FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj ovih menijaka, da im dovedu doglavu babu sa jednom nogom i pet ruku oni bi rekli: Jer Amar zna. On zna što je to tako uradio. Mi mu vjerujemo. 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Pa u neku ruke i logicno je sve sto su osvojili Amar je na klupi bio. On kako im je otišao pa dosad 7-8 godina uzeli samo jedan kup.
Pa u cijeloj poslijeratnoj historiji imaju 2-3 trofeja bez Osima. A i ove sezone je s nekim "polovnjacima" drugi na tabeli i igrali su fkt dobar fudbal. Nije ni čudo što mu vjeruju toliko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sudijska organizacija je za više željinih trofeja zaslužna od Amara
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:

Nije prica bila o nacinu kako su osvojili nego o tome da oni vjeruju Amaru i daju mu maksimalnu podrsku. Po meni je to velika snaga zeljeznicara sto imaju čovjeka koji ima podrsku 95% navijaca a on uglavnom uzvrati trofejima. O tome na koji nacin dalo bi se raspravljat al cinjenica je da kad je on kod njih na klupi da nesto i osvajaju i zato mu daju podrsku.
Divno, podrska covjek koji im je ostavio dugove iz kojih se nikada nece iskopati a sada idu u nove.
Misimovica je itekako radio dobar posao za klub dugoročno. Najgore je nekoga dizati u ravnini ili iznad kluba.
Klub svaki treba da gleda samo uspjeh i rad i sve ispod toga rjesavati. Del Piero je bio najveci sin Juventusa, ali iako je on htio da jos igra, klub mu je zahvalio jer su smatrali da ne moze vise dati klubu....
Misimovica je itekako radio dobar posao za klub dugoročno. Najgore je nekoga dizati u ravnini ili iznad kluba.
Klub svaki treba da gleda samo uspjeh i rad i sve ispod toga rjesavati. Del Piero je bio najveci sin Juventusa, ali iako je on htio da jos igra, klub mu je zahvalio jer su smatrali da ne moze vise dati klubu....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
to znači da im je klub konstantno u karini i ne funkcioniše, dok ovaj ne dođe i na svoj način izmajmuniše/odradi/pripremi teren da se napravi nešto....bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:03
Nije prica bila o nacinu kako su osvojili nego o tome da oni vjeruju Amaru i daju mu maksimalnu podrsku. Po meni je to velika snaga zeljeznicara sto imaju čovjeka koji ima podrsku 95% navijaca a on uglavnom uzvrati trofejima. O tome na koji nacin dalo bi se raspravljat al cinjenica je da kad je on kod njih na klupi da nesto i osvajaju i zato mu daju podrsku.
to bi pojedini htjeli od nas da naprave
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 jan 2020, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ako im je Lendrić zamjena ja se ne brinem..Tog malca ce Besim i Darko otpuhati..Frajer gradjen kao narkoman..U 16 utakmica za svinjski 3 gola zabio hahahahahah..Kad se sjetim kad je protiv Sarajeva usao profulio frajer zivo i ne zivo..Jedva cekam viditi Pidru na kosevu
..
Ne znam cemu se vise radujem,to sto se Pidro vraca ili sto ne moram vise gledati Letvica

Ne znam cemu se vise radujem,to sto se Pidro vraca ili sto ne moram vise gledati Letvica

-
- Kontakt:
Majstore ovo su fudbalski klubovi rezultati na terenu su mjerilo. MAN Utd najprofitabilniji na svijetu stalno u usponu po tom kriteriju al teren katastrofa, sve i jedan navijac man utd proklinje dan kad su ga Amerikanci kupili.Pantelija je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:06Divno, podrska covjek koji im je ostavio dugove iz kojih se nikada nece iskopati a sada idu u nove.
idalje nemaju rezultatbordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:12Majstore ovo su fudbalski klubovi rezultati na terenu su mjerilo. MAN Utd najprofitabilniji na svijetu stalno u usponu po tom kriteriju al teren katastrofa, sve i jedan navijac man utd proklinje dan kad su ga Amerikanci kupili.Pantelija je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:06Divno, podrska covjek koji im je ostavio dugove iz kojih se nikada nece iskopati a sada idu u nove.
imali su reprizu naše sezone nakon prve titule sa Tan-om, kad se probio budžet i završili smo 4-ti bez evrope(rastjerali komplet ekipu), i sad zamisli da je neko došao i reko bit ćemo bolji od 4-tog mjesta sljedeću sezonu? a dotad cilj bila titula svake godine? i dođe "gospodar" i spusti sebi cilj za sljedeću sezonu na osnovu najgoreg plasmana u deceniji

Mi ako osvojimo titulu, sažvakat ću nekako one poraze u derbijima. Al ako im prepustimo titulu, još nas naguzili u dvije tekme...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
tražili smo lijevaka da igra uz Lazića....
Domagoj Franić: U kontaktu sam s tri kluba iz Premijer lige, Sarajevo me je željelo dovesti ljetos
Domagoj Franić, 26-godišnji hrvatski stoper, u posljednje vrijeme povezivao se sa prelaskom u Željezničar, a u razgovoru za portal ****.ba otkrio je da je u kontaktu sa tri kluba iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Franić je još uvijek igrač Slovackog iz Češke, s kojim ima ugovor do ljeta naredne godine, tako da nije želio otkrivati imena klubova s kojim je u kontaktu.
“Trenutno sam u kontaktu s tri kluba iz Premijer lige BiH. Ne bi bilo pametno da govorim imena. Još sam pod ugovorom u Češkoj. U narednih sedmicu bi se trebala riješiti situacija u trenutnom klubu. Obavit ću detaljne razgovore s predsjednikom. Ja sam za to da napustim klub”, rekao je Franić za ****.ba.
Dvadesetšestogodišnji stoper ima i dvije ponude iz Portugala, ali ipak bi više volio vratiti se u bosanskohercegovački fudbal.
“Imam i dvije ponude iz druge portugalske lige, ali život u Lisabonu i nije tako jeftin. Više sam za povratak u Premijer ligu BiH”, istakao je Franić.
Premijer liga BiH je hrvatskom stoperu ostala u srcu.
“Ostala mi je u srcu Premijer lige, što se tiče ljudi, navijača. Ne samo mojih dok sam bio u Radniku. Nevjerovatna je atmosfera na Koševu, na Grbavici, u Zenici, Tuzli… Zaista je gušt igrati u Premijer ligi. Igrao sam i u Hrvatskoj. Puno je sve samo kada igraš s Hajdukom, ostalo je prazno. Nije ništa bolja situacija ni ovdje u Češkoj”, kazao je Franić.
Franić je insistirao na odlasku iz češkog kluba još ljetos, kada ga je željelo angažovati Sarajevo.
“Još ovo ljeto sam insistirao na odlasku iz Slovackog. Nije tajna da me je tada željelo dovesti Sarajevo. Na kraju su angažovali Besima Šerbečića”, rekao je Franić za ****.ba.
- ElCartel11
- Kontakt:
Njih je ovu polusezonu Stilic vukao napred, kad im nije islo on ga zabije iz slobodnjaka ili proturi neki maestralni pas za saigrace. Cim ga nije bilo protiv Veleza, oni su i dalje izgledali bezidejno, ali tad nije ni Stilica bilo da ih povuce napred. Imali su cini mi se 5-6 opasnih prilika iz slobodnjaka sve oko 20-25m od gola Veleza, Stilic bi uvalio jednog siguran sam.
A mi kad smo igrali protiv njih izasli bez DMF i jos mu pustili svu slobodu ovog svijeta, kao 'ta ce on.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jojj dokle je došlo moramo o njihovim trenerima i transferima pisati. Kod nas mirno nesto, nismo navikli na to 

