To je stara bošnjačkaMokes je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:28Dinamo je poznat i po tome što namjerno uništava naše igrače. Mali je to uvidio i na vrijeme spakovao kofereRaonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:25Hajde što budeš glup pa odlučiš da sjebeš tim koji je poznat po proizvodnji mladih igrača i iz kojeg bi garantovano uspio ako vrijediš, ti još odlučiš da odeš u faking Tursku ligu koja je poznata po uništavanju mladih igrača i dovođenju istrošenih svjetskih zvijezda.![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dinamo kad proda naseg igraca za 5 milionaMokes je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:28Dinamo je poznat i po tome što namjerno uništava naše igrače. Mali je to uvidio i na vrijeme spakovao kofereRaonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:25Hajde što budeš glup pa odlučiš da sjebeš tim koji je poznat po proizvodnji mladih igrača i iz kojeg bi garantovano uspio ako vrijediš, ti još odlučiš da odeš u faking Tursku ligu koja je poznata po uništavanju mladih igrača i dovođenju istrošenih svjetskih zvijezda.![]()
Dinamo kad unisti naseg igraca
Mokes je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:28Dinamo je poznat i po tome što namjerno uništava naše igrače. Mali je to uvidio i na vrijeme spakovao kofereRaonffa je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:25Hajde što budeš glup pa odlučiš da sjebeš tim koji je poznat po proizvodnji mladih igrača i iz kojeg bi garantovano uspio ako vrijediš, ti još odlučiš da odeš u faking Tursku ligu koja je poznata po uništavanju mladih igrača i dovođenju istrošenih svjetskih zvijezda.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tačno ne mogu da vjerujem šta sve ljudi napisaše o djetetu, porodici, menadžerima...
Pravu istinu vjerovatno znaju samo njegovi menadžeri, ko god oni bili, i on sam.
Sumnjam da je u pitanju novac.
I ja sam otac mladog nogometaša, koji je iz malog grada otišao sa 15 godina u Želju, pa sad ovo ljeto u Zagreb. I znam samo koliko je to odricanje i za dijete, i za roditelje...
Psihički, fizički, da ne pričamo o financijama.
Kad kažem psihički, radi se o odricanju od svog grada, svog društva, odrastanju bez porodice, reagovanje na nepravde kojih uvijek ima, pogotovo kad si sa strane.
Fizički mislim na kvalitetnu ishranu, individualne treninge, opremu...
O financijama necu ni pisati, stan, hrana, režije, oprema, pripreme (ako roditelj to ne želi ili ne može dobiti od kluba gdje dijete ide).
Hasića sam gledao 20tak puta, od 2013 do 2017, i vjerujte, dijete je strasno. Zaista, a znam o čemu pričam, predsjednik sam kluba sa oko 200 dječaka.
Znam, vidio sam svojim očima, kad je došao u kamp Dinama 2013, i poslije prvog treninga u sobi razbio glavu, dobio x kopči i morao se vratiti kući.
Dijete jeste čudo, a normalno je da ostavi traga sve ovo što se oko njega dešava. I kod odraslog nogometaša, kamoli kod djeteta od 18 godina...
Nemojte po djetetu sr.ati, ne znate sve detalje, ko zna šta je tu u pitanju. Šteta jeste što ne igra, ali sam ubijeđen da će prije ili kasnije zablistati.
Pravu istinu vjerovatno znaju samo njegovi menadžeri, ko god oni bili, i on sam.
Sumnjam da je u pitanju novac.
I ja sam otac mladog nogometaša, koji je iz malog grada otišao sa 15 godina u Želju, pa sad ovo ljeto u Zagreb. I znam samo koliko je to odricanje i za dijete, i za roditelje...
Psihički, fizički, da ne pričamo o financijama.
Kad kažem psihički, radi se o odricanju od svog grada, svog društva, odrastanju bez porodice, reagovanje na nepravde kojih uvijek ima, pogotovo kad si sa strane.
Fizički mislim na kvalitetnu ishranu, individualne treninge, opremu...
O financijama necu ni pisati, stan, hrana, režije, oprema, pripreme (ako roditelj to ne želi ili ne može dobiti od kluba gdje dijete ide).
