Pa malo ih krenulo pa izašli iz rupa moj Radmilo .. Donedavno ih 17 iza gola bilo, na forum pisala 2 čovjeka tu, ljudi bojkotovali tekme ali čak i forum, a vidi ti sad

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa malo ih krenulo pa izašli iz rupa moj Radmilo .. Donedavno ih 17 iza gola bilo, na forum pisala 2 čovjeka tu, ljudi bojkotovali tekme ali čak i forum, a vidi ti sad
To se ne zove vrijeđanje nego konstatacija, glupane jedanNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:09Zasto vrijedjas. Karamo vas na terenu,na tribinama,na futsalu. Zasto te cudi sto vas karamo i na forumu. Malo vas brato
Znaci mazlo konstatacijski vas karamo u svim segmentimaRadmilo87 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:17To se ne zove vrijeđanje nego konstatacija, glupane jedanNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:09Zasto vrijedjas. Karamo vas na terenu,na tribinama,na futsalu. Zasto te cudi sto vas karamo i na forumu. Malo vas brato![]()
To ti zabranio ili je neko drugi naredio??
Slazem se, ovo je najbolja solucijasviunapad1010 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:12Jbg mrsko ti brojati glasove. Anketa ovdje ne prolazi samo javno glasanje kako se ove godine birao forumas i kanta godine.
Kreni iz pocetka ideja je dobra, ali javno glasanje ništa anketa.
Imas od mene cepove za usi ili paket vate da naguras u usi kad podje mlatit kisa po onom tankom limu
Izgradili i vi jedno onakvo zdanje, pa vam kiša imala gdje i na šta padatiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:30Imas od mene cepove za usi ili paket vate da naguras u usi kad podje mlatit kisa po onom tankom limu![]()
![]()
Mislio si reci sigurno izgradili i vama jedno onakvo zdanje kao nama??? Oprosticu ti ovaj put, ali takve budalastine nemoj da pises po forumu, bices kaznjen cetalju jedanRadmilo87 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:32Izgradili i vi jedno onakvo zdanje, pa vam kiša imala gdje i na šta padatiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:30Imas od mene cepove za usi ili paket vate da naguras u usi kad podje mlatit kisa po onom tankom limu![]()
![]()
![]()
![]()
Vratite se u realnost, spustite se na zemlju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:09Zasto vrijedjas. Karamo vas na terenu,na tribinama,na futsalu. Zasto te cudi sto vas karamo i na forumu. Malo vas brato
Covjek iznio realnost, niste u stanju da nas dobijete ni na prijateljskim, ni takmicarskim, a Bgm ni futsal utakmicama. Ev u martu ce biti 4 godine da ste nas zadnji put pobjedili, od tada vas gazimo gdje god se sretnemo. Imate sada pocetkom februara prijateljsku sa nama pa pokusajte da se izlijecite od kompleksa koje smo vam ocito nabilidejavu je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:01Vratite se u realnost, spustite se na zemlju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 jan 2020, 15:09Zasto vrijedjas. Karamo vas na terenu,na tribinama,na futsalu. Zasto te cudi sto vas karamo i na forumu. Malo vas brato
cao svileni ratniceRadmilo87 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 16:26Cuj ti kompleksaša oni nekome nabili nešto, i ni manje ni više nego navijačima najveceg i najtrofejnijih kluba u drzavi, majko mila degenerika, spominje cetiri godine kako ih nismo dobili, a ne spominje koliko su godina bili u prvoj ligi federacije i nemogućnosti sa njima da igramo zvanicne utakmice, o međusobnom omjeru da i ne govorim![]()
![]()
Školski primjer kompleksa, prevazišli su i fukare po tom pitanju, slavili su remije i pobjede u prijateljskim utakmicama, dozivljavali statisfakciju i erekcije, a pobjedu u prvenstvu proslaviše kao osvajanje titule, i ono ce iz kamenjara i krša, musavo i iskompleksirano o kompleksu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.