Lazic i nece posebno nedostajati kako je igrao ove sezone, samo problem je sto ce i taj mujakic biti posudba ne moze ti pola tima biti igraci na posudbama sta se ovo neki talijanski model poslovanja poceo koristiti.
You are someone else I am still right here
Vidis da uprava nista ne rade, ljeti ljetuju zimi zimuju... Kao da je njima do naseg FKS.Denchi je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:24tražili smo lijevaka da igra uz Lazića....
Domagoj Franić: U kontaktu sam s tri kluba iz Premijer lige, Sarajevo me je željelo dovesti ljetos
Domagoj Franić, 26-godišnji hrvatski stoper, u posljednje vrijeme povezivao se sa prelaskom u Željezničar, a u razgovoru za portal ****.ba otkrio je da je u kontaktu sa tri kluba iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Franić je još uvijek igrač Slovackog iz Češke, s kojim ima ugovor do ljeta naredne godine, tako da nije želio otkrivati imena klubova s kojim je u kontaktu.
“Trenutno sam u kontaktu s tri kluba iz Premijer lige BiH. Ne bi bilo pametno da govorim imena. Još sam pod ugovorom u Češkoj. U narednih sedmicu bi se trebala riješiti situacija u trenutnom klubu. Obavit ću detaljne razgovore s predsjednikom. Ja sam za to da napustim klub”, rekao je Franić za ****.ba.
Dvadesetšestogodišnji stoper ima i dvije ponude iz Portugala, ali ipak bi više volio vratiti se u bosanskohercegovački fudbal.
“Imam i dvije ponude iz druge portugalske lige, ali život u Lisabonu i nije tako jeftin. Više sam za povratak u Premijer ligu BiH”, istakao je Franić.
Premijer liga BiH je hrvatskom stoperu ostala u srcu.
“Ostala mi je u srcu Premijer lige, što se tiče ljudi, navijača. Ne samo mojih dok sam bio u Radniku. Nevjerovatna je atmosfera na Koševu, na Grbavici, u Zenici, Tuzli… Zaista je gušt igrati u Premijer ligi. Igrao sam i u Hrvatskoj. Puno je sve samo kada igraš s Hajdukom, ostalo je prazno. Nije ništa bolja situacija ni ovdje u Češkoj”, kazao je Franić.
Franić je insistirao na odlasku iz češkog kluba još ljetos, kada ga je željelo angažovati Sarajevo.
“Još ovo ljeto sam insistirao na odlasku iz Slovackog. Nije tajna da me je tada željelo dovesti Sarajevo. Na kraju su angažovali Besima Šerbečića”, rekao je Franić za ****.ba.
Ako ce ovaj biti pojacanje i zamjena za Lazica, nek nam je Bog na pomoci. Pa oval levat nije mogo u Ceskoj da sabere 500 minuta u polusezoni i to u osrednoj ekipi, o cemu ba pricamo. Lik je krampa teska. 8 klubova promjeno, sezonu odradi i ode, a 26 mu jos godina
Dobro ovaj je samo level vise od Guzine i Milanovica
Dobro smo dogurali hahahahah

Dobro ovaj je samo level vise od Guzine i Milanovica

- ElCartel11
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi se otkupio Serbecicev ugovor, pa brat bratu da ga plate 500.000€, sad ovo ljeto ga mogu uvaliti za minimum 800.000€, jos kad osvojimo titulu ide to i preko mil €. Znaci za pola godine se duplo zaradi na tom igracu i u tom smjeru bi trebali razmisljati, jer da bi nesto postigao moras uloziti i riskirati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
6 utakmica je cijelih odigrao, prvi derbi 6 minuta svega, drugi cijeli....ostalo s klupe odigrao a sveukupno 640 minuta iz 11 nastupa....ElCartel11 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:31Njih je ovu polusezonu Stilic vukao napred, kad im nije islo on ga zabije iz slobodnjaka ili proturi neki maestralni pas za saigrace. Cim ga nije bilo protiv Veleza, oni su i dalje izgledali bezidejno, ali tad nije ni Stilica bilo da ih povuce napred. Imali su cini mi se 5-6 opasnih prilika iz slobodnjaka sve oko 20-25m od gola Veleza, Stilic bi uvalio jednog siguran sam.
A mi kad smo igrali protiv njih izasli bez DMF i jos mu pustili svu slobodu ovog svijeta, kao 'ta ce on.
Ermin im je bitniji bio s klupe i okrenuo više tekmi od štilića.....ali ipak ubjedljivo najveći učinak sudije, iz poraza u x, iz x u pobjedu....
gdje je Lazić igrao prije Sarajeva???Stroj1946 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 12:51Ako ce ovaj biti pojacanje i zamjena za Lazica, nek nam je Bog na pomoci. Pa oval levat nije mogo u Ceskoj da sabere 500 minuta u polusezoni i to u osrednoj ekipi, o cemu ba pricamo. Lik je krampa teska. 8 klubova promjeno, sezonu odradi i ode, a 26 mu jos godina![]()
Dobro ovaj je samo level vise od Guzine i MilanovicaDobro smo dogurali hahahahah
ovo je solidan stoper ali je lijevak i ti su rijetki.....zbog tog je cijenjen...