UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: UFC
Zeničaninu, ja ne vidim gdje sam ja napisao da je on bio svjez i da nije bio mrtav na kraju. Da je drzao spustene ruke na kraju uzeo bi mec, jer ni Svicarac nije mogao meda na kraju. Ovako je mislio, ok pritisnut cu ga uz ogradu svakako vodim. Dok je on lezao na protivniku, ovaj se branio, i davao mu laktove. Eto tu je dobio prednost dvojice sudija. Da nije dobio nezgodan udarac u koljeno, nakon druge runde bio Svicarca svakako samo KO vodio do pobjede.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:57Jest, mislio je, zato je spustio ruke i prestao biti aktivan, zato što je mislio. Ne zato što je umro i što je jedva hodao na kraju.AshburtonG je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:48Rakic ocito kvalitetniji borac. Steta povrede i naivnog zatvaranja meca. Mislio je da treba samo zavrsit meč , ali upravo tu je izgubio meč, iako je bio bolji i trecu rundu. Lose savjetovano od ugla, koji mu je govorio da samo izdrži.
Sljedeci put, mozda da dignes sarkazam na neki pristojniji nivo. Primijetio sam da ti inace ide.
I da, iz bošnjačke sam porodice, jer vidim da je nekim seljacinama ovdje i to bitno, kako bi prosudili da li je neko bazirao mišljenje po osnovu nacionalnosti. I 30 godina poslije iste ovce...
Odlicna opservacija, mec je zjanio naivno kao Madjarska sobarica, tek krenuli on ispuca 50% snage na pokusaj gusenja i to na nogama gdje guseni ima 360* x 360* stepeni za manevre i dobijanje vazduha!AshburtonG je napisao/la: ↑21 dec 2019, 13:48Rakic ocito kvalitetniji borac. Steta povrede i naivnog zatvaranja meca. Mislio je da treba samo zavrsit meč , ali upravo tu je izgubio meč, iako je bio bolji i trecu rundu. Lose savjetovano od ugla, koji mu je govorio da samo izdrži.
NIkakva kradja od strane sudija, nadam se da svi imaju oci i vide kao sto rece voditelj mjesto rodjenja elijena (oteklina kod koljena)!
Volkan nista posebno Rakic je pobijedio sam sebe, svaka druga prica je glupa!
Mislim da su ga mediji digli previse u nebesa i neka tu trazi razlog poraza, ubijedili momka da je Herkul i da su svi smijesni
Izjave prije meca sve same kazu " odradicu ovu borbu onda izazivam Jonesa" frajer sebe ubjedio da je dobio mec prije nego je i usao u ring
Mozes otici iz nasih drzava ali nas mentalitet nikada nece otici iz tebe!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 21 dec 2019, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
JaskoBasel32xx
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao rakic borac nije za same elite on je ovo mislio dobit lako a naletio na jednog prosjecnog borca pa sta bi rakicu tek reyes uradio cak i walker lose lose skroz i ako sam navijao za njega razocarao me je nikada nece biti medzu top 5 sad je svima jasno
To je bas sasvim jasno nakon prvog poraza u UFC, koji 'ladno nije ni morao biti poraz.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑21 dec 2019, 18:12Kao sto sam i rekao rakic borac nije za same elite on je ovo mislio dobit lako a naletio na jednog prosjecnog borca pa sta bi rakicu tek reyes uradio cak i walker lose lose skroz i ako sam navijao za njega razocarao me je nikada nece biti medzu top 5 sad je svima jasno
- Donnie Darko
- Kontakt:
reyes je protiv oezdemira izgledao jednako dobro/lose kao i rakic, bilo je otprilike podjednako blizu, s tim da su sudije, po meni nepravedno, dale pobjedu reyesu. po meni je oezdemir obje trebao uzeti.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑21 dec 2019, 18:12Kao sto sam i rekao rakic borac nije za same elite on je ovo mislio dobit lako a naletio na jednog prosjecnog borca pa sta bi rakicu tek reyes uradio cak i walker lose lose skroz i ako sam navijao za njega razocarao me je nikada nece biti medzu top 5 sad je svima jasno
walker bi pao poslije prvog jačeg udarca u prvoj rundi rakica, po svemu sto smo vidjeli do sada.
oezdemir je danas uzeo na iskustvo i na bolji kardio, rakicu je reputacija porasla sa porazom danas.
