FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 05 jan 2020, 13:02

Denchi je napisao/la:
05 jan 2020, 12:57
Stroj1946 je napisao/la:
05 jan 2020, 12:51
Ako ce ovaj biti pojacanje i zamjena za Lazica, nek nam je Bog na pomoci. Pa oval levat nije mogo u Ceskoj da sabere 500 minuta u polusezoni i to u osrednoj ekipi, o cemu ba pricamo. Lik je krampa teska. 8 klubova promjeno, sezonu odradi i ode, a 26 mu jos godina :crazy:
Dobro ovaj je samo level vise od Guzine i Milanovica :salut: Dobro smo dogurali hahahahah
gdje je Lazić igrao prije Sarajeva???

ovo je solidan stoper ali je lijevak i ti su rijetki.....zbog tog je cijenjen...
:shock: Molim? Pa protabiri malo gdje igro Lazic a gdje ovaj. Denchi ba ne lupaj, pomislit cu svasta. Lik je krampa ba. Nama treba ozbiljniji igrac, a ne da neko zakrpi rupu Lazica, dolaskom slabijeg igraca. Valjda je cilj se pojacat a ne oslabiti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2020, 13:07

Stroj1946 je napisao/la:
05 jan 2020, 13:02
Denchi je napisao/la:
05 jan 2020, 12:57
Stroj1946 je napisao/la:
05 jan 2020, 12:51
Ako ce ovaj biti pojacanje i zamjena za Lazica, nek nam je Bog na pomoci. Pa oval levat nije mogo u Ceskoj da sabere 500 minuta u polusezoni i to u osrednoj ekipi, o cemu ba pricamo. Lik je krampa teska. 8 klubova promjeno, sezonu odradi i ode, a 26 mu jos godina :crazy:
Dobro ovaj je samo level vise od Guzine i Milanovica :salut: Dobro smo dogurali hahahahah
gdje je Lazić igrao prije Sarajeva???

ovo je solidan stoper ali je lijevak i ti su rijetki.....zbog tog je cijenjen...
:shock: Molim? Pa protabiri malo gdje igro Lazic a gdje ovaj. Denchi ba ne lupaj, pomislit cu svasta. Lik je krampa ba. Nama treba ozbiljniji igrac, a ne da neko zakrpi rupu Lazica, dolaskom slabijeg igraca. Valjda je cilj se pojacat a ne oslabiti.
slažem se da treba jači igrač za prvih 11...
Lazić nije igrao mjesecima prije nego je kod nas došao, bio na posudbama gdje takođe nije igrao....možda jesu zvučniji klubovi ali je mujagić po transferu kralj-šah za Darka koji je prodat za tričavih 150 milja....

Franić nije krampa , solidan je stoper i lijevak kao što rekoh, dobro duelira i igra glavom....pusti šuplju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 jan 2020, 13:15

Denchi, nemoj se ljutiti, ali ovakve izjave bacaju sumnju na tebe kad ti neko (i ja) kaze da si igrac uprave. Pa Lazic je nastupao za sampionsku Zvezdu, a nakon toga za Anzhi i negdje u Turskoj cini mi se. Mozda nije toliko igrao, ali sigurno nije dolazio u te timove tek tako. Ovaj je otisao iz Radnika u slabiji klub od svih u kojima je Lazic igrao, a ni tamo nije igrao nikako. Ni u ludilu ovakvi ne mogu biti zamjena za Lazica, taman da igra ne znam kako lijevom nogom. Da ga dovodis kao zamjenu, opet se ne isplati jer sigurno nije jeftin, a nije ni mlad, pa da ga mozemo prodati. Da se razumijemo, mislim da ovaj dize cijenu preko nas i da ga uopste ne trazimo, ali njegovo dovodjenje kao zamjene Lazicu ne bi znacilo mnogo dobroga za nas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 jan 2020, 13:16

