Neće.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
nije duplo, već za 50% više
sveukupno izašlo oko 30k, al im je loša organiziranost pa nastanu gužve u Mostaru
Let's talk about SIX baby!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hrvatska je crvena ponovo

- Fantasista
- Kontakt:
E da ih hoće komunjara otrest.
Nemoguće da je oko 28k u BiH izašlo.
Nemoguće da je oko 28k u BiH izašlo.
Da 50%, upravu si.Fowl95 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:09nije duplo, već za 50% više
sveukupno izašlo oko 30k, al im je loša organiziranost pa nastanu gužve u Mostaru
Al' nebitno, nemoguće je da je izašlo samo 30k, vidjet ćemo eto, mislim da će biti i ti rezultati večeras vjerovatno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slabi pokusaji
sta je u pitanju drug ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel moguce da je Vucic sve ovo za berberina bio lazirao 
Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/izb ... hLRzGe0TX8
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta konkretno?tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:14Jel moguce da je Vucic sve ovo za berberina bio lazirao![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidio sam nešto, ali onako letimično. Mada ne iznenađuje me ništa što stigne s one strane.tuzlak1987 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:14Jel moguce da je Vucic sve ovo za berberina bio lazirao![]()
Svašta, mada ne vjerujem opet.
- Fantasista
- Kontakt:
Koja seljačinaOsim13 je napisao/la: ↑05 jan 2020, 19:16Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/izb ... hLRzGe0TX8
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedva čekam da ukinemo konstitutivnost hrvata. Smiješno je da ovako mala grupica ljudi ima prava ista ko MI BOŠNJACI i srbi kojih budmo realni ima dosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.