+1
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
3 mrsava gola u 16 utakmica za Zrinjski vise govori koliko su oni bili ocajni u kreiranju prilika.
- kontrasviju
- Kontakt:
Da je moglo bolje - moglo je. Ali za mene je ovo dobar potez.
Ja sam siguran u njegovih 10 golova do kraja sezone.
1921
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dobrodosao nazad!
Bio sam za Voju ali sam imao osjecaj neki da ce biti Lendric na kraju.
Nemam nista protiv, samo neka nastavi tamo gdje je stao u plavom dresu i to je to.
Bio sam za Voju ali sam imao osjecaj neki da ce biti Lendric na kraju.
Nemam nista protiv, samo neka nastavi tamo gdje je stao u plavom dresu i to je to.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Boljeg nema,goreg nismo mogli naci
Ali siguran sam da Amar zna sta radi
Ali siguran sam da Amar zna sta radi
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Lendra je provjeren i dokazao je da u pravoj atmosferi i ekipi zna rešetat mreže. Kad poredimo sa Suljom, otprilike smo u pet deka budući da su i jedan i drugi agresivni i skloni presingu. Obojica vole natopit dres znojem, a razlika je što Lendri možeš dat loptu u noge. Faliće Suljin skok i zavidna snaga u duelu.
Ako dolazi Kosorić, mislim da je to pravi pogodak jer je momak željovac jedan kroz jedan kao i cijela njegova porodica. Činjenica da je bio kapiten je dodatni plus i fakat je šteta što nećemo imat priliku da vidimo njega i Sipu u tandemu (bar ne još). Ako me sjećanje dobro služi, Aco je bio spreman odigrati i na bekovskim pozicijama kad zatreba.
Šta je narode sa ostalim igračima, zna li se sudbina Ramovića i Veselog? Ima li kakav igrač da nas raspameti dolaskom...
Ako dolazi Kosorić, mislim da je to pravi pogodak jer je momak željovac jedan kroz jedan kao i cijela njegova porodica. Činjenica da je bio kapiten je dodatni plus i fakat je šteta što nećemo imat priliku da vidimo njega i Sipu u tandemu (bar ne još). Ako me sjećanje dobro služi, Aco je bio spreman odigrati i na bekovskim pozicijama kad zatreba.
Šta je narode sa ostalim igračima, zna li se sudbina Ramovića i Veselog? Ima li kakav igrač da nas raspameti dolaskom...
Ivan Lendrić za erupciju oduševljenja na GRBAVICI
Kucajte na YT ovo
Kucajte na YT ovo
Brko iz druge galaksije!
Kemo i Veseli 99% produžuju.
Sa dvojicom iz vana smo blizu dogovora,nije toliko do njih,nego do klubova u kojim igraju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja ne znam sta da kazem za Lendrica. Otisao je ruzno, matere nam se najebo. Bio je karizmatican, srcan, vodjen emocijama a nikad razumom. Raja su ga volila i znao je nahajcati atmosferu, podici publiku, i pjesma mu se cak pjevala sto samo po sebi govori koliko su ga raja volila. Jos i ostade i donese nam koji dinar.
S druge strane, on je mina u svlacionici. To i ptice na grani znaju. Svi smo bili svjedoci sta je radio trenerima na treninzima, samo sto je sada naisao na veceg mangupa od sebe. Nadam se da ce ga krenuti, nek zabije 12 komada donese pehar i nek ide. I da nece mahalati po brijacnicama.
Sretno Lendra!
Jos rezervni spic, desno krilo i 2 stopera.
I ako se nadje desni bek
S druge strane, on je mina u svlacionici. To i ptice na grani znaju. Svi smo bili svjedoci sta je radio trenerima na treninzima, samo sto je sada naisao na veceg mangupa od sebe. Nadam se da ce ga krenuti, nek zabije 12 komada donese pehar i nek ide. I da nece mahalati po brijacnicama.
Sretno Lendra!
Jos rezervni spic, desno krilo i 2 stopera.
I ako se nadje desni bek
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
S Lendrom je jednostavno, ako ga procepi od pocetka imat cemo haubicu.
Sto se tice njegovog ponasanja, sad nailazi na mnogo veceg mangupa
Sto se tice njegovog ponasanja, sad nailazi na mnogo veceg mangupa
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Iskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Plavima, a iako se govorilo da će Bogičević završiti karijeru i preći u Omladinski pogon Plavih **** saznaju da je odlučio da i dalje igra. Kako saznaje naš portal iz Zvorničke 27 niko nije kontaktiro iskusnog fudbalera oko produženja saradnje, te će najvjerovatnije i napustiti Grbavicu.
@Rokoko87 kome ces uvaliti Bogija?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Vala Bogi, popiso si se na svoje ime i na sve ono sto si uradio prije 10 godina. Da te bogdo niko nije ni nazvao nazad u Zelju.
Sve sto si mog’o usrati u zadnje 3 godine, ti si usro i jos dobro nogama natabo. Joj kad se sjetim 0-3, pa “nebeskog” skoka u bijeljini, ova 4 ovogodisnja kiksa na Grbavici... ja te vise ne bi volio vidjeti ni na tribinama stadiona, iskreno.
Sve sto si mog’o usrati u zadnje 3 godine, ti si usro i jos dobro nogama natabo. Joj kad se sjetim 0-3, pa “nebeskog” skoka u bijeljini, ova 4 ovogodisnja kiksa na Grbavici... ja te vise ne bi volio vidjeti ni na tribinama stadiona, iskreno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zaslužio je da osigura egzistenciju, tropska destinacija.LjoZee je napisao/la: ↑05 jan 2020, 11:27Iskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Plavima, a iako se govorilo da će Bogičević završiti karijeru i preći u Omladinski pogon Plavih **** saznaju da je odlučio da i dalje igra. Kako saznaje naš portal iz Zvorničke 27 niko nije kontaktiro iskusnog fudbalera oko produženja saradnje, te će najvjerovatnije i napustiti Grbavicu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ramović bi mogao nas napustiti. Nije definitivno, ali postoje kontakti.urednik je napisao/la: ↑05 jan 2020, 10:10Lendra je provjeren i dokazao je da u pravoj atmosferi i ekipi zna rešetat mreže. Kad poredimo sa Suljom, otprilike smo u pet deka budući da su i jedan i drugi agresivni i skloni presingu. Obojica vole natopit dres znojem, a razlika je što Lendri možeš dat loptu u noge. Faliće Suljin skok i zavidna snaga u duelu.
Jbt, haman ni krila necemo imat. 
Asim i Zajmovic i da ostanu vala ko da nisu tu. Slabo kakve koristi od njih covjek ima.
Asim i Zajmovic i da ostanu vala ko da nisu tu. Slabo kakve koristi od njih covjek ima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eldin Adilović 71 nastup 40 golova 7 asistencija
Rijad Bajić 64 nastupa 22 gola 10 asistencija
Ivan Lendrić 52 nastupa 31 gol 6 asistencija
Sulejman Krpić 54 nastupa 31 gol 1 asistencija
Armin Hodžić 49 nastupa 18 golova 2 asistencije
Vojo Ubiparip 25 nastupa 9 golova 6 asistencija
Rijad Bajić 64 nastupa 22 gola 10 asistencija
Ivan Lendrić 52 nastupa 31 gol 6 asistencija
Sulejman Krpić 54 nastupa 31 gol 1 asistencija
Armin Hodžić 49 nastupa 18 golova 2 asistencije
Vojo Ubiparip 25 nastupa 9 golova 6 asistencija
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.