ElCartel11 je napisao/la:
05 jan 2020, 12:52
Bilo bi dobro kad bi se otkupio Serbecicev ugovor, pa brat bratu da ga plate 500.000€, sad ovo ljeto ga mogu uvaliti za minimum 800.000€, jos kad osvojimo titulu ide to i preko mil €. Znaci za pola godine se duplo zaradi na tom igracu i u tom smjeru bi trebali razmisljati, jer da bi nesto postigao moras uloziti i riskirati.
S te strane bi sigurno bio dobar potez jer se igrac kao besim moze za milion prodati ako nastavi ovako igrati. Kad ti prvi put izdvajas toliku sumu za transfer trazilo bi se od igraca da potpise duzi ugovor e sad da li je on spreman da se obaveze na 3 ili 4 godine to je drugi par cipela. Sumnjam da su nasi toliko glupi da ne iskoriste priliku da ga otkupe jer serbecic ce na kraju gledati sta je najbolje za njega a sumnjam da je u njegovoj glavi potpis za sarajevo najbolja opcija. Tako da ako ne dođe do tranfera a vjerovatno nece sumnjam da ce to biti jer nasi nisu bili zainteresovani.
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2020, 13:23

Napapijri je napisao/la:
05 jan 2020, 13:15
Denchi, nemoj se ljutiti, ali ovakve izjave bacaju sumnju na tebe kad ti neko (i ja) kaze da si igrac uprave. Pa Lazic je nastupao za sampionsku Zvezdu, a nakon toga za Anzhi i negdje u Turskoj cini mi se. Mozda nije toliko igrao, ali sigurno nije dolazio u te timove tek tako. Ovaj je otisao iz Radnika u slabiji klub od svih u kojima je Lazic igrao, a ni tamo nije igrao nikako. Ni u ludilu ovakvi ne mogu biti zamjena za Lazica, taman da igra ne znam kako lijevom nogom. Da ga dovodis kao zamjenu, opet se ne isplati jer sigurno nije jeftin, a nije ni mlad, pa da ga mozemo prodati. Da se razumijemo, mislim da ovaj dize cijenu preko nas i da ga uopste ne trazimo, ali njegovo dovodjenje kao zamjene Lazicu ne bi znacilo mnogo dobroga za nas.
druže, previše ste fascinirani Lazićem, Rahmanovićem,Tatarom itd. to su igrači koji igraju najbolji fudbal kod nas i vraćaju karijeru kod nas....ništa više...to što je on iz zvezde mene ne impresionira izuzev da se zna pismeno postaviti(i Tatko bio iz zvezde), jer transfer iz zvezde mu je smiješan ako uzmeš u obzir za koliko smo prodali djecu iz Akademije bez minute u pro fudbalu(duplo veću cifru)....a ne Marka ili Nihada, Gojka koji su odigrali par sezona na ozbiljnom nivou...
pa i onog Barbarića sa 30 u guzici smo za duplo veću cifru prodali u kortrijk....
sasvim ok bi ga ovaj zamjenio, čak bolje bi igrao jer bi se bolje nadopunjavali ljevak i dešnjak(Besim) na terenu od 2 dešnjaka trenutno....a drugo naravno da želim da dođe bolji i doći će, slažem se da čim nas proziva sad, znači da ne priča s nama a volio bi.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 jan 2020, 13:25

Uskoro malo para za nas. Aue hoce da kupi Marka za 2mio € 10 % ide nama.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 jan 2020, 13:28

Iz Zvezde je otisao jer je usrao motku, neka grdna frka je bila, a cini mi se i pred istek ugovora, ali nebitno je to, poenta je da ovaj fudbaler ne moze biti bolji, a to govorim kao neko ko ne svrstava igrace u idole ( osim Buce Osmanhodzica :D ). Ima jedna opcija u kojoj bih opravdao dolazak Franica, a to je prelazak na 3-5-2, sto mislim da i nije realna opcija.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jan 2020, 13:35

Zakarić nije zadovoljio ni u Rumuniji, uskoro postaje slobodan igrač

Ovakav tip igrača bi nam legao sada.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2020, 13:36

Napapijri je napisao/la:
05 jan 2020, 13:28
Iz Zvezde je otisao jer je usrao motku, neka grdna frka je bila, a cini mi se i pred istek ugovora, ali nebitno je to, poenta je da ovaj fudbaler ne moze biti bolji, a to govorim kao neko ko ne svrstava igrace u idole ( osim Buce Osmanhodzica :D ). Ima jedna opcija u kojoj bih opravdao dolazak Franica, a to je prelazak na 3-5-2, sto mislim da i nije realna opcija.
misliš da Lazić može bit bolji?
svakako, samo bi opravdao i samim tim što ne bi išao konkurentima pa taman sjedio nama na klupi....ne može on tražiti nikakvu boli glava cifru....taman poslali Dupovca u Čelik ili Velež na posudbu, ovog bi doveo.....da ne spominjem da je već igrao sa Besimom u Radniku i da su uigrani već...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 05 jan 2020, 13:37

