Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Super makar se slažemo o čmuji,4 titule imate(jel to računaš onu od prošle godine???)ako ćemo o historiji onda bih jatrebao spominjati trofeje FKS iz jedne mnogo jače lige nego li je to ova prbijem.nikad_izvini je napisao/la:Lupetam ja, lupetaju kladionice, lupetaju likovi po sa x forumu, svi osim tebe, divuGenije je napisao/la:Šta si napisao??????ništa
Daj razlog....kakvi osnovi....kakve kladionice.....1000000 puta su neki parovi skinuti sa kladionice...lupetaš.
Zašto bi igrači veleža bili motivisani da puste jednom FKS koje nema banke a njima tekma život znači?????bujrum odgovori.
Što se tiče blekića mogu ti reći da je onom bjeguncu iz bosnalijeka(više puta prebijanom) i onom jednostavno rečeno seljaku pokazao mjesto.
Ko kome gleda u leđa,koji ste na vječnoj listi premijer lige????kažeš 4 godine vas nije bilo....pa ne računaš valjda ono 6,7 komada itd.....
Što se tiče nadimaka po imovinskom stanju bolje biti viršla boy ili siromah boy nego MEPAS BOY....
Što se tiče tebe da se vidjeti da si opasan besposličar i da voliš zabijati nos svugdje i da se zaključiti da te više interesuje FKS NEGO sopstveni klub.
Da sam genije,div i ostalo ne trebaš mi napominjat,za takve kao ti sam učitelj i slobodno me tako zovi.![]()
Bljakić je seljak a kategorije. Žujo je tu negdje. Veoma loše mišljenje imam o obojici. Bljakić je ipak gori zbog onog vođenja navijanja. Žujo je veći lopov što se tiče Želje. Bljakić je nitkov što se tiče postratnog poslovanja u BiH(Vranica, Eurohaus, zalovi sa Fahorom, bla, bla)
Mi vama gledamo u leđa a imamo 4 titule a vi jednuPardon, imate još jednu koju niko živ ne računa jer se prvenstvo nije odigralo do kraja(play off se NIJE IGRAO). Al eto, vi ste divovi pa i to možete
![]()
Što se tiče Mepasa. Pogledaj malo gdje se kladiš i šta kupuješ. Mogao bi se gadno iznenaditi. Lično nemam ništa protiv Mepasa koji hoće sa BUDE SPONZOR NAJTROFEJNIJEM I NAJBOLJEM KLUBU U BIHAko ti imaš, tvoj problem.
Najaktivniji/a u temi:
KK Bosna
(39 post(ov)a / 44.32% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(527 post(ov)a / 55.53% od tvojih postova)
Nagradno pitanje. Koga interesuje Bosna a koga Željo. Ko su ti forumaši![]()
Podsjećaš me na žabu, lako te secirati a ne umoriš se. Sjedi divu, umorićeš se
A inace jako bitne osobe u sportu, haj kladionice haj i nekako, al' sa-x forumnikad_izvini je napisao/la:
Lupetam ja, lupetaju kladionice, lupetaju likovi po sa x forumu, svi osim tebe, divu![]()
Bljakić je seljak a kategorije. Žujo je tu negdje. Veoma loše mišljenje imam o obojici. Bljakić je ipak gori zbog onog vođenja navijanja. Žujo je veći lopov što se tiče Želje. Bljakić je nitkov što se tiče postratnog poslovanja u BiH(Vranica, Eurohaus, zalovi sa Fahorom, bla, bla)
Mi vama gledamo u leđa a imamo 4 titule a vi jednuPardon, imate još jednu koju niko živ ne računa jer se prvenstvo nije odigralo do kraja(play off se NIJE IGRAO). Al eto, vi ste divovi pa i to možete
![]()
Što se tiče Mepasa. Pogledaj malo gdje se kladiš i šta kupuješ. Mogao bi se gadno iznenaditi. Lično nemam ništa protiv Mepasa koji hoće sa BUDE SPONZOR NAJTROFEJNIJEM I NAJBOLJEM KLUBU U BIHAko ti imaš, tvoj problem.
