3/3 nocas ,21 godina mu je

Moderator/ica: Pasha
To se zove odgoj i trud.
Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?
Sta ti je tu toliko cudno?legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:20Meni je najveca enigma Faruk Vražalić kako je taj momak propo to je nevjerovatno
Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?![]()
Pa ja sam očekivo da će izrasti u Top krilo nakon Ademara nastaviti u još jačim ekipama on se vrati u našu ligu, bio je došo do toga da ni prazan gol nije mogo pogoditi sad se nešto kopelja po ovim egzotičnim rukometnim zemljama tipa TurskeSalih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:24Sta ti je tu toliko cudno?legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:20Meni je najveca enigma Faruk Vražalić kako je taj momak propo to je nevjerovatno
Ne vjerujem da je najveći porencijal , ali potencijal jeste , 16 god . , Ljevak , dobro izvodi sedmerce , igrao na par utakmica PL i zabio po 2-3 gola , Vogošći zabio 5 golova , suhi list Efendiću , zabio i Dukli u Pragu (čelendž kup) 2 gola...Salih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:31Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?![]()
Eldar Starčević, desni bek, dečko iz Zavidovića, otišao u Gumersbah kao veliki talenat, imao tešku povredu koja je usporila njegov razvoj, sada ima 21 godinu i igra u II timu Gumersbaha u trećoj ligi Njemačke, najvjerovatnije još jedan propali talenat.legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:47Bio je i onaj neki naš malac otišo u Gumersbah šta je s njim jel se razvio
2003 najveci talenat daleko Tarik Velic iz Gorenja desni bek za par godina dajem gkavu na cjepalo prvi desni bek reprezentacije i veliki klub u europiSalih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:31Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?![]()
Nemoj biti toliko siguran,bilo je i prije velikih talenata sto su preko noci propaliAhmed45 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 23:152003 najveci talenat daleko Tarik Velic iz Gorenja desni bek za par godina dajem gkavu na cjepalo prvi desni bek reprezentacije i veliki klub u europiSalih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:31Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15
Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljem![]()
Dosadan si druže sa svojim romanima , ponavljaš se , to si već napisao par puta@bosanskazvijer
Bolje biti i dosadan, nego slijep pored ociju i stiditi se samog sebe kad se pogledas u ogledalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.