Zakarić uskoro postaje slobodan igrac, ne bi bilo loše, Zakarić desno, Tatar lijevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 jan 2020, 13:39

Treba biti svjestan da mi mozemo dovesti igraca jedino koji u ino ne odigra nista, tj bude vise na tribini nego u prvih 18...

Ja nzm samo zbog cega neki sanjaju mesta sto nije realno?
Nema ovde korak naprijed dok se ko u HR ne urade svi tereni, dok savez ne ulozi 10 miliona u terene...

Zbog vasih nerealnih zelja, stvara se atmosfera da klub stagnira i ne radi nista.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 jan 2020, 13:45

Historicar je napisao/la:
05 jan 2020, 13:37
Zakarić uskoro postaje slobodan igrac, ne bi bilo loše, Zakarić desno, Tatar lijevo
Sumnjam da bi htio kod nas, ipak je igrao za Zeljeznicar, ali svakako bih ponudio i time zatvorio opciju za krila. Imali bi Tatara, Zakarica, Velkoskog i Milanovica na tim pozicijama, sto bi bilo odlicno u svakom pogledu. Hebibovic povrijedjen, Sisic odlazi, Cruza ne racunam svakako.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jan 2020, 13:46

Sve uraditi da dovedemo Zakarića, još je i Bosanac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2020, 13:49

MortemHz je napisao/la:
05 jan 2020, 13:46
ne bih ga volio vidjet iskreno, niti mislim da bi ga navijači ikad prihvatili.....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jan 2020, 13:54

Denchi je napisao/la:
05 jan 2020, 13:49
MortemHz je napisao/la:
ne bih ga volio vidjet iskreno, niti mislim da bi ga navijači ikad prihvatili.....
Ko da su navijaci bitni. Kako uprava odredi i Nam tako ce nam i biti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2020, 13:58

bordobijeli je napisao/la:
05 jan 2020, 13:54
Denchi je napisao/la:
05 jan 2020, 13:49
MortemHz je napisao/la:
Ko da su navijaci bitni. Kako uprava odredi i Nam tako ce nam i biti.
ma dobro to svakako, nego samo razmjenjujemo mišljenja.... :kafa:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 jan 2020, 14:04

Napapijri je napisao/la:
05 jan 2020, 13:45
Historicar je napisao/la:
05 jan 2020, 13:37
Sumnjam da bi htio kod nas, ipak je igrao za Zeljeznicar, ali svakako bih ponudio i time zatvorio opciju za krila. Imali bi Tatara, Zakarica, Velkoskog i Milanovica na tim pozicijama, sto bi bilo odlicno u svakom pogledu. Hebibovic povrijedjen, Sisic odlazi, Cruza ne racunam svakako.
Kakve to veze ima sto je igrao za plave, pa nije njihova skola nije njihovo dijete niti je on neki njihov miljenik, po toj logici ni Alispahic ne bi trebao igrati kod njih onda, samo mu pare ponudi i pjese ce on doci iz Rumunije :wtf:

Obavezno ga zaganjati i ja bih ga licno volio vidjeti kod nas, on je taj tip igraca kao Todorovic i Bilbija, za nasu ligu top igrac a domaci a u Evropi se bas ne moze snaci.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jan 2020, 14:05

Ma kakav Franic nudi se sam,ali.nema.ga kod nas u opticaju nikak.
Samo Sarajevo

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 jan 2020, 14:09

kanarinac je napisao/la:
05 jan 2020, 14:05
Ma kakav Franic nudi se sam,ali.nema.ga kod nas u opticaju nikak.
Pa ima li bilo koga kod nas u opticaju, de nam bar inicijale pa da mi nagadjamo :?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 05 jan 2020, 14:16

Nema nista od otkupa serbecica.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, enzo1, goGlobal, JavierBosnia, Napapijri, Seipronto, skoJaa i 77 gostiju.