Najaktivniji/a u temi:
KK Bosna
(39 post(ov)a / 44.32% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(527 post(ov)a / 55.53% od tvojih postova)
Nagradno pitanje. Koga interesuje Bosna a koga Željo. Ko su ti forumaši![]()
Podsjećaš me na žabu, lako te secirati a ne umoriš se. Sjedi divu, umorićeš se
Slazem se brate s tobom. Ovaj maloumni krelac je sigurno brojao titule na Vrbanjusinom Bajramskom turnirusamo sarajevo je napisao/la:Pustite nek lijece frustracije,sta im odgovarate beze se nervirate to vam je kao da se borite protiv vjetrenjaca,vidis da su 10 puta vise postova na nasu temu napisali nego na svoju npr. nek pogledaju samo koliko sam ja napisao na temu njhovog jadnog tima sve ce im biti jasno,po tome se vidi da smo divovi,cujete sta je rekao oni imaju 4 titule samo neznam cega a mi jednu hahhaha
Zaboravio si napisati da ste jedini klub u BiH koji je u evropi u dvije utakmice primio dvanaest golova i to dva puta u prvom poluvremenu.dino lj je napisao/la:
ZNACI:
1.Cetvrtfinale kupa Uef-a 1971/72 (jedini u BiH)
2.Polufinale kupa Uef-a 1984/85 (jedini u BiH)
3.Trece pretkolo lige prvaka i prvo kolo kupa Uefa poslije rata 2002/2003
4.Jedini klub iz BiH koji je dvije godine za redom igrao u ligi prvaka(kvalifikacije)
ŠAMPION:1971/72,1997/98,2000/01.2001/02,2009/10.( 5 titula sve priznate od Uef-e)
POBJEDNIK KUP-a:1999/2000,2000/2001,2002/2003.
POBJEDNIK SUPER KUP-a:1997/1998,1999/2000.
Ako neko ima bolje i uspjesnije rezultate od ostalih BH-klubova neka ih prikaze.
Znaci nisu sa Bajramskih turnira.
Ma da smo primili 50 vi nikada necete ni biti blizu nasieg uspjehapape je napisao/la:Zaboravio si napisati da ste jedini klub u BiH koji je u evropi u dvije utakmice primio dvanaest golova i to dva puta u prvom poluvremenu.dino lj je napisao/la:
ZNACI:
4.Jedini klub iz BiH koji je dvije godine za redom igrao u ligi prvaka(kvalifikacije)
ŠAMPION:1971/72,1997/98,2000/01.2001/02,2009/10.( 5 titula sve priznate od Uef-e)
Ako neko ima bolje i uspjesnije rezultate od ostalih BH-klubova neka ih prikaze.
TO JE TAJ,BRZO JE REAGOVAOEsii TM87 je napisao/la:Ovaj padobranac je Zeljovac mrtvizna lik sve o Zelji koliko ce se para dobiti od Dzeke,koliko je Zujo majce placao kad ih je stampao,zna da Stanic juce nije nista mogao...samo dati golcinu...
Zna da ce Zeljo bjezati Hrenovkama najmanje 5 boba u petom kolu...
A ovdje se prestavlja kao virslaofiran si bolan.
dino lj je napisao/la:Da se ne bi bezveze prepucavali oko najuspjesnijih rezultata i osvojenih titula evo malo podataka o nama(nije stvarno provokacija to nikada neradim ali mi je stvarno dosta obe balavurdije sa obadvije strane sto sire netrpeljivost i mrznju).Ja licno zelim da Zeljo i Sarajevo ako Bog da svake godine izlaze u Evropu,normalno navijacki zelim da Zeljo osvaja titule.
ZNACI:
avlami97 je napisao/la:Je li istina da će vas pogurati BH telekom i FDS sa nekih 600 000 KM sada u pauzi da se izvadite? Hoće li ta lova biti donacija ili novo zaduženje. Zaista ne provociram, ali sam čuo da ta lova treba da vam stigne. Pozdrav.
barbarez je napisao/la:ja zaista ne bi da provociram,ali bih pitao jednu stvar.posto sam bio na putu i nisam bio u mogucnosti pratiti forum,zanima me da li je poslije pobjede sarajeva jucer,bilo komentara,da je namjestena utakmica.posto 2 zadnje godine kada je zeljo uzimao veleza u mostaru,navijaci sarajeva i veleza su se tjesili tom tvrdnjom.sada me zanima jel i ovdje vazi ista teza,ili je sarajevo uzelo posteno.ja zaista ne sporim pobjedu,nego me zanimaju komentari tih navijaca sarajeva,koji su tvrdili da zeljo kupuje,a sarajevo ocito posteno pobjedjuje,jer pricalo se da u mostaru ne moze niko dobiti,ako tekmu ne kupi,a sarajevo u raspadu,pa pobjedi,sto ocito dokazuje da mahalske price ne piju vode i da su samo takve ,kako im i ime kaze..hoce li sada navijaci veleza izraziti jos veci revolt,ili im je do strajka samo kada ih zeljo pobjedjuje.
uglavnom mi je drago sto nam borac ne bjezi 8 bodova na polusezoni.bice zanimljivo proljece.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, ristagrad, samoFKS i 58 gostiju.