-
JaskoBasel32xx
- Kontakt:
Po meni reyes jedini borac koji nesto moze jonsu a rakic nema stil borbe plan A i plan B kod njeg nepostoje lik sebi umislio da je od betona misli ako trenira non stop nemoze mu niko nista ima tu druze i glava 50% zavisi od glave kako se kretati kako uci u borbu provaliti gdje je protivnik najslabiji tokom borbe rakic ima samo tijelo i misli zgazicu ozdemira ma ljudi 100% je to mislioDonnie Darko je napisao/la: ↑21 dec 2019, 18:36reyes je protiv oezdemira izgledao jednako dobro/lose kao i rakic, bilo je otprilike podjednako blizu, s tim da su sudije, po meni nepravedno, dale pobjedu reyesu. po meni je oezdemir obje trebao uzeti.JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑21 dec 2019, 18:12Kao sto sam i rekao rakic borac nije za same elite on je ovo mislio dobit lako a naletio na jednog prosjecnog borca pa sta bi rakicu tek reyes uradio cak i walker lose lose skroz i ako sam navijao za njega razocarao me je nikada nece biti medzu top 5 sad je svima jasno
walker bi pao poslije prvog jačeg udarca u prvoj rundi rakica, po svemu sto smo vidjeli do sada.
oezdemir je danas uzeo na iskustvo i na bolji kardio, rakicu je reputacija porasla sa porazom danas.
Ma Jon Jonesu niko ništa ne može u poluteškoj. Kad pobjedi Reyesa jedini pravi izazov mu je da pređe u tešku. Jones protiv Stipe bi bio spektakl!
-
JaskoBasel32xx
- Kontakt:
Ma los je miocic za jonsa realno oba puta ga je cormier nadjaco ovu drugu borbu vise spretno je dobio ali mislim da ce reyes dobiti jonsa jer decko je masina
Koliko je realno da dođe do borbe između Khabiba i GSP? Ako Khabib pobjedi Fergusona kao jedinog aktivnog borca u kategoriji koji ima šansi protiv njega onda mu kao lični izazov zaista i ostaje još samo GSP. Podsjeća me to na film Rocky Balboa kad se aktuelni bokserski prvak razbjesni jer su napravili kompjutersku simulaciju borbe između njega i Rockya u kojoj on izgubi pa onda ugovore meč između njega i Rockya koji je tada imao preko 50 godina. GSP ima 38 pa iako je u penziji i dalje trenira i sigurno da bi se mogao spremiti za još jednu borbu.
Khabib je izjavio da želi samo još dvije borbe, protiv Fergusona i GSP i da bi onda mogao komotno i završiti karijeru. GSP je izjavio da je Khabib jedini protivnik zbog kojeg bi se vratio iz penzije. Najbolji aktivni borac protiv najboljeg svih vremena, to bi svaki fan želio gledati i UFC bi zaradio mnogo novca na toj borbi ali je ne želi dogovoriti upravo jer se GSP želi vratiti samo za jednu borbu i nema interesa da brani pojas ako pobjedi Khabiba.
Ono što UFC forsira je revanš sa McGregorom iako ga Khabib ne želi, Irac je i dalje zlatna koka i najveća MMA zvijezda iako je zadnji put pobjedio 2016. godine, ako pobjedi Cowboya želi ili Khabiba ili Masvidala u velter kategoriji i sigurno će i dobiti borbu protiv jednog od njih dvojice.
