja ce "otkupiti" njegov udio i na taj nacin ce on izaci na zelenu granu (ili barem na nulu). Takvu stvar je uradio i Tan kada je odredjeni udio prodao Namu. Ocito je da Nam i nije neka sreca gledajuci potencijalna ulaganja, narocito u igracki kadar, tako da, ukoliko bi se pojavio neko malo zainteresovaniji za ulaganja, "dizanje ruku" bi bila pozeljna stvar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nevjerovatno,covjek ovdje 6 mjeseci i vi pricate kako nije nista uradio hajahaHHhahahahahahah..Covjek fino rekao kako ima 5-ogodisnji plan sa Sarajevom,a vi pricate o prodaji 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Destruktivac i desni bek su najbitniji, oremus, milanovic pa i Tatar mogu odigrat desno krilo....MortemHz je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:23Ja bi još dodao da bi volio da dovedemo desnog beka.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:20Ekipu ne bi trebali previše mijenjati, jer dok se oni uigraju, prodje polusezona. Dva kvalitetna pojačanja i to je to. Jedan tehnički potkovan vezni i jedan krilni napadač. I odmah početi pregovarati sa kvalitetnim igračima kojima ugovor ističe za 6 mjeseci. Da se na vrijeme završe ljetna pojačanja. Tipa zamjena za Besima i zamjena za ove sto ne produže ugovore. Dakle to treba već sada završavati a ne u julu tražiti pojačanje koje je već kaparisano.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A da ne kazem da je ovo tek 2 put da uplacuje novac..Njegov princip je(kao sto je i rekao)da se novac uplacuje jednom godisnje...I da vam kazem da je ovo dosad najveca svota novca koju smo imali..Imat cemo budzeta dovoljnog za 2 odlicna igraca,a sad kako ce oni iskoristiti taj novac mi to ne znamo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E o ovome mi pismo. Gledaj kakvi likovi napadaju upravu i pisu da je Nam pasojed i berač riže. I kaze vi na strani uprave. Pa pitaj kad vec pametujs ove godine koliki je budzet i odakle pare.Napapijri je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:31Neka digne, to uopste nije losa opcija, a objasnit cu i zasto.amypitar je napisao/la: ↑04 jan 2020, 11:10Ma smo Pitari uvijek sami sebi najveci dusmani bili.U ovakoj drzavi ligi dovedes milijerdere i umjesto da sve to okrenemo u jednu pozitivnom smjeru,mi stvaramo podjele ,palimo baklje kao u najgorem vaktu ere Baljka i ostalih.Ja se ne bih zacudio da u najskorije vrijeme,kad vidi sa kim ima posla i Nam digne ruke.
Nam, kao milioner i biznismen (kao sto je to i Tan), nece dozvoliti da mu ulozeni novac i eventualne investicije propadnu. Prije nego sto "digne ruke", naci ce zainteresovanu stranu koja ce "otkupiti" njegov udio i na taj nacin ce on izaci na zelenu granu (ili barem na nulu). Takvu stvar je uradio i Tan kada je odredjeni udio prodao Namu. Ocito je da Nam i nije neka sreca gledajuci potencijalna ulaganja, narocito u igracki kadar, tako da, ukoliko bi se pojavio neko malo zainteresovaniji za ulaganja, "dizanje ruku" bi bila pozeljna stvar.
Pitaj odakle ti ttvom husrefu 430 000 za dvije godine.
Pitaj odakle plate juniorima, nekim kadetima, hoteli, najvece plate u ligi sa porezom na plate.
Sve s neba palo, covjek 6 mjeseci u klubu kaze ne ide ovo hahahaha. Je.Nem ti Alija sunce daj tu vizu da bjezim od ove bagre koja misli kad ode na 5 utakmica moze da se pita za gradnju stadiona i dovođenje igraca.
Hajde strucnjak radi u korporacija a na procjeni investicija za ovakve strucnjake se milioni daju da procjene klijente.