Hasića sam gledao 20tak puta, od 2013 do 2017, i vjerujte, dijete je strasno. Zaista, a znam o čemu pričam, predsjednik sam kluba sa oko 200 dječaka.
Znam, vidio sam svojim očima, kad je došao u kamp Dinama 2013, i poslije prvog treninga u sobi razbio glavu, dobio x kopči i morao se vratiti kući.
Dijete jeste čudo, a normalno je da ostavi traga sve ovo što se oko njega dešava. I kod odraslog nogometaša, kamoli kod djeteta od 18 godina...
Nemojte po djetetu sr.ati, ne znate sve detalje, ko zna šta je tu u pitanju. Šteta jeste što ne igra, ali sam ubijeđen da će prije ili kasnije zablistati.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
mozda ovo sa benfikom nije toliko naivno jer su oni i fiorentina inkubator menadzera ramadanija.....bitno je da igra...gdje god....ovo se hitno mora rjesiti
Samo da te upozorim - cuvajte se!
Sve ovo oko Dinama, uspjesi, transferi, milioni, Lige Sampiona...sve je to samo paravan za njihovu primarni zadatak, a to je unistavanje bosanskih talenata. Pamet u glavu
Sta igra ovaj mali?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
sabanadzovic starter u ligi za AEK
Gdje ima prenos?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Ne valja, dobio je bezveze žuti, a primiše gol nakon hrkljuša u 16.
Ahhahahahaha pobjedniče!!!
tz tz tz tz tz tz
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav skauting strucnjaka, Sabanadzovic top utakmica pa vanka na poluvremenu 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Jesi gledao meč? Nabroji greške koje je pravio?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:50Kakav skauting strucnjaka, Sabanadzovic top utakmica pa vanka na poluvremenu![]()
Ja znam jednu i presudna je bila za izlazak, to je žuti karton.
U Trening kampu NS/FS BiH u Zenici danas se završava kamp za „U-18“ igrače, kandidate za juniorsku selekciju, dok će od 8. do 11. januara na okupu biti i igrači rođeni 2003. godine.
Adin Kurtović (FC Ismaning, Njemačka). David Stjepanović (Krupa), Edis Buturović (Velež), Salih Viteškić (Sarajevo), Zinedin Smajlović (IF Stocksund, Švedska), Dino Okanović (Molde, Norveška), Sergej Manojlović (Radnik), Adel Jahić (Radnik), Eldin Delalić (Tuzla City), Luka Brandić (Osijek, Hrvatska), Dževid Avdihodžić (Sloboda), Eldar Mehmedović (Sloboda), Anel Bravo (SV Grossendorf, Austrija), Harun Tabaković (Željezničar), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Petar Sučić (Zrinjski), Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Dženet Zuhrić (Travnik), Rijad Maslo (Olimpik), Erwin Burzić (SV Ried, Austrija), Ervin Gigović (Helsingborgs, Švedska), Ermin Hasić (BK Hacken, Švedska), Faris Rahić (SAD), Nidal Behlulović (Željezničar).
Adin Kurtović (FC Ismaning, Njemačka). David Stjepanović (Krupa), Edis Buturović (Velež), Salih Viteškić (Sarajevo), Zinedin Smajlović (IF Stocksund, Švedska), Dino Okanović (Molde, Norveška), Sergej Manojlović (Radnik), Adel Jahić (Radnik), Eldin Delalić (Tuzla City), Luka Brandić (Osijek, Hrvatska), Dževid Avdihodžić (Sloboda), Eldar Mehmedović (Sloboda), Anel Bravo (SV Grossendorf, Austrija), Harun Tabaković (Željezničar), Eldar Mulaosmanović (Željezničar), Petar Sučić (Zrinjski), Luka Damjanović (Borac), Filip Račić (Borac), Dženet Zuhrić (Travnik), Rijad Maslo (Olimpik), Erwin Burzić (SV Ried, Austrija), Ervin Gigović (Helsingborgs, Švedska), Ermin Hasić (BK Hacken, Švedska), Faris Rahić (SAD), Nidal Behlulović (Željezničar).
- ASD
- Kontakt:
Nešto malo bolje od prethodne repke, ali je i repka malo ozbiljnija.
Opet menadzerski lobi na snazi...
Kad vidim ove igrace iz Amerike ili 54 lige Svedske place mi se...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.