Khabib je izjavio da želi samo još dvije borbe, protiv Fergusona i GSP i da bi onda mogao komotno i završiti karijeru. GSP je izjavio da je Khabib jedini protivnik zbog kojeg bi se vratio iz penzije. Najbolji aktivni borac protiv najboljeg svih vremena, to bi svaki fan želio gledati i UFC bi zaradio mnogo novca na toj borbi ali je ne želi dogovoriti upravo jer se GSP želi vratiti samo za jednu borbu i nema interesa da brani pojas ako pobjedi Khabiba.
Ono što UFC forsira je revanš sa McGregorom iako ga Khabib ne želi, Irac je i dalje zlatna koka i najveća MMA zvijezda iako je zadnji put pobjedio 2016. godine, ako pobjedi Cowboya želi ili Khabiba ili Masvidala u velter kategoriji i sigurno će i dobiti borbu protiv jednog od njih dvojice.
GSP je uvijek u formi kolike su šanse.. Ko to zna novac mu nije motiv bar mislim dakle tanke šanse bezveze se spominje lik.Drape je napisao/la: ↑05 jan 2020, 07:07Koliko je realno da dođe do borbe između Khabiba i GSP? Ako Khabib pobjedi Fergusona kao jedinog aktivnog borca u kategoriji koji ima šansi protiv njega onda mu kao lični izazov zaista i ostaje još samo GSP. Podsjeća me to na film Rocky Balboa kad se aktuelni bokserski prvak razbjesni jer su napravili kompjutersku simulaciju borbe između njega i Rockya u kojoj on izgubi pa onda ugovore meč između njega i Rockya koji je tada imao preko 50 godina. GSP ima 38 pa iako je u penziji i dalje trenira i sigurno da bi se mogao spremiti za još jednu borbu.
Ono što UFC forsira je revanš sa McGregorom iako ga Khabib ne želi, Irac je i dalje zlatna koka i najveća MMA zvijezda iako je zadnji put pobjedio 2016. godine, ako pobjedi Cowboya želi ili Khabiba ili Masvidala i sigurno će i dobiti borbu protiv jednog od njih dvojice.
Vratio se protiv Bispinga jer jer on bio najlakša borba na kraju se ispostavilo da mu je islo teze nego je ocekivao i eto nema ga godinama.
Prvo treba dobit El Cacuya 
Meni je želja vidjeti Khabiba u welteru, već se mučio prilikom skidanja kila za laku, završavao u bolnici. Baš me zanima kako bi prošao sa većim momcima i kako bi recimo prošao meč između njega i Usmana.
Stvarno ne vidm nijedan logican razlog zasto bi to radio?
Na stranu stav navijaca, ali cak ni sa zdravstvene strane to ne bi bilo pametno.
Na stranu stav navijaca, ali cak ni sa zdravstvene strane to ne bi bilo pametno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako sa zdravstvene strane to ne bi bilo pametno? Msm ne bi bilo pametno jer je ovako super dominantan i nema potrebe za tim, ali ne vidim kako bi sa zdravstvene strane bilo lose jer ne bi vise skidao minimalno 10 kila par dana pred borbu koliko sad skida, bio je cak i hospitaliziram zbog brutalnosti weight cuta prije par godina. Malo likova u lakoj skida vise od njega ako iko.
Mada bio bi dominantan i u velteru, mislim da bi mu samo Usman i Colby bili prijetnja. Mislio sam da bi i Woodley bio dok nisam vidio kako ga Usman baca na sve strane.
Za njega nema razloga, može da čisti ovu diviziju gdje je dominantan.
Ali, ako Conor može da se bori u welteru a skidao je i na 66, a Khabib jedva skida na 70, ne vidim zašto Khabib ne bi mogao u welteru. Naravno, to ne bi bilo pametno za njega, samo neka moja želja kao navijača da vidim Khabiba u meču gdje nije fizički dominantan.