Tačno me stid nekada sto sam se rodio u ovoj kaljuzi ljudskog izmeta od drzave... E cuj neka ide nam i tan je pobjegao hahahaha.... Ma zatvoriti sve 4 tribine. I nema nikome uci ne moze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj šta sve čitam majko moja draga
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Kad se sjetim perioda kad smo cekali na trofej po 7-8 godina i glavna tema bila hocemo li se ugasiti ili necemo i hoce li biti prvak zeljo, zrinjski ili siroki
I sad kad je doslo vrijeme da smo glavni kandidati za titulu svake sezone i da su nam igraci i treneri najplaceniji u ligi mi bi sve tjerali
Dodje velezovaca vise na jug nego sto je nas na sjeveru i umjesto da nas(mislim na nas na sjeveru) to brine, mi se brinemo o tome ko je u upravi ili na klupi naseg kluba
I sad kad je doslo vrijeme da smo glavni kandidati za titulu svake sezone i da su nam igraci i treneri najplaceniji u ligi mi bi sve tjerali
Dodje velezovaca vise na jug nego sto je nas na sjeveru i umjesto da nas(mislim na nas na sjeveru) to brine, mi se brinemo o tome ko je u upravi ili na klupi naseg kluba
-
- Kontakt:
Husref je sam rekao u jednoj emisiji za Nama da je ozbiljan ulagac i stvarno trebamo se nadati da i on nece dici ruke kako neki prizeljkuju....a da je pametan digao bi ruke od nas kakvi smo
**** ti dan kad udjoh na ovaj forum
**** ti dan kad udjoh na ovaj forum
Ozbiljni ulagaci ne cekaju pet godina i ne pucaju iz prazne puske. Pogledajte za koji vremenski period su se digli Osijek, Rijeka i Olimpija od ulaska stranog kapitala, pa cete vidjeti da se sve izdesavalo unutar 2, maksimalno 3 godine. Najnoviji primjer imat cete u Vojvodini, pa izvolite i pratite. Pamet u glavu, nadnicari.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Slovenija, Hrvatska, eu, zakon o sportu, mogucnosz legalnog ulaganja a da ti ne opali drzava pr0ez od 70%.Napapijri je napisao/la: ↑04 jan 2020, 12:09Ozbiljni ulagaci ne cekaju pet godina i ne pucaju iz prazne puske. Pogledajte za koji vremenski period su se digli Osijek, Rijeka i Olimpija od ulaska stranog kapitala, pa cete vidjeti da se sve izdesavalo unutar 2, maksimalno 3 godine. Najnoviji primjer imat cete u Vojvodini, pa izvolite i pratite. Pamet u glavu, nadnicari.
Kad te lekcije naucis onda dodji opet
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Grupa provjerenih Bordo Navijača. Za sve nas koji volimo Sarajevo
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Isplatio je husrefa vise od 200k, to sasvim dovoljno kazuje koliko je ozbilja ulagac, uglavnom mnogo ozbiljniji nego sto to mi kao navijaci zasluzujemo. Nece niko da daje skupe igracke nekvalitetnom treneru i osobi koja ne trpi timski rad.Napapijri je napisao/la: ↑04 jan 2020, 12:09Ozbiljni ulagaci ne cekaju pet godina i ne pucaju iz prazne puske. Pogledajte za koji vremenski period su se digli Osijek, Rijeka i Olimpija od ulaska stranog kapitala, pa cete vidjeti da se sve izdesavalo unutar 2, maksimalno 3 godine. Najnoviji primjer imat cete u Vojvodini, pa izvolite i pratite. Pamet u glavu, nadnicari.
Ne moze se porediti stanje kod nas i stanje u Hrvatskoj, sto se tice ulaganja. Vjerujte da je najveci problem ulagacima kao sto je Nam sama drzava u kojoj je sve zapetljano i gdje svi traze da i oni imaju neku korist. Da je Nam usao u bilo koji klub u Hrvatskoj, napredak bi isao brze ali isto tako bi mu trebalo vise novca nego kod nas.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
@pantelija ja se nadam da ces dobiti vizu i da ces otici iz BiH I da neces vise pljuvati po jedinoj nam drzavi i ljudima Koji u njoj zivi,a nadam se i svi ostali koji tako razmisljaju da ce otici.
Ja sam ponosan na svoju domovinu,svoj grad,svoj klub,I ljude u BiH,kakva god da nam je domovina nasa je i jedina nam je.
Ja sam ponosan na svoju domovinu,svoj grad,svoj klub,I ljude u BiH,kakva god da nam je domovina nasa je i jedina nam je.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
- Kontakt:
Pa covjek je tek dosao u nas klub i ako ne osvoji titulu tjerat cemo ga svi zajedno, a ne ovako razjedinjeni na pola sezone (izuzetno vazne sezone)Napapijri je napisao/la: ↑04 jan 2020, 12:09Ozbiljni ulagaci ne cekaju pet godina i ne pucaju iz prazne puske. Pogledajte za koji vremenski period su se digli Osijek, Rijeka i Olimpija od ulaska stranog kapitala, pa cete vidjeti da se sve izdesavalo unutar 2, maksimalno 3 godine. Najnoviji primjer imat cete u Vojvodini, pa izvolite i pratite. Pamet u glavu, nadnicari.
Cemu takva tvrdoglavost i brzopletost?!