Napapijri je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:15
Denchi, nemoj se ljutiti, ali ovakve izjave bacaju sumnju na tebe kad ti neko (i ja) kaze da si igrac uprave. Pa Lazic je nastupao za sampionsku Zvezdu, a nakon toga za Anzhi i negdje u Turskoj cini mi se. Mozda nije toliko igrao, ali sigurno nije dolazio u te timove tek tako. Ovaj je otisao iz Radnika u slabiji klub od svih u kojima je Lazic igrao, a ni tamo nije igrao nikako. Ni u ludilu ovakvi ne mogu biti zamjena za Lazica, taman da igra ne znam kako lijevom nogom. Da ga dovodis kao zamjenu, opet se ne isplati jer sigurno nije jeftin, a nije ni mlad, pa da ga mozemo prodati. Da se razumijemo, mislim da ovaj dize cijenu preko nas i da ga uopste ne trazimo, ali njegovo dovodjenje kao zamjene Lazicu ne bi znacilo mnogo dobroga za nas.
druže, previše ste fascinirani Lazićem, Rahmanovićem,Tatarom itd. to su igrači koji igraju najbolji fudbal kod nas i vraćaju karijeru kod nas....ništa više...to što je on iz zvezde mene ne impresionira izuzev da se zna pismeno postaviti(i Tatko bio iz zvezde), jer transfer iz zvezde mu je smiješan ako uzmeš u obzir za koliko smo prodali djecu iz Akademije bez minute u pro fudbalu(duplo veću cifru)....a ne Marka ili Nihada, Gojka koji su odigrali par sezona na ozbiljnom nivou...
pa i onog Barbarića sa 30 u guzici smo za duplo veću cifru prodali u kortrijk....
sasvim ok bi ga ovaj zamjenio, čak bolje bi igrao jer bi se bolje nadopunjavali ljevak i dešnjak(Besim) na terenu od 2 dešnjaka trenutno....a drugo naravno da želim da dođe bolji i doći će, slažem se da čim nas proziva sad, znači da ne priča s nama a volio bi.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače