Oni sto ih je Civic potopio nedavno pa da ispadne mi nerealni ovakvi onakvi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Oni sto ih je Civic potopio nedavno pa da ispadne mi nerealni ovakvi onakvi
Ja mislim da ste obojica glasali za CivicaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:30Oni sto ih je Civic potopio nedavno pa da ispadne mi nerealni ovakvi onakvi![]()
Ako ce ti biti lakse mogu ti sliku poslatiredbull93 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:33Ja mislim da ste obojica glasali za CivicaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:30Oni sto ih je Civic potopio nedavno pa da ispadne mi nerealni ovakvi onakvi![]()
![]()
Ni ja bogami imamo dokazeredbull93 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:33Ja mislim da ste obojica glasali za CivicaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:30Oni sto ih je Civic potopio nedavno pa da ispadne mi nerealni ovakvi onakvi![]()
![]()
Ma momak je najmanje igrao beka ove sezone, vecinom je ulazio sa klupe na zadnjeg veznog gdje je bio kritican ili je mijenjao Urdinova kad skupi 3 zuta. Popravio se u Civic u zadnjih par utakmica ali daleko od toga da se nadje na listi najboljih bekova lige
Ma Zeljinovci glasali za Civica. Pored onakvog panja Pavica Civic djeluje ko Marcelo, nezz za bolje pa prave nered i onda prigovaraju levati jedniredbull93 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:33Ja mislim da ste obojica glasali za CivicaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:30Oni sto ih je Civic potopio nedavno pa da ispadne mi nerealni ovakvi onakvi![]()
![]()
Ne moze ocistit kopacke Cosicudrakensang je napisao/la: ↑04 jan 2020, 18:44Ja za Radovica glasaoprejako, desnu bek po meni realno najbolji je Dario Ferreyra
![]()
Momak je malo l0OOdVolimVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 01:40Ma da je od govana nas je. Vidis ovih balavaca i bijednika krezubih kako samo blate sve redom nase, a ne pisu da mozds treba neko drugi iz njihove ekipe na listi biti, pa samo iz tog razloga napusite mi se karine krezubi narkomani sa sadaka arene i cimburijada boys. ( izuzev osim13 ) jedini normalan lik u zeljovaca
Ma sajsi ga krezuba nakaradoredbull93 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 01:57Momak je malo l0OOdVolimVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 01:40Ma da je od govana nas je. Vidis ovih balavaca i bijednika krezubih kako samo blate sve redom nase, a ne pisu da mozds treba neko drugi iz njihove ekipe na listi biti, pa samo iz tog razloga napusite mi se karine krezubi narkomani sa sadaka arene i cimburijada boys. ( izuzev osim13 ) jedini normalan lik u zeljovaca
Nek ga tebi turcin drkaVolimVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 02:05Ma sajsi ga krezuba nakaradoredbull93 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 01:57Momak je malo l0OOdVolimVelez je napisao/la: ↑05 jan 2020, 01:40Ma da je od govana nas je. Vidis ovih balavaca i bijednika krezubih kako samo blate sve redom nase, a ne pisu da mozds treba neko drugi iz njihove ekipe na listi biti, pa samo iz tog razloga napusite mi se karine krezubi narkomani sa sadaka arene i cimburijada boys. ( izuzev osim13 ) jedini normalan lik u zeljovaca
Idi drkaj turcinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.