Ali, ako Conor može da se bori u welteru a skidao je i na 66, a Khabib jedva skida na 70, ne vidim zašto Khabib ne bi mogao u welteru. Naravno, to ne bi bilo pametno za njega, samo neka moja želja kao navijača da vidim Khabiba u meču gdje nije fizički dominantan.
Mislim da bi on na kilazu s kojom inace hoda morao dodati jos kila, to je problem. Kako bi to uticalo na kardiovaskularni sistem je upitno, Khabib je cardio masina da se razumijemo. Koliko Khabib sada ima u borbi? Nekih 76-7kg? Fkt ne znam. Ali ako bi isap u kategoriju iznad koliko bi morao nabaciti kg da bi parirao Usmanu koji nema sanse da radi borbe sa 77kg. Na to ciljam. Moguce a grijesim naravo ali bi meni to bila potpuno nepotrebna fluktuacija. Mislim da bi zdravlje tu previse trpilo jer ono u cemu je Khabib najjaci bi bilo na kocki zbog veceg povecanja misicne mase.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 jan 2020, 11:00Kako sa zdravstvene strane to ne bi bilo pametno? Msm ne bi bilo pametno jer je ovako super dominantan i nema potrebe za tim, ali ne vidim kako bi sa zdravstvene strane bilo lose jer ne bi vise skidao minimalno 10 kila par dana pred borbu koliko sad skida, bio je cak i hospitaliziram zbog brutalnosti weight cuta prije par godina. Malo likova u lakoj skida vise od njega ako iko.
Mada bio bi dominantan i u velteru, mislim da bi mu samo Usman i Colby bili prijetnja. Mislio sam da bi i Woodley bio dok nisam vidio kako ga Usman baca na sve strane.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poprilično sam siguran da je Khabib u kavezu sad par kila lakši nego Colby Covington, tako da ne vjerujem da bi se morao puno nabijati da bi bio efektivan u velteru, tj da bi njegov stil bio efektivan.Rooney88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 12:12
Mislim da bi on na kilazu s kojom inace hoda morao dodati jos kila, to je problem. Kako bi to uticalo na kardiovaskularni sistem je upitno, Khabib je cardio masina da se razumijemo. Koliko Khabib sada ima u borbi? Nekih 76-7kg? Fkt ne znam. Ali ako bi isap u kategoriju iznad koliko bi morao nabaciti kg da bi parirao Usmanu koji nema sanse da radi borbe sa 77kg. Na to ciljam. Moguce a grijesim naravo ali bi meni to bila potpuno nepotrebna fluktuacija. Mislim da bi zdravlje tu previse trpilo jer ono u cemu je Khabib najjaci bi bilo na kocki zbog veceg povecanja misicne mase.
Mislim da je bio 78kg protiv Poiriera.
Odlicno, 78kg na Dustina. Izgledao mi je I protiv Conora tako nekako. Ali Colby mi djeluje kao da u oktagonu ima 83-85kg. Meni to nije zanemariva razlika za MMA.
Ali kako god bilo ne vidim razlog da Khabib pokusava sa takvom avanturom. Jednostavno mnogo vise moze izgubiti nego dobiti.
Ali kako god bilo ne vidim razlog da Khabib pokusava sa takvom avanturom. Jednostavno mnogo vise moze izgubiti nego dobiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
Colby mislim skida sa 180lbs, tj oko 5 kila, Tako da je oko 82 kile.
Van kampa Khabib je teži od Covingtona. Čitao sam kad je otac od Khabiba pričao o njegovoj težini, prije ulaska u kamp ima 86-88 kg. Sa pola godine pripreme za velter, Khabib bi bio veći i jači ne samo od Colbya već i od nekoliko top10 boraca u velteru.
Van kampa Khabib je teži od Covingtona. Čitao sam kad je otac od Khabiba pričao o njegovoj težini, prije ulaska u kamp ima 86-88 kg. Sa pola godine pripreme za velter, Khabib bi bio veći i jači ne samo od Colbya već i od nekoliko top10 boraca u velteru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.