Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pocinje nas pad...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velahavle Perić lijevi bek, Hamidović lijevo krilo, nevjerovatno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Bazinga12345
- Kontakt:
ljudi zaigrali 10 min ozbiljnog rukometa i haj cao

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Peric 2 min igrao, Karacic pogrijesio, on vadi Perica vraca Prcea
-
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
pa ne mozes ni protiv koga igrati sa šest igraca jbt, to glupan ne konta imas staru ekipu i nikako je ne odmaras nego forsiras dok ne ostanu bez goriva i onda krene rotirati i to poreda igrace po neprirodnim pozicijama ma bruka i sramota, vjerujem da isti plan ima i za Norvesku pa oni ce nas nadtrcati zabiti nam 40 golova ako bude s ovom taktikom iso
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma normalno brate ...ubi nas luzeraj dzabalegenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:13pa ne mozes ni protiv koga igrati sa šest igraca jbt, to glupan ne konta imas staru ekipu i nikako je ne odmaras nego forsiras dok ne ostanu bez goriva i onda krene rotirati i to poreda igrace po neprirodnim pozicijama ma bruka i sramota, vjerujem da isti plan ima i za Norvesku pa oni ce nas nadtrcati zabiti nam 40 golova ako bude s ovom taktikom iso

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jesmo mi dobri il su Jadranski srbi očaj?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Moramo biti svjesni, da velike i vrhunske ekipe lome utakmice u zadnjih 10-15 minuta.
Mi da mozemo odigrati svih 60 min vrhunski na istom nivou, mi bi bili Francuska, a ne Bosna i Hercegovina.
Ovo je sve u svemu, odlicna tekma i vise nego dobro, kad znamo da igramo protiv Hrvatske i jos kod njih.
Evo cak nas i komentator i Niksa hvale, ali nama nikad ne valja!
Vidilo se na time-out da momci hoce i da se bore, a to je meni vise bitno, u odnosu na onu fudbalasku kurccobolju i setanje po terenu!
Mislim i da Josip ne moze na ovu odbranu Hrv nista, zato ga i nije izgleda ni koristio.
Evo o cemu ja pricam, jedan period los i odmah se krenulo sa podsmijavanjem i pljuvanjem da smo nikakvi, suvisno je nekim ljudima lijepo govoriti!
Mi da mozemo odigrati svih 60 min vrhunski na istom nivou, mi bi bili Francuska, a ne Bosna i Hercegovina.
Ovo je sve u svemu, odlicna tekma i vise nego dobro, kad znamo da igramo protiv Hrvatske i jos kod njih.
Evo cak nas i komentator i Niksa hvale, ali nama nikad ne valja!
Vidilo se na time-out da momci hoce i da se bore, a to je meni vise bitno, u odnosu na onu fudbalasku kurccobolju i setanje po terenu!
Mislim i da Josip ne moze na ovu odbranu Hrv nista, zato ga i nije izgleda ni koristio.
Evo o cemu ja pricam, jedan period los i odmah se krenulo sa podsmijavanjem i pljuvanjem da smo nikakvi, suvisno je nekim ljudima lijepo govoriti!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 04 jan 2020, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
ma dobro ljudi igraju sa 30 % realno,i logika nece rizikovati neku povredu par dana pred prvesnstvo na kojem su favoriti .....prijateljska utakmica nek je proslo bez povreda 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Najpostenije
Bravo momci.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ova Hrvatska trenutno nije ni u top 10 reprezentacija tako da vas ne treba varati ovaj rezultat.
Veoma dobre dvije utakmice. Osjeti se itekako kad se ekipa okupi pa radi 10-ak ili više dana zajedno.
P.S.
ali koji profesionalni hejterizam na djelu. Pratim danima forum, likovi koji nikada nisu ušli na Pdf reprezentacije, najveći stručnjaci.
P.S.1
gadite mi se
P.S.
ali koji profesionalni hejterizam na djelu. Pratim danima forum, likovi koji nikada nisu ušli na Pdf reprezentacije, najveći stručnjaci.
P.S.1
gadite mi se
Zadnja izmjena: baltazar7, dana/u 04 jan 2020, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
fin rezultat..bravo !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo sami mi možemo ovako. Protiv "Katara" pušing, protiv Hrvatske X.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.